- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi emellondra
Takıntılı gordum seni sörşu smıleylere gıcık oldum arkadaş. yanlısklıkla mı koydun onları? konunun cıddıyetı smıle kısımlarına gelınce gıdıyor.
neyse.. dön aılenın yanına
bırak millet ne derse desın.
yok yahu :=) smıleylerde duyguya göre farklılık yok mu sence? duyguyla uyusmuyorlarTakıntılı gordum seni sör
yok yahu :=) smıleylerde duyguya göre farklılık yok mu sence? duyguyla uyusmuyorlar
Farkindayim ama olabilir ya yazarken arada bende yapiyorumyok yahu :=) smıleylerde duyguya göre farklılık yok mu sence? duyguyla uyusmuyorlar
ama hepsı öyleFarkindayim ama olabilir ya yazarken arada bende yapiyorum
Mesela cok mutluyum diyip sonuna su ifadeyi koymuslugum bile var
Benimde o smileylerden dolayı konuya inanasım gelmedi :)yok yahu :=) smıleylerde duyguya göre farklılık yok mu sence? duyguyla uyusmuyorlar
bende yurt disinda yasiyorum.turk erkekleri kaddr kadini hizmetci horen yook bencede.konu sahibi dogru soyliyor .geneli dayakci bos yere inkar etmeyin.benim yasadigim yerde adamlar kendileri atiyo makinaya camasiri .cocugada bakiyorlar kadinlar reis evde her kadinin altinda araba zengini fakiri.kadinlar cook rahat burda .hatta erkek evlenince kiz tarafinda kaliyor annesindede kaliyor ama .kiz evleenince ailesinden kopmuyor yani tr de oldugu gibi .hala bircook arkadasim .bu konularda sikintili erkek tarafi hep onlarda kalmalarini istiyor gelinin .yani tr de sorun cook.kayin valide hep dert zaten gelini hep dusman gorurler .ya da hizmetciii......bunlari kimde inkar edemez.O yuzden burda onlarca konu açıldı "kocam beni kovdu , sokağa attı" diye , evet Türk erkekleri çok ayrı...
Sen Türk erkeklerine türkiyeye kurban ol elin memleketinde başına gelmedik kalmamış hala dönemem bilmem ne yapamam diyosun ne kadar kötü de olsa türk erkekleri eşlerini sokağa atmaz sahiplik duygusu kuvvetlidir kendi çeker gider ama kadınını dışarı atmaz
Ne diyorsunuz siz ya? Turkiyede karisini öldüren yok mu ? Nasil turk erkegi disari atmaz..sen hangi turkiyede yasiyorsun? Kadina siddette avrupada ilk siradayiz.kadin-erkek esitligini kimse hala kabul etmiyor..biraz gözünüzü acin...bu konuyuda yabanci erkekleri kotulemek icin actiklarini düşünüyorum...gercekse bile tek bir kisinin yaptigi olayi tüm avrupaya mal edemezsiniz bu haksizlik olur..Sen Türk erkeklerine türkiyeye kurban ol elin memleketinde başına gelmedik kalmamış hala dönemem bilmem ne yapamam diyosun ne kadar kötü de olsa türk erkekleri eşlerini sokağa atmaz sahiplik duygusu kuvvetlidir kendi çeker gider ama kadınını dışarı atmaz