- 11 Mayıs 2012
- 1.246
- 24
london sen tr de nerelisin?
yanlis anlama merak ettim sadece soruyorum
Istanbul'daydim. Gittigim de cok bilindik bir universite hastahanesiydi. Ben simdi size bir suru haber cikartirim. Link veririm ama degmez. Ego'nuzu tatmin etmiycem. Ugrasamam !
yok ben nerelisin diye sordum yorum beklemedim...
Gecen sene gittim. Gorecegim seyleri gordum. Ben birsey bilmeden konusmam ama birsey bilmeden konusanlar cok var , hatta klavyesi olan herkes yaziyor birseyler. Ne kuyrugu oldugunu haberleri dinle de ogren biraz. Seninle polemige girmek istemiyorum. Istemeyen kalmasin Ingiltere'de cokta yalvarmiyorlar.
Istanbul dogma, buyume. Uni den sonra buraya geldim. Neyse baska zaman konusuruz.
london cnm bende izmirliyim TR de izmirde herhangi bir hastane yada saglik ocaginda hic bir sorun yasamadim
ama devlet hastanesine sayilacak kadar az gittim genelde ozel hastanelere giderdik biz...
neyse burada bazi seyler cok uzun suruyor mektup bekle iste randevu vs vs.o yuzden bende sinir oluyorum...
ben hamile kalamadigim icin cok sabirsizim dogal olarak hemen olsun istiyorum bazi seyler ama hep bekliyoruz ozeller burada cok pahali
neyse herkezin bakis acisi farkli yoksa tabiki avrupa ulkesi burasi bir cok artilari var TR ye gore memnun oldugumuz seylerde cok....
ben ameliyat oldum burada hastanede yattim 10 gun ilgi alaka benim icin turk yemegi bile yapacaklardi bana sordular yemek yiyemiorum diye
fakat ben ilaclardan tat alamadigim icin yemek yiyemiyordum...
neyse sonuc olarak burada yasiyoruz nankorluk etmiyoruz..
herkes fikrini soyledi...
Ben yasadim anlattim, kimsenin cevap vermesi de gerekmiyor. Bu benim dusuncemdir ki ustune ben bir suru haber cikartirim. Burasi dolar ama ugrasmam diyorum banane. Herkesin dusuncesi kendine. Sana iyi geceler.
cikartilacak haber cok zaten cikartmayada gerek yok haberlerde hepsi cikiyor cogu zaman malesefff...
sanada iyi geceler...
Dogru Turkiye'de hic iceri bile almiyorlar bazen, parasi olmayani yolluyorlar. Yanlislikla vurulan igneler cocuklari felc ediyor. Hamileler kuyrukta beklerken cocugunu dusuruyor. Yapma Allah askina ya Turkiye'yle karsilastirilamaz bile. Burada acilin duzeni oyle gittin mi olmedigin surece 3-4 saat beklersin. Hukumet kisitlama yaptigi icin hastahaneler cok bekletiyor. Turkiye'de doktor adam kendini doktorum diye tanitmaktan aciz. Universite hastaneleri kirilip dokuluyor. Guleryuz yok, refakatci yok. Ben ne olursa olsun burayi tercih ederim, en azindan insan ayrimi yok, torpil yok. Herkese ayni muamele.
Arkadaşlar primarktan alışveriş yapacak ablam benim için kendisi şuan ingilterede yaşıyor.Ve ayakkabı numarası konusunda kararsız kaldık ben 37 numara giyiyorum kalıpların büyükmü kücükmü geleceği konusunda bir fikrim yok.Mesela ordaki 37 numara bana büyük gelirse? bir fikri olan varmı?