ingiltere ye alisamiyorum diyenler buraya!!!!

6 subatta izmirden Istanbul aktarmali Gatwick havaalanina gidiyorum, bu tarihte gelen varmi?

Şu yaşadıklarının aynısını ilk geldiğimde yaşadım geçmiş olsun canim bunlar böyle Gözünü seveyim ya bızım turk doktorlarımızın

Sagolsn aynen oyle. Dun gece rahatsizlandm tr de olsaydim mutlaka acile giderdm ama burda gidince sanki doktor babasinin hayrina bakiyor acilde. Cok sinirler

Şu yaşadıklarının aynısını ilk geldiğimde yaşadım geçmiş olsun canim bunlar böyle Gözünü seveyim ya bızım turk doktorlarımızın

Sagolsn aynen oyle. Dun gece rahatsizlandm tr de olsaydim mutlaka acile giderdm ama burda gidince sanki doktor babasinin hayrina bakiyor acilde. Cok sinirler
Ama sana bir tavsiye bi kac gun gecmeyen hastaliklarinda acile git canim acil de daha iyi bakiyor lar :) gp den daha iyi :)

Buarada turk doktorlarida var yada ezzane de doktor olan turk yerleri var oralarada gidebilirsin tabi ki ucretli ama cok bisey deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…