-
- Konu Sahibi emellondra
patron mu asılır ?lafa bak ... ya fakesin bellide değilsende çok saçma düşüncelerin ..özelde çalışıyoruz hiçbir patronumuz bize asılmadı ...burda evlenip öldürülüyor mu herkes ?bak ingilizde kapının önüne koymuş seni ...HAKLISIN BURDA KARISINI DOVEN ERKEK YUZDE 10DUR ODA BANA DENK GELDI TURKIYEDE YUUZDE 50 DIR HER GUN 3 KADIN ÖLDURULUYO . INGILIZ BILE DEILIM BANA HAFTADA 73 POUND VERIYOLAR ÇALIŞMADIĞIM HALDE 73*4 AYDA HEMEN HEMEN 300 POUND YANI 1200 TL CİVARI . TURKIYEDE ASGARI UCRETTEN FAZLA PARA EDIYO AMA VATAN GIBISI YOK TABI . HICBIRSEYLE KIYASLANMAZ YAŞIM 20 LERDE OLSAYDI DIREK DONERDIM DUSUNMEZDIM AMA NAPCAM DEVLETE GIREMEM OZEL SEKTORDESEN PATRON ASILIR YOK 30 DAN SONRA ISE ALMAZ MAASINI VERMEZ BI DAYAKCI TURK KOCAYA DENK GELIP EVLENIP OLDURULMEK ISTEMIYORUM NEYSE YA UFFF SINIRLERIM BOUZK
Ne diyon sen ya kafan iyi heralde. Kocan seni terketmekte haklı hiç tanımadığın insanlarla bile konuşmasını bilmeyen birisin.tabi eminim senin babanın işi vardır yada devlette bi işin uzaktan davulun sesi hoş gelir. türkiyede kaç milyon işsiz var biliyomusun aç bak kariyer nete 30 dan sonra kim kimi işe alıyo
off of benim basima gelen pismis tavugun basina gelmez nerden evlendiysem bir ingilizle evlendim gecen sene. adam bana oyle iyi davraniyodu basta hediyeler filan .. evlenip de yanina getirmek icin bi suru para harcadi vize islemleri bilmemne I love you demeler her dakka.. neyse evlendim geldim ingiltereye.. adam daha yanina geldigimin ilk ayinda bana en ufak tartismada turkiyeye don sen , biz anlasamiyoruz birbirimize uygun deiliz demeye basladi soke oldumm! okadar masraf emek millet ne der ! ben nasil doneyim iyi davraniyorum alttan aliyorum olmuyo; surat ediyorum olmuyo hersey gozune batiyo adamin iki duruyo bi duruyo biz birbirimizi cok iyi tanimadan evlendik yurumeyecek filan.. e tabi kultur farki var durmadan iciyo .. . ikide bir akrabalarini eve cagiriyo bana nasihatlar ediyolar filan neyse beni bu evden kovdu vurdu bana.. git defol turkiyeye die. bende polis aradim polis bunu tutukladi . bu tutuklaninca ben evdeyken bunun akrabalari eve gelip benim esyalarimi calmaya calistilar bana saldirdilar. bende evden ayrilmak zorunda kaldim, .... sokaga dustum devletin evsizler bolumune gittim beni gecici bir otele yerlestirdiler oda kahvalti ama iggrenc heryerde afrikali multeciler 5 cocuklu hintliler ayni wc yi paylasmak zorunda kaldim olmadi ordan ciktim kadin siginma evi var oraya girdim ordada bi suru evsiz kocasindan babasindan dayak yemis kadin hepsinin psikolojisi bozuk ingiliz kadinlari .. delircem yaa .. inadina gelmedim turkiyeye annemler gel diyo ama nasil geleyim millet ne der daha evleneli 1 yil olmamis baba evine dondu mu dedirtcem bide oturma izni alabilme hakim var burda ne isime yarayacaksa burda yasamak bile istemiyorum iste laf olsun .. biktim burden nasil hevesle gelmistim . butun gun mal mal dolasiyorum alisveris merkezinde ruhsal durumumda bozuldu panic atak basladi polis raporlari ve onunn tutuklanma kararlarini vs alip turkiyeye doncem sanirim onlar olmayinca bosanmam da sorun olacak bu adamdan. kesin turkiyeye gelmem ben bosanmak icin diyo . ben kocasiz bossanma davasi acicam napim.. en azindan elimde polis raporlari olsun bosanirken ise yarar ...uff cok zor durumdayim moral sifir sizce oturma izni icin basvuru yapsammi green card gibi bisey degermi siz olsaniz direk turkiyeye mi donerdiniz? bu arada burda is bulup calisinca iyi para kazanabilirim turkiye durum malum is bulmam zor yasim 30 u gecti acaba burdami kalsam .. bi yandan ailemi ozledim burda skypla bile konusamiyorum wireless yok starbucksa gidip ailemi skypedan goruyorum . napcam ben yaa yardimm kocami da sevmistim neden boyle yapti bana ya kimin ahini aldim ben...
