- 5 Haziran 2015
- 36
- 2
- 39
-
- Konu Sahibi emellondra
Konu sahibi bu kezde Avuturalya dan yazacak heraldeingiltereden amerikaya ne ara gectinyazdiklarin ingilterede gecmis ama yasadigin yer A.B.D
iyi ailemin yanina doneyimde napicam ya ordada nasil is buulcam babadan harclik mi alcam bu yasta burda 50 yasinda olsanda is bulunuyo . 30 yastan sonra turkiyed e nerdee ise gircem arkam yok torpilim yok ufff turk erkekleri dayakci die bunla evlendim buda dayakci ciktiSeni istemeyen adam nerenin vatandasi olursa olsun farkedermi kendine niye eziyet ediyosun parası batsin kim ne derse desin birak aileyin yanina dön öyle sefil bi hayat cekilirmi allasen
uff yalanmi soliycem inanmiyossan ver cebini cagri atiyim +44 lu nodan ingiltere kodu kafami kaldi turkiye disi diye isaretledim iste
Sen Türk erkeklerine türkiyeye kurban ol elin memleketinde başına gelmedik kalmamış hala dönemem bilmem ne yapamam diyosun ne kadar kötü de olsa türk erkekleri eşlerini sokağa atmaz sahiplik duygusu kuvvetlidir kendi çeker gider ama kadınını dışarı atmaz
O yuzden burda onlarca konu açıldı "kocam beni kovdu , sokağa attı" diye , evet Türk erkekleri çok ayrı...Sen Türk erkeklerine türkiyeye kurban ol elin memleketinde başına gelmedik kalmamış hala dönemem bilmem ne yapamam diyosun ne kadar kötü de olsa türk erkekleri eşlerini sokağa atmaz sahiplik duygusu kuvvetlidir kendi çeker gider ama kadınını dışarı atmaz