iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

aslinda bizimde kimsemiz yok ben ailemle kaliyorum canim aslen istanbul ben geleli 5 yil oluyor iste biseyler yapmaya calisiyoruz ama burada ki ortami biliyorsun hep cikar arkadasliklari ne bilim insan bi tuhaf oluyor ya temiz insan kalmadimi diyorum bazen ben londranin kuzey tarafi bilirsin turklerin yogun oldugu bi bolge sen?

kuzey londondasin sen anladim canim biz esimle bazen kebap yemege geliriz oraya gecene hali aldim demircilerden bilmem bilirmisin harringay deler.

gecen hafta oradaydim yani evet orada cok turk var fakat kimisi ozunu coktan kaybetmis soyle durup bir baktimda ne ahlak kalmis ne terbiye aciyorum dogrusu.

ben heathrow a cok yakinim canim senden cok uzagim yani bende istanbulda yasadim 10 yil aslen nevsehirliyim

biliyorum harringey i bende wood green e yakin oturuyorum palmers green kesinlikle millet kendini kaybetmis maalesef bu arada 2010 yili kulu olsun hersey gonlunce olsun sahsen benim bi cok beklentim var bu yildan insallah iyi bir yil olur hepimiz icin :lepi:

Merhabalar hepinize.... Ben en son msjimda bu ulkede turkiyeden gelen yook herhalde demistim ondan sonra baya yazan olmus cook sevindimm......Birbirimize uzak olsakta konusup biseler paylasabiliriz biliyorumki cogumuz ayni durumdatiz burda yani aile ve arkadas olarak.....Ne olur bu topigi ihmal etmeyelimm hepinize sevgilerr..... opuyorumnanaktan

Merhaba kizlar nasilsiniz?
darban isim fundaydi galiba oyle hatirliyorum seni bana cok yakinsin richmond cok sevdigim bir yerdir esimle hafta sonlari richmond parka geliriz thames kenarina oh mis gibi olur ozellikle yazlari kisinda bir baska guzeldir richmond birgun cok zengin olursam orada yasamak istiyorum.bende Isleworth tayim.

sen ne zaman geldin gelcem felan diyordun topigin birinde okumustum calismak icinmi egitim amaclimi geldin.ay cok sevindim ya bana yakin biri oh ne guzel

Son düzenleme:
selam arkdaslar bende bır zamanlar orda yasamıstım .burdan sızlere tanısmak konusmak istedım .ıngılızceyı ogrenebıldınız mı ? hayat orda sizin için nasıl geçiyor ? umarım mutlusunuzdur.orda çok mutlu olup hep orda kalmak isteyen var mı aranızda yoksa mecburiyet duygusuyla geçen zamanlar olarak mı tanımlarsınız...düşüncelerinizi merak ettim.türk insanı yurt dışına meraklıyız ama gidince acaba bazı düşünceler tamamen farklılaşıyor mu...
umarım sohbet etmekten hoşlanan bir kaç ingiltere sakini türk arkadaş çıkar :)
hepinize sevgiler

ewet sanirim benden baska bakan olmuyor pek bende bekliyorum birileri gelsin diye yeni
bakalim cogalicaz insallah

aslinda bi saatten sonra alisiyor insan mecburen belkide baska secenegin olmadigindandir ama hayat genel acidan iyi egtimime devam edip meslegimi elimde aldigimda dahada guzel olacagini dusunuyorum ama suda bi gercekki devlet yardimlari olmasa okul is acisindan kira odeme kolayligi acisindan bu yardimlar olmasa yasanmaz sanirim ...

merhba
evet londura da kaldım .1 ay kadar da oxford un bır koyunde yasadım.londura nın hemen hemen butun taraflarında yasadım dıyebılırım.
sen ne okuyorsun .unıversıte egıtımı ıcın mı gıttın

yok canim ben ailemle kaliyorum guzellik uzmanligi okuyorum bakalim hayirlisiyla bitsede kurtulsam.sen ne icin gelmistin okul is aile tatil?

X