iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

Merhaba,
Bende araniza bugun katildim.4.5 yildir ingilterede yasamaktayim.Newmarket 'de yasiyorum.hepinize kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar iki gun sonra ingilteredeyim :)) northamptonshire taraflari:)

kasimin 4u ve 5inde de birmingham a gidecegim

hersekese kucak dolusu sevgiler....

bilmez miyiiiiiiiimmm.... calisacak olman cok guzel, bende aslinda once kurs isini halletmek istedim ama supris oldu bana bebek.. artik ona gore yonlendircez hayatimizi.. nerde caliscaksin, merakimi mazur gor :KK70:

Merhaba tekrar Turkiye deydim uzun sure acamadimm.......... Bi yerla konusmustum cook ta istiyordum orda calismayi hatta kendileri teklif ettiler.... Ama simdi pek istemiyolar gibi. Ben bunu hissedince baska yerlerede basvurdum Job Center dan...Pazartesi basliyorum insallah...... kaydirigubbakcemile2 istedigim yer degil ama daha iyi bi yer bulanakadar orda calisacam....;Full time.. zaten su an tek istegim calismak ne is oldugu pek onemli degill.... What market mutlaka duymussundur.. alkisalkisalkis

merhabalar,bende tesadüfen bu siteyi buldum.yeni üyeyim..ingilterede yasıyorum.

boyle bir sitede sizlerle bulusup tanısmak hosuma gidecek...ben newcastle da oturuyorum.

Bu mesajimdan sonra giremedim malesef.Ama bugun buraya uye oldugum aklima geldi.
sonunda sifre isimide hallettim.
Newcastle da oldugumu soylemisim falat simdi Leicester da oturuyorum.
Guzel bir siteye benziyor.hihoyyyt

mrb arkadaslar marmara unıversıtesı ebelık son sınıf ogrencısıyım okul bıtınce ıngıltereye gelmeyı dusnuorum dıl okuluyla gelmeyı planlıyordum yada cocuk bakıcılıgı olarakta gelebılrım.amacım dıl ogrenmek ve bu surede orada ebelık ve hemşirelık olayını arastırmak.dil okullarından onerebılcegınız bır okul varmı uygun fıyatlı.yada gelıp orada ne gıbı bır ıs yapabılırm.onerebılcegnız secenkler varmı yardımcı olursanız cok sevınırım.

Sana kurslar konusunda yardimci olamayacgim. Ilk geldigin zaman Ingilizcen pek iyi olmadigi icin ve eger calisma vizan varsa garsonluk, tezgahtarlik gibi isler yapabilirsin. Ama Ingilizcen iyi olduktan sonra burada kalmayi dusunuyorsan yolun acik. cunku cok ebe acigi var. Bol sans.

slm arkadaslar foruma simdi uye oldum richmond twickenham dayim buralara yakin arkadaslar varmi

neden buraya kimse bise yazmiyor ya yoook mu hic ingilterede turkiyeden gelmisssss???????????????????

ben varim canim sen nerdensin?

ben Wales te oturuyorum canim ya Cardiffe yakiniz evet kimse buraya ugramiyor ugrayanlarda bise yazmiyo galiba :umursamaz:

slm kizlar ben de varim northampton- milton keynes civarlarinda

londraya 40 dk

edinburgh a gitmistim j.ml ben pek guzeldi :)

gercekten buraya kimse birsey yazmiyor ben eskiden cok takilirdim ama kimse gelmez oldu artik,galiba bizzde bu ulkede yasadigimizdan soguk kanlimiolduk ne?

bende Heathrow a yakinim

bencede hergun check ediyorum ama olanlarda londra disi maalesef tanisma imkanimiz olmuyo yeni bi arkadaslik icin

evet canim aynen oyle bende cok istiyorum yeni arkadaslar ama yok iste yok ne yapalim yapayalniz takilacagiz bu ulkede.

maalesef oyle canim insallah bir gun cikar bi kac kisi daha arkadas olabilecegimiz cunku temiz dostluklara ihtiyacim var sahsen:kedi:

benimde oyle o kadar yalniz hissediyorumki bazen kendimi burada kimsemiz yok ne esimin nede benim ailem.sen ogrencisin sanirim dil ogrenmek icinmi geldin?

londranin neresindesin?

X