Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilginiz icin tesekkur ederim.. (melih & Nurcankiz ) hosbuldum :)
Bu ingilizce ahhhh bu ingilizce lisede yabanci dildi bolumum, oss sinavinaa ing den hazirlandim. tabi baya unutmusum kelimeleri :1no2: o zamanlar konusadabiliyodum. simdi bi ingiliz bana bise soyliycekte anlamiycam diye korkuyorum ama bi turkun konustugu ingilizceyi anlayabiliyorum. cevabi turkce veriyorum tabi cumle kuramiyorum deli oluyorum.
gecenlerde carsida bi kiz durdurdu beni bisey tanitimi yapcakti yada satcakti bilmiyorum. kiz daha hi der demez ben i cant speak english. yapistirdim cevabi dinlemeden bile.
sonra gulumsedi nerelisin dedi, Turkiye dedim. benim erkek arkadasiminda orda evi var gitmistik dedi. peki burda napiyosun? tatilemi geldin burdami yasiyosun?
burda yasiyorum (buraya kadar gayet guzel anlayabildim kendime sasirdim tabi cevaplarda kisa kisa oldugu icin idare ediyorum ) ne zamandan beri burda yasiyosun die sordu, ben heyecandan bir ay diyecegim yerde bir saat deyince kiz guldu fark ettim tabi duzelttim sonra. kiz mutluluklar dilerim size dedi.
eee anlayabiliyomusum süprizzzzz dedim kendi kendime belki bunu hep soylesem olcak ama ben sartlandiriyorum kendimi yok ben anlayamam, anlamiyorum diye kilitliyorum kendimi :çok üzgünüm:
en iiyisi kursa gitmek yakinda insallah. ya olacak ya olacak
:teytey:Merhabalar arkadaslar bende Ingilteredenim ben west London da yasiyorum burda hic Turk yok diyebilirim varsada kimse Turk oldugunu belirtmiyor gecen yil oglumu clinic te tartiya goturmustum iki cocuklu bir Turk bayanla karsilastim Turk oldugu o kadar belli ki cocuklarina Turkce konusuyordu ama benimde Turk oldugumu fark edince Ingilizce konusmaya basladi. Anlayamiyorum Turklugumuzden neden cekinip utanalimki bana nerelisin diye sorduklarinda Turkum diyorum yada Turk birisiyle karsilastigimda bunu gizlemiyorum ogluma bile henuz Ingilizce hicbir kelime ogretmedim hep Turkce konusuyorum bundanda gurur duyuyorum. Sizlerinde bu konudaki fikirlerini almak istedim sizlerde boyle seylerle karsilasiyormusunuz?
Meraba nerdensın