- 5 Haziran 2015
- 36
- 2
- 39
-
- Konu Sahibi emellondra
ya kızım de git sen ingilizle falan değilsin uydurma .. zaten belli ki mahalle kızısın ...sen bu zihniyetle ingilizle evlilik yapmış olamazsın .. avrupalı bir erkek seks yapmadan evlenmez ...zina yapıyoruz evet biz evlenmedik .. sen evlendin de ne oldu be gülüm dayağı yemişsin güya .. bence hepsi yalan o ayrı konu ...
yalan söylüyor yaa hazırlık sınıfı öğrencisi bu .....ingiliz koca falan hikaye ...hiç başına bunca iş gelen kadın bu şekilde yazar mı yaa ?ne kadar basit konuşuyor alay ediyor bizle işteTamam uzatma ya ne yapalım ingilteredeysen bi işe yaramamış medeniyetler şehrinde londrada medeniyet sana uğramamış
islama göre müslüman olmayan adamla evlenmekte günah .. islama göre sende zina yaptın şekerim .. seninki sünnet oldu mu senle olmadan ..islama göre senin durumu incleersek benden farkın yok ... senin yerin belli asıl cahil şey ..iyi kullandırt kendini fransıza oda seni aldı emin ol yazık sana aman banane ya zina et sen öbür dünyadaki yerin belli ben,m ayrıldığım eşim müslüman ingiliz ben zina yapmadım kendimle de guru duyuyorum benim başıma gelen tükiyede her gün onlarca kadının başına geliyo ama yazık sen anlamazsın kendini fransızlara .....*** *diğin için
ayrıca alır almaz sanane .. beni alsın diye kimseye yalvarmıyorum ben . seni almışlarda ne olmuş kapı önüne konulmuşsun .. cidden baş belası bir tipsin fakesende gerçektense yani seninle uğraşılmaz ..iyi kullandırt kendini fransıza oda seni aldı emin ol yazık sana aman banane ya zina et sen öbür dünyadaki yerin belli ben,m ayrıldığım eşim müslüman ingiliz ben zina yapmadım kendimle de guru duyuyorum benim başıma gelen tükiyede her gün onlarca kadının başına geliyo evlenip dayak yiyen atılan.. şu yada bu sebepten ama yazık sen anlamazsın kendini fransızlara .....*** *diğin için
Aynen bu durumda olan biri yardım etmeye çalışan insanlara sataşmaz,bildiğin eğlenmek için gelmiş buraya. Bir de yarım yamalak ingilizcesiyle artislik yapıyor,ingiltere de olsa napak yani bize ne ya,isterse cehennemden yazsın insan gibi konuşsun.yalan söylüyor yaa hazırlık sınıfı öğrencisi bu .....ingiliz koca falan hikaye ...hiç başına bunca iş gelen kadın bu şekilde yazar mı yaa ?ne kadar basit konuşuyor alay ediyor bizle işte
ya yok canım ya başına bunca iş gelmiş kadın bu şekilde konuşur mu ?Aynen bu durumda olan biri yardım etmeye çalışan insanlara sataşmaz,bildiğin eğlenmek için gelmiş buraya. Bir de yarım yamalak ingilizcesiyle artislik yapıyor,ingiltere de olsa napak yani bize ne ya,isterse cehennemden yazsın insan gibi konuşsun.
anaa şimdide pakistan asıllı oldu ..ingiliz demiştin bebem ...başında niye söylemedin ?ingiliz deyince ingiliz anladık bizde haliyle ..ŞU ANDAN İTİBAREN SEVGİCAN 86 YA CEVAP YAZMIYORUM . NOKTA YEMİNLE..BENIM ESIM PAKISTAN KOKENLI MUSLUMAN NOKTA BUDA SON MESAJIM
canım ben uzun süredir üyeyim .. senin gibi dün gelmedim .. dünya kadar konum var arkadaşlarım var burda beni herkes tanıyor . sen dış kapının dış mandalısın yeni geldin buraya .. pakistan asıllı oldu kocan başta ingilizdi .. o zaman pakistan asıllı ingiliz vatandaşı dersin ..ingiliz demezsin ...İKİ AYRI PROFIL AYNI KIŞİ YADA AYNI EVDEN YAZIYORLAR COK BARIZ :d MUHTEMELEN O PROFILDEN CIKIYOR OBURUNE GIRIYOR
Ne oldu unuttun mu dertlerini bize takıldın ya sen,ne yapıştın kaldın bi terket suraları yaİKİ AYRI PROFIL AYNI KIŞİ YADA AYNI EVDEN YAZIYORLAR COK BARIZ :d MUHTEMELEN O PROFILDEN CIKIYOR OBURUNE GIRIYOR
oldu ergen anladık .. pakistan asıllı kocanla mutluluklar ... benim fransız seni niye gerdi anlamadım ?sanane .. sana mı dert benim keyfimin kahyası mısın .iyi kullandırt kendini fransıza oda seni aldı emin ol yazık sana aman banane ya zina et sen öbür dünyadaki yerin belli ben,m ayrıldığım eşim müslüman ingiliz ben zina yapmadım kendimle de guru duyuyorum benim başıma gelen tükiyede her gün onlarca kadının başına geliyo evlenip dayak yiyen atılan.. şu yada bu sebepten ama yazık sen anlamazsın kendini fransızlara .....*** *diğin için
başta ingiliz dedi şimdi pakistan asıllı ingiliz biraz daha sıkışırsa adam türk çıkcak .. kaçalım bence bu konu iyice sapıttı .. ingiliz deyince bende ingiliz anladım tabi pakistan asıllı olduğunu niye belirtmedi ... yalannn dolann iştee yaaNe oldu unuttun mu dertlerini bize takıldın ya sen,ne yapıştın kaldın bi terket suraları ya
Aynen kib ledim zaten bizi de aynı evde dedi ya demekki kendi öyle yapıyorbaşta ingiliz dedi şimdi pakistan asıllı ingiliz biraz daha sıkışırsa adam türk çıkcak .. kaçalım bence bu konu iyice sapıttı .. ingiliz deyince bende ingiliz anladım tabi pakistan asıllı olduğunu niye belirtmedi ... yalannn dolann iştee yaa
eee kişi kendinden bilir işi demişlerrr ....Aynen kib ledim zaten bizi de aynı evde dedi ya demekki kendi öyle yapıyor
bence deVay be Ingilizlerin de bizim milletten farki yokmus baksana. Esyalari calmalar falan
kaçırdın pakistan asıllıymış kocaa ...bide konu sahibi ders veriyor bize türk erkeğinin yüzde bilmem kaçı döver karısını öldürür diye pakistanlılar çok modern yaa .. allahsen türk erkeğiyle pakistanlıyı karşılaştırırsak genellikle diyelim türk erkeği daha medeni çıkar ..bence de
bu konu Türk kızlarına aman yabancı erkeklere içiniz gitmesin bakın bizim odunlardan farkları yok diye açılmış
İngiliz kocadan Türk kızına ibretlik eziyetler
özellikle İngiliz adamın akrabalarının gelip konuşmasına koptum
meğerse bizim 18 inden sonra evden ayrılıp ana babasını tanımayan Avrupalılar dediklerimizin eşler boşanınca aman yavrum yapmayın bir yuva kolay kurulmuyor barışın diyen akrabaları oluyormuş
Ayy bilgece guldrdun beniVay be Ingilizlerin de bizim milletten farki yokmus baksana. Esyalari calmalar falan