ingilterede kocam sokaga atti rezil durumdayim

Anladim.
Ama yanliz degilsin, bunu bil.
Turkiyeye dgru ucaga atlasan ailene kavusursun.
Yemisim yurtdisini, ben mutlu degilsem ne yazar.
Siginma evine mecbur degilsin.

evet evi terketmek zorunda kaldım çünkü ev eşimin üstüne mortgage tapu onun. beni döven eşyalarımı çalmaya çalışan bir adamla nasıl yanı çatıda oturiyim ya öldürürse? hangi yüzle aynı yatakta aynı masada yiycem yatcam ? polis burda çok ciddi . sen birine gıcık ol polisi ara dedki bu beni dövdü . o kişi tutuklanır 24 saat custody de yani kapalı bir odada loş ışıkta sorgulanır suçlu olsun olmasın . burda insanlar birbirlerinden korkar o yüzden çekinir. sokakta birine çantanın ucu yada kolun değse SOORYY dersin özür dilersin. polise haber vermesin diye. çünkü biri seni şikayet edince direk 24 saat arrest yani tutuklanma sistemi var burda . suçlı ol olma..delil bulunmazsa serbest kalırsın ama parmak izin alınır foton çekilir ve bunlar arşivlenir. iş bulurken bile karşına çıkar. kocamın sabıkası var artık adi herif .

uff yalanmi soliycem inanmiyossan ver cebini cagri atiyim +44 lu nodan ingiltere kodu kafami kaldi turkiye disi diye isaretledim iste
Canım senün elinde hiç para pul yokmu. Neden kendine bi birikim yapmadın. En iyisi bi işe grip çalışmak hayatını öyle düzene sokabilirsin.

COK IYI INGILIZCE BILIYORUM

Canım senün elinde hiç para pul yokmu. Neden kendine bi birikim yapmadın. En iyisi bi işe grip çalışmak hayatını öyle düzene sokabilirsin.

var param ama türkiyede bankada hesabım var burda elimde 300 pound kadar var . bide devletten aldığım 73 . ne bilim başıma bu gelceğini

kocamla marmariste tanıştım 3 yıl önce . tanışmaz olaydım

Miilet ne der diye mi çekiyorsunuz bu eziyetleri,pes yani

yooo tükiyede iş bulamam 30 dan sonra diye birde . oturma iznimi aliyim sonra bana kalmış ilerde tr de yaşamasam da buraya gelme hakkım olur çocuğum olsa gelir burda rahatça yaşar okur diye..

var param ama türkiyede bankada hesabım var burda elimde 300 pound kadar var . bide devletten aldığım 73 . ne bilim başıma bu gelceğini
Ozaman dövünmeyi bırakta biran önce kendine iş bak cafelerde restoranlarda çalışa bilirsin dilinde varmış. Hem kafanda dağılır.

aynen katılıyorum al oturumunu takıl hic bisey yok türkiyede orda devletten bi sürü yardım alırsın bursa cocuk parası bile 59 lira yuhh yaniii

HAKLISIN BURDA KARISINI DOVEN ERKEK YUZDE 10DUR ODA BANA DENK GELDI TURKIYEDE YUUZDE 50 DIR HER GUN 3 KADIN ÖLDURULUYO . INGILIZ BILE DEILIM BANA HAFTADA 73 POUND VERIYOLAR ÇALIŞMADIĞIM HALDE 73*4 AYDA HEMEN HEMEN 300 POUND YANI 1200 TL CİVARI . TURKIYEDE ASGARI UCRETTEN FAZLA PARA EDIYO AMA VATAN GIBISI YOK TABI . HICBIRSEYLE KIYASLANMAZ YAŞIM 20 LERDE OLSAYDI DIREK DONERDIM DUSUNMEZDIM AMA NAPCAM DEVLETE GIREMEM OZEL SEKTORDESEN PATRON ASILIR YOK 30 DAN SONRA ISE ALMAZ MAASINI VERMEZ BI DAYAKCI TURK KOCAYA DENK GELIP EVLENIP OLDURULMEK ISTEMIYORUM NEYSE YA UFFF SINIRLERIM BOUZK

yooo tükiyede iş bulamam 30 dan sonra diye birde . oturma iznimi aliyim sonra bana kalmış ilerde tr de yaşamasam da buraya gelme hakkım olur çocuğum olsa gelir burda rahatça yaşar okur diye..
O zaman sıkıntı ne,30 dan sonra iş bulamamak ne kadar saçma bahane.

Ayrica fake yada gerçek farketmez, ırkçı soyleminizi kınıyorum siz Afrikalı multecileri pis bulup tuvalet bile paylasmak istemezken ingilizlerin sizin hakkinizda ne düşündüğünü de bir gözden gecirin

üff ne alaka ya biz afrikalılarla birmiyiz adamların giyecek kıyafeti yok sandalla gelmişler kaçak ben vizeyle girdim ve hala boşanmadım bir ingilizin eşiyim hala maalesef o nedenle devlet bana bakıyo . kendi ırkını aşağılamasan iyi olur ! türkleri afrikalı mültecilerle aynı konumdamı görüyosun hayret bişe ya

Ana dilin gibi İngilizce bil Türkiye'de patron asılıyor is bulamam diye Dönme. Bazen kaderimizi kendimiz çağırırız

O zaman sıkıntı ne,30 dan sonra iş bulamamak ne kadar saçma bahane.
tabi eminim senin babanın işi vardır yada devlette bi işin uzaktan davulun sesi hoş gelir. türkiyede kaç milyon işsiz var biliyomusun aç bak kariyer nete 30 dan sonra kim kimi işe alıyo

skypedan annemle konuşuyorum hergün . onlarda olmasa naparım bilmem. en çok ailemi özledim bide odamı .. gerisi fasa fiso haa bide türk yemeklerini

Pl
ben bi haberim hmm .. benim arkadaşım ingiliz vatandaşıyla evlendi türk asıllı . sınavı geçti aldı oturma iznini .. sen ingilizle evlenince ingiliz vatandaşı oluyorsun .. sen evli değil misin yoksa?bence sen nikahlı değilsin .. bu kadar kolay olamaz anlattığın gibi ..yada konun fake belli . biraz araştırıp gelmişsin şimdi ... yalan dolan şeyler yazma buraya kimse sana inanmadı ...başına bunlar gelicek sonra gelip kadınlar kulbunda yazıcaksın öyle mi ?hadi avmlerde gezin sen .. işiniz yok galiba sizin yalan hikaye uydurup yazıyorsunuz ..

şu yazı tarzından bile fake olduğun belli yaa ... hiç başına bunlar gelen bir kadın bu şekilde laubali konuşur mu ?resmen dalga geçiyorsun .....madem ingilizler kötü gel yaşa türkiyede niye kalmakta ısrarcısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…