- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
kizlar merhaba birsey sorucaktim size,
benim pasaportumun suresi bitti londra konsolosluktan randevu almam gerekiyormus...
bu arada pasaportum eski olandan yeni e-pasaport basvurusu yapmam gerek degil mi?
merhaba ben de west midlands tayim...burada olanlarla tanismak guzel olurdu
kimsenin girdigi yok siteye canim bizbize kaldik bayagi uzakmissin sen ben Londra... Bu taraflara yolun dusuyormu hic?
Sadece ufacık bi şey demek istiyorum, Londra'da olduğunuz için şanslısınız, ve yağmurun kıymetini bilin...
selam kizlarr ben londrada kaliyorum size sorum olcak inslh cvplarnz hemen gelir/.. simdi ben burda olali 2 yil oldu marta suresiz oturum icin basvurda bulunucam ..evli olarak geldim .. agustosda turkiye gitmeyi planliyorum.benm gibi basvuruda bulunanlarr ne zmn geldi sonuc kimi 1 ayda kimi 4 veya 5 ayda gelir diyo.beni bilgilendirirmisinz lutfen ..cvp verirsenz sevinirimm
selam kizlar yine kimseler yok :/
Selam,
Ben sürekli yokluyorum burayı ama ya kimse bu topiğe takılmıyor artık , ya da belki ben henüz Türkiye'de olduğum için cevap vermiyorlardır diye düşünmeye başladım
yok canim kimse bakmiyor sanirim bende ara sira giripbakiyorum belki yenilikler olmustur diye ama yok olacagada benzemiyor ..!
Halbuki diyet ve annelikle ilgili topiklerde çok hanım var yurtdışında yaşayan, neden buraya da takılmıyorlar acaba
Siz İngiltere' desiniz sanırım, hangi şehirde yaşıyorsunuz ( yanlış anlamayın eğer sohbet etmek isterseniz tabii )
o topiklere takilmadigim icin bilmiyorum ki ben bekarim londrada yasiyorum.pek cevap veren olmuyo zaten bende vaktim olunca gelip bakiyorum ..siz nerden ?