iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

turnpikelane ve harringeydeki türk emlakçılar kiralıyor sanırım.

olay gazetesine de bakabilirsiniz internetten, sonunda 1 buluşma gerçekleşmesine sevindim.

O daha once gorusmus biriyle. Ben ikinciyim:) Zaten ani oldu oyle, telefonda aniden hadi geleyim oraya dedim. Kismet iste:)

ingilterenin neresinden kizlarr herkes londradami ..? ben turkiye gidiyorum az kaldii

Burdan emailini mesaj at. Public e kapali. O sekil konusuruz. Biped sen de ayni sekil yaparsin. Bu arada biped sana da gecmis olsun. Umarim daha iyisindir.

Çok sağ olasın. Çok daha iyiyim şimdi. Yaa bu havalar böyle giderse bu vücut nasıl hazırlanacak kışa bilmem...
Evet çok mantıklı emaili mesaj atmak bence de.
Bu arada ben de 15 gün sonra Türkiye'ye gidiyorum. 20 gün kalıp döneceğim. Hamile hamile sonra zor olur dedik.
Çok selamlar herkese...

yok canim temmeli gitmiyorum 2 bucuk ayligina gidiyorumm.20 gun sonra ordayim Allah izin verirse gurbetlik son bulucak bi sureligine ... canim neden hamile hamile yollara cikiyorsun Allah korusun bebek icin sorun felan cikmasinda.KAc aylik hamilesin? tehlikeli olabilir senin icin dikkatli ol bence..

kizlar neden sohbet edmiyorsunz bu sayfada aslinda konusulcak ne cok seyler var benm size sormmam gerekn seyler var UK hakkinda ?

hava yagmurlu SIKICI milletin enerjiside dusuk haliyle
yani benim oyle

Son düzenleme:
hava yagmurlu SIKICI milletin enerjiside dusuk haliyle
yani benim oyle
canim ingliteredenmi yaziyosun? vallahi burasi guzel gunesli ,ruzgarli , bulutlu idare ediyoruz camasirlari astim inslh kurur yarin yagmurlu gosteriyo gunes yuzunu gostermeycek gibi bu yil

merhaba yine ben uzun zaman oldu yazmayali.. biliyorum biraz tuhaf olacak ama sizden bir ricada bulunabilirmiyim? kusura bakmayin lutfen ingiltere de hic tanidigim yok sizden baska.. zaten cok zor birseyde degil istedigim.. ??

Ya annemle babam bir görsünler hamile halimi diye gidiyoruz :) Biraz da tatil yaparız. Sonra biraz zor olacak. Doktora sordum, şimdi gidebilirsin, 1,5 ay sonra dönmüş ve doğuma hazırlanmış ol, dedi :) 7. aydan sonra her an doğurmak mümkün diye. Ama şu anda rahatmışım, gidebilirmişim. Çok da özledim herkesi. Bebiş gelmeden bir rahat rahat göreyim ailemi.
Sana da çooook iyi yolculuklar, bol bol keyif yap Türkiye'de valla. Ben de biraz anne yemeği yiyeyim :))))

merhaba yine ben uzun zaman oldu yazmayali.. biliyorum biraz tuhaf olacak ama sizden bir ricada bulunabilirmiyim? kusura bakmayin lutfen ingiltere de hic tanidigim yok sizden baska.. zaten cok zor birseyde degil istedigim.. ??

Tabii isteyebilirsin, inşallah elimden gelen bir şeydir de ben de hayal kırıklığına uğratmam...

Tabii isteyebilirsin, inşallah elimden gelen bir şeydir de ben de hayal kırıklığına uğratmam...

esimin eline bi telefon gecmis.. su yeni i phone lerden.. ama simkiltliymis ingiltere o2 operatorunden. burada kullanamiyoruz.. yepyeni telefon yilbasindan beri oylece kutusunda duruyor. kiliti acmak icin kullanilmis bir o2 simkarta ihtiyacimiz var acilirsa alirim elinden dedim tamam dedi :) .. simdi biliyorum sacma sapan bisi ama hic tanimadiginiz birine boyle bir yardim yapabilirmisiniz?.. masraflari odenmek kaydiyla.. sadece ingiltere sinirlari icinde kullanilmis ( en az iki farkli numara aranmis ) icindede 20 pound top up mevcut olan bir simkart bulabilirsem guzel bir hediye almis olacagim.. :)

bakarsiniz oraya gelince bulusur bu konulari da konusur egleniriz.. bu sene muracaat etmeyi planliyoruz.. :)

canim benm ne guzel dussunmusun evlatlarin hamile halini gormeleri ne mutluluk verici bir seydir..Inslh bebegine ve sana sorun cikmadan rahat rahat tekrar donersin..Hadi bakalim yolun acik olsun iyi yolcuklar .. cok ozledim ailemi gunleri sayiyorrum..bende anne yemeklerini cok ozledim valla simdikden sunu yerim bunu yerim diyorum hepsi kafamda planlalmisim ne yiycegim konusunda insanin memleketi ailesi gibisi yok bee..:)

herkese merhaba.bende londradaki yalnizlardanim.umarim iyi dostlar bulabilirm burada.
birde bir sorum olacak.londrada iyi ve ultrasoundu olan bir kadin dogum doktoru biliyormusunuz?cevaplarinizi bekliyorum.iyi pazarlar herkese.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…