bnede aynı durumdayım tek mutluluğu oarada buldum umarım yine dönerim cennete
ciddimisiniz kizlar yaaaeaa valla ne bileyim hayat iste demek gercekten her kalp her his herkes icin ayri oluyo ama insallah Rabbim hepimizin gonlune gore versin:)))dondum bende yine ama bu sene biraz daha farkli oldu oncelikle onceki cehennem yerden cok uzuk bi yere tasindik calisiyorum bu sene ama nseviyomusun derseniz zerre desen sevmiyorum:))
arkadaslar ben 1 yildir burdayim ve cidden problemler yasiyorum benim gibi alisamayan arkadaslarimi gormek belki yalniz olmadigimizi bize gosterir. amacmi: bianlikta olsa iyi hissetmek. Yasadiginiz yalnizligi paylasin sevgiler...
tabi ederiz canim ben malatya topigine takiliyorum genelde bu topige fazla girmedigimden simdi gordum bu cehennemde elimden geleni yaparimsenin icin cunku yalnizligi cok iyi bilirim ne tarafta oturuyosun bana ozelden yaz gorusmek uzere
selam kızlar.
ben de bir zamanlar ordaydım. 4 sene yaşadım. sonra eşimle tanıştık onu ikna ettim ve türkiyeye dönüp burda yaşamaya başladık. 4 senem eşimle olan zamanlar dışında çok zor geçti. çok ıskıntı üzüntü çektim. çalışma şartları yeterince ağırdı bir de okul beni yedi bitirdi.
ben dönme kararı aldığım için hiç pişman olmadım, umarım orda kalıcak olanlarda hiç pişman olmaz çok mutlu olurlar. forumunuzu yeni keşfettim. bebeğim doğup biraz ele avuca gelince tatile geleceğiz, eşimle tanıştığımız yere götürücez onu :)
belki sizle de görüşürüz :)
Arkadaşlar bende bir ay sonra İngilterede aşamak zorundayım yeni evliyim ve eşim orda oturum aldı bende onunla gideceğim. Ama hiç istemiyorum çok korkuyorummmmm
Nedense ürkütüyor beni alışamam gibi geliyor ben ülkemi çok seviyorum burdan ayrı kalmak ailemden ayrı kalmak istemiyorum ama bi yandanda dil öğreneceğim diyip kendimi avutuyorum nolur bişeyler söleyin gerçekten o kadar sıkıcı mı zormu hayat