ingilterede kocam sokaga atti rezil durumdayim

"ı love you" önemli tabiii
onu demeseydi ingiliz olduğuna inanmazdım zaten

Bence senin bütün derdin yurtdışında kalabilmek, o yüzden herşeye bahane arıyor buluyorsun. Anlattığın kadar zor durumda olsan, arkana bakmadan TR ye kaçardır. Yazmışsınki burada 50 yašındakiler bile iş buluyor, Eminim bütün Ingiltere seni bekliyor, gelsinde bizde çalışsın diyeee...

İngiltere de kalin. Kendinize yeni bir hayat kurun. Oturma izninizi alınca ailenizi de gormeye gelirsiniz.Sizin gibi yaşayan bir akrabamiz var.Tabi onunki Turktu. O da 6 ay bile kalmadı. Dışarı atti falan.Belçika da yaşıyor.Çabaladı çok zor zamanlar gecirdi. Ama şimdi ev satın aldı ve iyi bir işi var. İstediği zaman Türkiyeye de gidiyor. Fransa ya da geldi. Gayet iyi yani.

I love you demeler her dakikadan sonrasını okumadım

Ben olsam dönmem Türkiye'ye orada avm dolasacsgına ıs bul kendı ayakların üstünde durmaya çalış Basta zor olsa da sonra kendıne gurur duyacaksın. Buraya dönünce ıyıce psikolojın bozulur
aynen katılıyorum al oturumunu takıl hic bisey yok türkiyede orda devletten bi sürü yardım alırsın bursa cocuk parası bile 59 lira yuhh yaniii

Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama ben olsam kalırdım, en güzelinden iş bulup ev tutardım oralarda.. Dediğin gibi türkiyeye gidip napacaksın? Hiç değilse böyle cebinde para olur, ara sıra türkiyeye tatile gider gelirsin.

E konu sahibi suan nerede kaliyor ki? Anlamadim ben.. Hele o ifadeler iyice basimi dondurdu.

erkeği kızı mı kalmış 30 dan sonra nerde iş bulcam evet 1 yıl oldu ama zaten ben önceden de g,ttim geldim kardeşim burda okudu filan. adam bana bişe yapamaz artık non molestation order var elimde kapı gibi arasa bile beni tutuklanır burda kanunlar tr gibi deil hemen hapsi boyluyosun birine küfretsen bile.. benim derdim aile özlemi ve yalnızlık yoksa kocamdan korkum yok

Konuya gelince.
Sokaktami yatiyosun su an??nerdesin?

yok cnm ne sokağı . kadın koruma sığınma evinde kalıyorum devlet bana haftada 73 pound para veriyor kaldığım yerde yiyecek bedava özel odam var ama yaşadığım olaylardan dolayı sinirlerim bozuldu ağlama krizleri anksiyete vs panik ataklar yani yalnızım bide

üff dünyadan bi habersiniz. . ben green card demedim green card tarzı indefinite leave to remain deniyor burda yani benzetme yaptım abd deki green card benzeri bir sistem dedim. kalıcı oturma çalışma izni 6 ay sonrada british passport yani vatandaşlık alıyorsun. ingilizle evlenince spousal visa verilir cicim. ilişkin bitince o visa iptal olur. kocam benim burdaki sponsorumdu kavga edip ayrılınca sponsorluk bitti şimdi ben devlet korumasında herhangi bir vizem yok çıkış yaptığım an ingiltereden birdaha asla giremem. spousal vizam iptaloldu .indefinite visası için başvurmam lazım . sınavı geçince filan oturma izni çıkmıyor hiç birşey bilmiyorsunuz bide ahkam kesiyorsunuz ya. sen biriyle burda evliysen o adamın iki dudağının arasında senin oturma iznin adam senden gizlice home office e yani ingiltere vize bürosuna gidip de ben karımla anlaşamıyorum artık onun sponsoru olmak istemiyorum dediği anda SENIN EVLILIK VIZEN DUSER officer lar sana mektup yollar vizeniz kaldırılmıştır tıpış tıpış sınırdışısın. benim durumum farklı işin içine polis darp girince devlet artık kocamı dinlemez. victima yani dayak yemiş kişiye sahip çıkar maaş bağlar. bakar.. bir süre içinde indefinite leave başvurusu yapman lazım yapmassan 3 ay içinde yine sınırdışısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…