• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iNGiLTERE Paylasim Alani(Tanisma)

Ingiltere de olupda yeni hamile kalan arkadaslar varmi benim gibi???
Sutton civari oturanlar yada City de calisanlar???

Sevgiler...

merhabalar... uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama yeni üye oldum.türkiyede yaşıyorum.umarım buraya yazdığım için bana kızmazsınız..ben sze bi şey sormak istiyorum.peaacocks diye bir mağaza var bildiğiniz gibi.ve int. fiyatları oldukça ucuz.maalesef benim yaşadığım yerde yok internettende gönderim yerinde country e anca uk mainland ı işaretliyebiliyorsunz.yani yurt dışı gönderim yok.istediğim şeyleri burda başka markalardan alamam.malum fiyatlar.bu konuda bana yardım edebilecek birileri var mı??yada başka bir fikri olan..niye yapayım diyebilirisiniz ama ben yinede şansımı denemek istedim..şimdiden teşekkür ederim....

Ingiltere genelinde evler bahceli mustakil onde ve arkada bahceleri var benim icin buyuk yorgunluk bu bahceler esim olmasa altindan kalkamam sanirim bazen turkiyedeki apartman hayatini ozlemiyor degilim

:teytey:Merhabalar arkadaslar bende Ingilteredenim ben west London da yasiyorum burda hic Turk yok diyebilirim varsada kimse Turk oldugunu belirtmiyor gecen yil oglumu clinic te tartiya goturmustum iki cocuklu bir Turk bayanla karsilastim Turk oldugu o kadar belli ki cocuklarina Turkce konusuyordu ama benimde Turk oldugumu fark edince Ingilizce konusmaya basladi. Anlayamiyorum Turklugumuzden neden cekinip utanalimki bana nerelisin diye sorduklarinda Turkum diyorum yada Turk birisiyle karsilastigimda bunu gizlemiyorum ogluma bile henuz Ingilizce hicbir kelime ogretmedim hep Turkce konusuyorum bundanda gurur duyuyorum. Sizlerinde bu konudaki fikirlerini almak istedim sizlerde boyle seylerle karsilasiyormusunuz?

merahaba kizlar bende londradayim..1.5 ay once dogum yaptim cok seker bir kizim oldu...
burdaki arkadaslarla tanisalim...secil ben sevgiler;)

Son düzenleyen: Moderatör:
ilginiz icin tesekkur ederim.. (melih & Nurcankiz ) hosbuldum :)
Bu ingilizce ahhhh bu ingilizce lisede yabanci dildi bolumum, oss sinavinaa ing den hazirlandim. tabi baya unutmusum kelimeleri :1no2: o zamanlar konusadabiliyodum. simdi bi ingiliz bana bise soyliycekte anlamiycam diye korkuyorum ama bi turkun konustugu ingilizceyi anlayabiliyorum. cevabi turkce veriyorum tabi :utangac: cumle kuramiyorum deli oluyorum.
gecenlerde carsida bi kiz durdurdu beni bisey tanitimi yapcakti yada satcakti bilmiyorum. kiz daha hi der demez ben i cant speak english. yapistirdim cevabi dinlemeden bile.
sonra gulumsedi nerelisin dedi, Turkiye dedim. benim erkek arkadasiminda orda evi var gitmistik dedi. peki burda napiyosun? tatilemi geldin burdami yasiyosun?
burda yasiyorum (buraya kadar gayet guzel anlayabildim kendime sasirdim tabi cevaplarda kisa kisa oldugu icin idare ediyorum ) ne zamandan beri burda yasiyosun die sordu, ben heyecandan bir ay diyecegim yerde bir saat deyince kiz guldu fark ettim tabi duzelttim sonra. kiz mutluluklar dilerim size dedi.
eee anlayabiliyomusum süprizzzzz dedim kendi kendime belki bunu hep soylesem olcak ama ben sartlandiriyorum kendimi yok ben anlayamam, anlamiyorum diye kilitliyorum kendimi :çok üzgünüm:

en iiyisi kursa gitmek yakinda insallah. ya olacak ya olacak

seni o kdr iyi anliyoruym ki bende senin gibiydim.ayni seyleri yasadim dusuncelerime tercume oldun sanki..bende 1.5 sene oldu ama ing.kursu icin bir turlu firsat olmadi ozel sorunlarimiz vardi ama neyse hersey bittii bende kursa basliycam insallah....sanada iyi sanslar cnm

:teytey:Merhabalar arkadaslar bende Ingilteredenim ben west London da yasiyorum burda hic Turk yok diyebilirim varsada kimse Turk oldugunu belirtmiyor gecen yil oglumu clinic te tartiya goturmustum iki cocuklu bir Turk bayanla karsilastim Turk oldugu o kadar belli ki cocuklarina Turkce konusuyordu ama benimde Turk oldugumu fark edince Ingilizce konusmaya basladi. Anlayamiyorum Turklugumuzden neden cekinip utanalimki bana nerelisin diye sorduklarinda Turkum diyorum yada Turk birisiyle karsilastigimda bunu gizlemiyorum ogluma bile henuz Ingilizce hicbir kelime ogretmedim hep Turkce konusuyorum bundanda gurur duyuyorum. Sizlerinde bu konudaki fikirlerini almak istedim sizlerde boyle seylerle karsilasiyormusunuz?

SELAM CANIM BENDE WEST LONDONDAYIM SEN WEST LONDONUN NERESINDESIN delikafadulden

Merhaba arkadaslar. Ben ingilterede degilim ama sevdigim insan orda dil egitimi aliyor. 5 aydir ayriyiz. Dil egitimi bittikten sonra master'a baslayacak. Onu cok ozluyor ve cok kiskaniyorum:( Etrafinda hep kizlar var biliyorum ve bu dayanilmaz bi durumm:( Ben de burda calisiyorum.Yaz tatilinde1 veya 1 bucuk ayligina ingiltereye gitmeyi dusunuyorum. Belki ben de az da olsa bu kisa zaman icinde dil egitimi alabilirim, degil mi? Siz ne dersiniz?

selamin hello millet kimseler yokmu bizim garip topcikte eeeeeee hanimlar ne var ne yok nerelerdesiniz bakem bi ses verin anacim hepiniz kayip olmussunuz

Back