ingiltere ye alisamiyorum diyenler buraya!!!!

6 subatta izmirden Istanbul aktarmali Gatwick havaalanina gidiyorum, bu tarihte gelen varmi?

Mrb bende gallerdeyim geleli bir sene oldu. Ayni seyleri yasiyoruz mihrimahcim bnmde yaknmda turk yk maalesef. Yalnizm akraba falanda yok. Tanismak istersn ozelime yaz bu arada henuz bebegm yk ama buranin hastane sistemi igrenc!!! Bende cok kotu hastydm gttm kadin hc bakmadi ilac verdi yolladi gp. Hastaneye yollamasi icn rica ettk. Esim bnm korktgmu soyledi cnku olecegimi dusundm o derece. Bi test yapilmasni istedi icimn rahatlamasi icin ama doktor ne dese begenrsnz " onlar zaten yogunlar oyle her isteyeni yollayamam lafa baakkk!!! . Gelmisken bari bi de bebek icin on muayene olalm dedk. Ona da bi daha gelin dedi. Sanki gittigimze cok bsy yaptida. Otrdugu yerden konustu dengesiz. Bi de bayan doktor istedk ozellikle. Belki alttan muayene eder diye. Ne endiseyle gittim alttan muayene etck dye kadin hc bakmadi... olmesen bakacaklri yk. Acile kotu hastalar geldi onlar bile bekledi o_O memleketimn gozunu seweyimmm
Şu yaşadıklarının aynısını ilk geldiğimde yaşadım geçmiş olsun canim bunlar böyle Gözünü seveyim ya bızım turk doktorlarımızın

Sagolsn aynen oyle. Dun gece rahatsizlandm tr de olsaydim mutlaka acile giderdm ama burda gidince sanki doktor babasinin hayrina bakiyor acilde. Cok sinirler

Şu yaşadıklarının aynısını ilk geldiğimde yaşadım geçmiş olsun canim bunlar böyle Gözünü seveyim ya bızım turk doktorlarımızın

Sagolsn aynen oyle. Dun gece rahatsizlandm tr de olsaydim mutlaka acile giderdm ama burda gidince sanki doktor babasinin hayrina bakiyor acilde. Cok sinirler
Ama sana bir tavsiye bi kac gun gecmeyen hastaliklarinda acile git canim acil de daha iyi bakiyor lar :) gp den daha iyi :)

Buarada turk doktorlarida var yada ezzane de doktor olan turk yerleri var oralarada gidebilirsin tabi ki ucretli ama cok bisey deil

X