• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ingilizce

Bela olarak baktığınız sürece zor gözüküyor.
Nefret ettikçe dersi geçmek size zulüm gibi gelir.
Açıköğretimde okuyorsanız çok da zorlamayacağını düşünüyorum.
Öğrenirken zevk almaya bakın :)

Bu sekilde de dusunup sevmeye calisiyorum, arada gaz veriyorum sen yaparsin diye ama cx olmuyor.
Evet acik og. Asla cikmis soru sormuyor hocamiz ve kotu olan ya 1 yada 2 soru ile kaliyorum :( dun mulakatim vardi, bashekim yardimcisi ile ve mezunum diyemedim yumusatarak alttan sadece ing var verince mezunum hocam dedim :D tesekkur ederim yorumunuz icin

Bu sekilde de dusunup sevmeye calisiyorum, arada gaz veriyorum sen yaparsin diye ama cx olmuyor.
Evet acik og. Asla cikmis soru sormuyor hocamiz ve kotu olan ya 1 yada 2 soru ile kaliyorum :KK43: dun mulakatim vardi, bashekim yardimcisi ile ve mezunum diyemedim yumusatarak alttan sadece ing var verince mezunum hocam dedim :KK70: tesekkur ederim yorumunuz icin
Biraz üzüldüm ama bir iki soruyla kalmanıza.
Hocanız biraz gıcık sanırım :/
Gazlayın kendinizi hırslanın bakın yapabiliyormuşsunuz.
Ben başaracağınıza inanıyorum siz de kendinize inanın lütfen :)

Kizlar ingilizce ogrenmeye calisiyorum altyazisiz yabanci dizi izliyorum ama sabrim azaldı sanki ogrenebilcek miyim ve baska tavsiyeniz var mi?
rainyy, yeri geldiğinde hatalı bir işlem yapmışsam özür dilemesini de bilirim ama özür dilemem gelin her konuyu bdv'ye açın manası taşmıyor, bu konu bdv'lik bir konu mu sizce?

konuyla ilgili gaza gelmek isteyen var mı? birbirimize yardımcı olalım.

Ne yapmali nasil calismaliyim peki
Canim benim kucuk kizim youtube dan cok basit ingilizce sarki veya ingilizce oyuncak oyunu videolariyla baya gelistirdi ingilizcesini. Cok da degil gunde 45 dakika filan. Mesela su soyle bir basit ingilizce oyuncak videosu sonra da kendisi tekrar ediyor ayni oyunu:

Back
X