turkleri afrikalilardan ayiran sey ne acaba? Ben hiçbir irki asagilamiyorum, aksine sizin afrikalilari asagilamaniza anlam veremiyorum! Ustunuzde kiyafet var diye, sandalla degil ucakla gittiniz diye daha fazla mi insan oldunuz, hayirdir?üff ne alaka ya biz afrikalılarla birmiyiz adamların giyecek kıyafeti yok sandalla gelmişler kaçak ben vizeyle girdim ve hala boşanmadım bir ingilizin eşiyim hala maalesef o nedenle devlet bana bakıyo . kendi ırkını aşağılamasan iyi olur ! türkleri afrikalı mültecilerle aynı konumdamı görüyosun hayret bişe ya
terbiyeye davet inşallah benim başıma gelen seninde başına gelsinNe diyon sen ya kafan iyi heralde. Kocan seni terketmekte haklı hiç tanımadığın insanlarla bile konuşmasını bilmeyen birisin.
patron mu asılır ?lafa bak ... ya fakesin bellide değilsende çok saçma düşüncelerin ..özelde çalışıyoruz hiçbir patronumuz bize asılmadı ...burda evlenip öldürülüyor mu herkes ?bak ingilizde kapının önüne koymuş seni ...
please write your story in english .. and then i will decide that you live in england or not ...COK IYI INGILIZCE BILIYORUM
kusura bakma ama sen hak etmişsin .. ne edebsizsin ya sen .. adama da böyle yaptıysan kapının önüne koymuştur ..ingililzer soğuk olur hem niye evlenmiş senle niya boşanmak istiyor ?neden yani ?adamın ne çıkarı var senden senle oyun oynuyor ...yazdıkların baştan aşağıya hikaye ...terbiyeye davet inşallah benim başıma gelen seninde başına gelsin
turkleri afrikalilardan ayiran sey ne acaba? Ben hiçbir irki asagilamiyorum, aksine sizin afrikalilari asagilamaniza anlam veremiyorum! Ustunuzde kiyafet var diye, sandalla degil ucakla gittiniz diye daha fazla mi insan oldunuz, hayirdir?
please write your story in english .. and then i will decide that you live in england or not ...
kusura bakma ama sen hak etmişsin .. ne edebsizsin ya sen .. adama da böyle yaptıysan kapının önüne koymuştur ..ingililzer soğuk olur hem niye evlenmiş senle niya boşanmak istiyor ?neden yani ?adamın ne çıkarı var senden senle oyun oynuyor ...yazdıkların baştan aşağıya hikaye ...
tövbe estağfirullah bu nasıl bir cesaret... vuramaz ki atamaz ki atsa bile tutamaz ki...İNSALLAHH SENİNDE KOCAN SEVGİLİN TERKEDER TEZZ ZAMANDA AMİN BEDDUA EDİYOM SANA SEN HAKETTİN BİDAHA DA CEVAP YAZMIYCAM SANA. ver nonu çağrı atcam ver sıkıyosa hadi ? özelden at nonu çağrı atcam ingilteredemiyim deilmiyim öğrenirsin böylece heralde sorunlusun sen. benim sorunlarım var burda uğraşıyorum ama belli seninde var. bu son mesajım sana destek olcağı yerde köstek ya ne biçim insansın sen
kess ergen ....masken düştü ....sen kimsin nomu sana vericem .. . oturduğun yerden hikaye yazıyorsun . acıncak haldesin .. hayal dünyanla mutlu ol ..şu kişinin ip sini nerden girdiğini bulabilir aslında modlar .. banlansın bu ne yaa yalancı resmen yalan söylüyor milletin vaktini alıyor ...İNSALLAHH SENİNDE KOCAN SEVGİLİN TERKEDER TEZZ ZAMANDA AMİN BEDDUA EDİYOM SANA SEN HAKETTİN BİDAHA DA CEVAP YAZMIYCAM SANA. ver nonu çağrı atcam ver sıkıyosa hadi ? özelden at nonu çağrı atcam
terbiyeye davet inşallah benim başıma gelen seninde başına gelsin
Ya sen ne kocakarı ağızlı cıktın orda burda beddua ediyon,senin başına gelen gelmiş hacı sen kendine bak,bizim hayatlar seni bağlamazİNSALLAHH SENİNDE KOCAN SEVGİLİN TERKEDER TEZZ ZAMANDA AMİN BEDDUA EDİYOM SANA SEN HAKETTİN BİDAHA DA CEVAP YAZMIYCAM SANA. ver nonu çağrı atcam ver sıkıyosa hadi ? özelden at nonu çağrı atcam ingilteredemiyim deilmiyim öğrenirsin böylece heralde sorunlusun sen. benim sorunlarım var burda uğraşıyorum ama belli seninde var. bu son mesajım sana destek olcağı yerde köstek ya ne biçim insansın sen
yaa canım inandınız mı ?kız atıyor yaa .. eminim köyünden yazıyordur bunları ..bilgilerine abd yazmış sonra ingiltere oldu yaşadığı yer değişti birden ...Ya sen ne kocakarı ağızlı cıktın orda burda beddua ediyon,senin başına gelen gelmiş hacı sen kendine bak,bizim hayatlar seni bağlamaz