iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

Merhaba arkadaslar bende West Londonda oturuorum.

Tanismak isteyen arkadaslarla ozelden de gorusebiliriz.umarim guzel dostluklarin baslangici olur bu mesajim...

selamlar yeni gelenler hosgeldiniz bizim topik cok sessiz bir topiktir belki ingiltere oldugu icindir ben west londonda oturuyorum middlesex teyim siz neredesiniz bakem gorusmek uzere hoscakalin

Son düzenleme:
Slm arkdşlar kısmetse 10 içersindee bende londradayım=) 8aylığına geliyorum... çok mutluylıum ama heycanlı ve stresliyim... uzun bi süre umarım hayılırlı olur....

Arkadaşlar aranızda londra'da kingston civarında yaşayan var mı? Ben seneye ocakta erasmus öğrencisi olarak orda oalcağım inşallah:)

Bende ingiltere Cheltenham dan. 3 yildir burdayim. Cok seviyorum burayi. Insanlari cok sicak kanli ve yardim sever. Hic Turk arkadasim yok burda. Tanismayi ve kafalarimiz uyusursa da gorusmeyi isterim. Sevgilerimle[/QUOTE]

Merhaba benimde esim burali ve hic turk arkadasim yok acikcasi bunun sikintisini yasiyorum....... Bende Wales te yasiyorum esim Train Driver oldugu icin bende trene atlayip bol bol geziyorum..... Cheltenham a hic gelmedim bundan sonraki ilk duragim ora olacak...... :eek: bende yakinimdaki turklerle gorusmeyi isterim :dance:

mrb bende ingiltereye yeni gelenlerdenim. Geleli bir bucuk ay oldu. Burda neler yapabilecegim hakkinda hic bi fikrim yok. Tum gun evdeyim ve gunlerim cok bos geciyo bu da canimi slkiyo. Devamli takip ettigim bi siteydi buraya geldigimden beri kk, ve bugun uye oldum. Tekrara slmlar

merhaba Newport gorunce cook sasirdim bende Cwmbranda yasiyorum ve geleli 10 ay oldu...... Alisirsin umarim kaydirigubbakcemile2

selam arkadaslar ben de comenius dil asistanligi ile ingiltereye yerlestirimisim towcester northamptonshire acaba gecinebilirmiyim bi de kalacak zamani ben belirliyorum en az 13 hafta en fazla 35 hafta siz hangisini tavsiye edersiniz aylik alacagim para 1084 euro oranin para birimi pound gidecegim yer kucuk bir kasaba gibiymis haftalik 70 pound dediler kalacagim yer icin

merhaba Newport gorunce cook sasirdim bende Cwmbranda yasiyorum ve geleli 10 ay oldu...... Alisirsin umarim kaydirigubbakcemile2

bana cok yakinsin cok sevindim.. uzun zamandir girmiyorum siteye, eylulde bir yil olcak ingiltere maceram, bir aya kadarda Allah in izniyle bi bebegimiz olcak 8 aylik hamileyim.. onun heyecani var simdilerde onunla birlikte daha guzel olcak gunlerim diye umut ediyorum.. sen neler yapiyorsun nasil geciyor gunlerin..

Son düzenleme:
a.s. eylulde bir yil olcak ingiltere maceram, bir aya kadarda Allah in izniyle bi bebegimiz olcak 8 aylik hamileyim.. onun heyecani var simdilerde onunla birlikte daha guzel olcak gunlerim diye umut ediyorum.. sen neler yapiyorsun nasil geciyor gunlerin..[/QUOTE]

alkisalkisalkis biz beraber gelmisiz ya benimde eylul 26 da tam bi yil oluyor... Bebisini allah bagislasin:ecrin_bebek: kiz mi bekliyorsunuz erkek mi cook guzel yaaaa :nazar: Hic gittin mi Turkiyeye geldin geleli.... ... Sormadan edemicem ingilizceyi ne yaptin cook komik yazmistin ilk maceranii kaydirigubbakcemile3

:eek: ingilizceeee... nash collage ye gittim basvuru yaptim ama bana kursun eylulde baslayacagini daha erken alamayacaklarini soylediler, benim dogumum zaten eylul 26 o yuzden hala oldugu yerde duruyor.. o konuda sen sanslisin esin ingilizmis.. yerimseniben

Amin.. Allah izin verirse bi oglumuz olcak. hayir gitmedim geldim geleli malesef, hamileligimin 6.-7. ve8. aylari yaza denk geldigi icin tatil olayi yatti.. dogumdan sonra bakariz artik kismet ne zaman olursa..turkbayragisenağlama

:eek: ingilizceeee... nash collage ye gittim basvuru yaptim ama bana kursun eylulde baslayacagini daha erken alamayacaklarini soylediler, benim dogumum zaten eylul 26 o yuzden hala oldugu yerde duruyor.. o konuda sen sanslisin esin ingilizmis.. yerimseniben

Amin.. Allah izin verirse bi oglumuz olcak. hayir gitmedim geldim geleli malesef, hamileligimin 6.-7. ve8. aylari yaza denk geldigi icin tatil olayi yatti.. dogumdan sonra bakariz artik kismet ne zaman olursa..turkbayragisenağlama

gamyoncuiremsu Zor our galiba cocuktan sonra butun vaktini ona verirsin........ ama cook sevindim senin adina oglunla cook guzel gunler gecirirsin insallah hihoyyyt Evet benim esim burali ben gelmeden once bi yil ingilizce kursuna gitmistim Alanya tomer e iyiy di ama yinede tv falan izlerken sıkılıyordum sımdı gayet ıyı.... Ben malatya liyim Turkiyeden donduken sonra bi aksilik cikmazsa calismaya basliyorumm yalniz basina evde oturmak cook sikici sende bilirsin opuyorumnanaktan

bilmez miyiiiiiiiimmm.... calisacak olman cok guzel, bende aslinda once kurs isini halletmek istedim ama supris oldu bana bebek.. artik ona gore yonlendircez hayatimizi.. nerde caliscaksin, merakimi mazur gor :KK70:

mrb arkadaslar marmara unıversıtesı ebelık son sınıf ogrencısıyım okul bıtınce ıngıltereye gelmeyı dusnuorum dıl okuluyla gelmeyı planlıyordum yada cocuk bakıcılıgı olarakta gelebılrım.amacım dıl ogrenmek ve bu surede orada ebelık ve hemşirelık olayını arastırmak.dil okullarından onerebılcegınız bır okul varmı uygun fıyatlı.yada gelıp orada ne gıbı bır ıs yapabılırm.onerebılcegnız secenkler varmı yardımcı olursanız cok sevınırım.

X