- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
-
- Konu Sahibi emellondra
yok cnm ne sokağı . kadın koruma sığınma evinde kalıyorum devlet bana haftada 73 pound para veriyor kaldığım yerde yiyecek bedava özel odam var ama yaşadığım olaylardan dolayı sinirlerim bozuldu ağlama krizleri anksiyete vs panik ataklar yani yalnızım bide
ben olsam dönmem, yaşın da ufak değil, önce o kocadan kurtulurum da neden evi terkettin, madem işin içine polis karıştı avantajlı taraf sensin. neyse boşan haklarını al, nasılsa 1 yıldır dilini de geliştirmişsindir, çalış düzenini kur.
Canım senün elinde hiç para pul yokmu. Neden kendine bi birikim yapmadın. En iyisi bi işe grip çalışmak hayatını öyle düzene sokabilirsin.uff yalanmi soliycem inanmiyossan ver cebini cagri atiyim +44 lu nodan ingiltere kodu kafami kaldi turkiye disi diye isaretledim iste
Arkadasim sen git baba evine hersey icin bir cözüm bulunacaktir. Ama eger ezik yasamak istiosan kal orda. Dil yok hic birsey yok sen cok kazaniyorum düsünürsün onlar seni sirf kullanir inan bana. Dil bilmeden kimseye fair bi job yok!!!!!!!
Canım senün elinde hiç para pul yokmu. Neden kendine bi birikim yapmadın. En iyisi bi işe grip çalışmak hayatını öyle düzene sokabilirsin.
çok üzüldüm senin adına cidden zor olmalı sokaklarda yaşamak avm dolaşmak falankalcak yer devlet tahsis ediyor anladığım kadarıyla eline de sanırım para veren birileri var yoksa nasıl doyarsın en iyisi orda kalman arkadaşım bir de iş bulursan kıyıya para atarsın kocanla nasıl tanıştığınızı da merak ettim doğrusu
Miilet ne der diye mi çekiyorsunuz bu eziyetleri,pes yani
Ozaman dövünmeyi bırakta biran önce kendine iş bak cafelerde restoranlarda çalışa bilirsin dilinde varmış. Hem kafanda dağılır.var param ama türkiyede bankada hesabım var burda elimde 300 pound kadar var . bide devletten aldığım 73 . ne bilim başıma bu gelceğini
kardeş nerdesin bak londranın neresindesin dedim arazı oldun
Hic bi konuya fake yazmisligim yok,ama sizinkinin gercek olmadigina nedende cok eminim!
aynen katılıyorum al oturumunu takıl hic bisey yok türkiyede orda devletten bi sürü yardım alırsın bursa cocuk parası bile 59 lira yuhh yaniii
O zaman sıkıntı ne,30 dan sonra iş bulamamak ne kadar saçma bahane.yooo tükiyede iş bulamam 30 dan sonra diye birde . oturma iznimi aliyim sonra bana kalmış ilerde tr de yaşamasam da buraya gelme hakkım olur çocuğum olsa gelir burda rahatça yaşar okur diye..
Şaka gibi ne hayal gücü var millette.
Ayrica fake yada gerçek farketmez, ırkçı soyleminizi kınıyorumsiz Afrikalı multecileri pis bulup tuvalet bile paylasmak istemezken ingilizlerin sizin hakkinizda ne düşündüğünü de bir gözden gecirin
tabi eminim senin babanın işi vardır yada devlette bi işin uzaktan davulun sesi hoş gelir. türkiyede kaç milyon işsiz var biliyomusun aç bak kariyer nete 30 dan sonra kim kimi işe alıyoO zaman sıkıntı ne,30 dan sonra iş bulamamak ne kadar saçma bahane.
ben bi haberim hmm .. benim arkadaşım ingiliz vatandaşıyla evlendi türk asıllı . sınavı geçti aldı oturma iznini .. sen ingilizle evlenince ingiliz vatandaşı oluyorsun .. sen evli değil misin yoksa?bence sen nikahlı değilsin .. bu kadar kolay olamaz anlattığın gibi ..yada konun fake belli . biraz araştırıp gelmişsin şimdi ... yalan dolan şeyler yazma buraya kimse sana inanmadı ...başına bunlar gelicek sonra gelip kadınlar kulbunda yazıcaksın öyle mi ?hadi avmlerde gezin sen .. işiniz yok galiba sizin yalan hikaye uydurup yazıyorsunuz ..üff dünyadan bi habersiniz. . ben green card demedim green card tarzı indefinite leave to remain deniyor burda yani benzetme yaptım abd deki green card benzeri bir sistem dedim. kalıcı oturma çalışma izni 6 ay sonrada british passport yani vatandaşlık alıyorsun. ingilizle evlenince spousal visa verilir cicim. ilişkin bitince o visa iptal olur. kocam benim burdaki sponsorumdu kavga edip ayrılınca sponsorluk bitti şimdi ben devlet korumasında herhangi bir vizem yok çıkış yaptığım an ingiltereden birdaha asla giremem. spousal vizam iptaloldu .indefinite visası için başvurmam lazım . sınavı geçince filan oturma izni çıkmıyor hiç birşey bilmiyorsunuz bide ahkam kesiyorsunuz ya. sen biriyle burda evliysen o adamın iki dudağının arasında senin oturma iznin adam senden gizlice home office e yani ingiltere vize bürosuna gidip de ben karımla anlaşamıyorum artık onun sponsoru olmak istemiyorum dediği anda SENIN EVLILIK VIZEN DUSER officer lar sana mektup yollar vizeniz kaldırılmıştır tıpış tıpış sınırdışısın. benim durumum farklı işin içine polis darp girince devlet artık kocamı dinlemez. victima yani dayak yemiş kişiye sahip çıkar maaş bağlar. bakar.. bir süre içinde indefinite leave başvurusu yapman lazım yapmassan 3 ay içinde yine sınırdışısın