sevgili suder neden alışmadın canım çok güzel imkanları olan biryer ingiltere fakat tr deki ortamın iyiyise alışman zor olabilir tabi sen i anlıyorum çünkü aynı duyguları bende tr için yaşıyorum yani bir london a dönsem dişye yanıp tutuşuyoırum
bende 4 ay kaldım ve gerçekten çok çok özlemiştim tr yi en uyuz oldugum seyse heryerin erkenden kapanması hele pazarları 5 de her yer kapalı o havası varya, o yağmur bende her yağdıgında bas ağrısı yapıyordu gerçekten ing gezip görmelik bir yer yaşamalık değil su andada kuzenim ve eşi ordalar yengemle konusuyorum çok sıkılıomuş ama o ücretsiz kurslar varmış ing kursları oralara gidiyormuş hem çevre ediniyor hemde evde kalmıyor bi araştır istersen cnm hem orda çok fazla türk vardı gerçi ben manchester da kaldım ingilizden fazla türkle tanıstım
merhaba arkadaşımm slmlar türkiyeden ne yazıkki ben ingilterede olan yanlızlığını paylaşacağın değilim ..ama sana buradan merhaba diyorummm yanlızlık heryerde yanlızlıkk...bende izmirliyim ve şu anda antalyadayım aynı senin gibiii kendimi çok yalnız hissediyorummm
cnm bnm üzülme hangi şehirdesin ordamı yaşıyorsun yoksa geri dönüş yapıcak mısın seni anlıyorum gerçekten ben orda kuzenimin yanında kaldım o 3 haftalığına tr ye gelmişti ben yalnız kaldım anlatamam kursta 2. dönem bi türk kız arkadasım wardı onunla bişeyler yapıyorduk o 5 tane türk kızıyla yaşıyordu ama yinede ben çok özlemiştim bide yapabileceğin aktivitelerde sınırlı burdaki gibi değil eğer londra daysan orayada gittim ve küçük türkiye var resmen orda bazı dernekler vardı bak kkda da ingde yasayanlar var bence hemen kestirip atma bak bizde varız hem:teselli:
hayirdir canim ne olduki bir sorunlami karsilastin bende cok oldum zamanla ilk geldigimde afedersin ama bende kazik yemistim.bir dukkandan tabak almistim parasini fazla odemisim adam ustunu bile vermedi parasina acemiydim o zamanlar ama daha sonra adamdan catir catir aldim parayi birde rezil ettim onu oh olsun ona