• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ingilizce

Seviyeniz nedir .
Üni hazırlık sınıfları ücretsiz . Az puanla uyduruk bir bölümle hazırlık okuyabilirsiniz .Çok faydası olur .

Ne yapmali nasil calismaliyim peki
Youtubeda konu anlatan kanallar var onları izleyebilirsiniz. Birçok kanal var aslında ama izlemediğim için spesifik bir kanal ismi veremiyorum.
Grameri öğrendikçe kelime de öğrenmeniz lazım o yüzden kitap hadi kitap bulamadınız internetten çocuk hikayelerini okuyun.
Pdf olarak bulunabilecek seviyesi düşük hikayeler olabilir internette onlara da bakın. Seviye ilerledikçe yabancı haber sitelerinden haber okuyabilirsiniz.

Youtubeda konu anlatan kanallar var onları izleyebilirsiniz. Birçok kanal var aslında ama izlemediğim için spesifik bir kanal ismi veremiyorum.
Grameri öğrendikçe kelime de öğrenmeniz lazım o yüzden kitap hadi kitap bulamadınız internetten çocuk hikayelerini okuyun.
Pdf olarak bulunabilecek seviyesi düşük hikayeler olabilir internette onlara da bakın. Seviye ilerledikçe yabancı haber sitelerinden haber okuyabilirsiniz.
Tamam okumada yapicam bundan sonra

Farklı bir konu açtığın ve İngilizce öğrenmeye merak saldığın için seni tebrik ediyorum @rainyy 😘
YouTube'da ilgini çeken konular üzerine İngilizce videolar izle, İngilizce masal kitapları oku, film/dizi sitelerinde orjinal dil/ altyazılı ayarı oluyor o şekilde izlersin.

Farklı bir konu açtığın ve İngilizce öğrenmeye merak saldığın için seni tebrik ediyorum @rainyy 😘
YouTube'da ilgini çeken konular üzerine İngilizce videolar izle, İngilizce masal kitapları oku, film/dizi sitelerinde orjinal dil/ altyazılı ayarı oluyor o şekilde izlersin.
Peki tesekkur ederim 😘

Netflix falan ucretli ben ucretsiz bakiyorum bir kac tane buldumda her dizi bulunmuyor. Baslangic seviyem var yalniz dizi izleyerek iyi bir yere gelemez miyim duzenli izliyorum ama henuz bir gelisme yok
Gelirsiniz ama çok zaman alır.

Kizlar ingilizce ogrenmeye calisiyorum altyazisiz yabanci dizi izliyorum ama sabrim azaldı sanki ogrenebilcek miyim ve baska tavsiyeniz var mi?
Seviyenize uygun hikaye kitapları kesinlikle çok etkili ve flim izlemeye devam . Ne kadar fazla dile maruz kalırsanız o kadar hızlı ilerler

Tebrik ederim canım benim farklı bir konu açmışsın :) bu sefer banlanmayacaksın inşallah :KK37:

Önce ing altyazılı sonra altyazisiz izleyin. Cümlelerdeki bilmediğiniz kelimeleri öğrenin. Hatta bi yere cümleleri not alıp tekrarlayin.
Yabancılarla konuşmak için program indirin. Msj ve ses yollamayla pratik yapın

Podcast dinleyin, yukleyin telefonunuza her yerde takin kulaginiza dinleyin.
Tum seviyeler icin bulabilirsiniz.
Intermediate/advance seviye icin benim favorim: luke's english podcast

Netflix falan ucretli ben ucretsiz bakiyorum bir kac tane buldumda her dizi bulunmuyor. Baslangic seviyem var yalniz dizi izleyerek iyi bir yere gelemez miyim duzenli izliyorum ama henuz bir gelisme yok
elbette bütçenizi bilemem ama ben 2 kişi aynı anda izleme opsiyonlu aylık 30 tl veriyorum. tek hesapla çok daha uygun olması lazım.

Podcast dinleyin, yukleyin telefonunuza her yerde takin kulaginiza dinleyin.
Tum seviyeler icin bulabilirsiniz.
Intermediate/advance seviye icin benim favorim: luke's english podcast
Indirdim tesekkurllet yolda dinlerim bol bol

Rainyy nikini gorunce nihayet ki rainyy konu acti dedim ama yanildim, konu başkaymis ...
Artik sevgilim yok, arkadasim filan yok dememenize cok sevindim

Önce ing altyazılı sonra altyazisiz izleyin. Cümlelerdeki bilmediğiniz kelimeleri öğrenin. Hatta bi yere cümleleri not alıp tekrarlayin.
Yabancılarla konuşmak için program indirin. Msj ve ses yollamayla pratik yapın
Var mi tavsiye ettiginiz bir program? Gecen haftalarda bir sitede yazisayim dedim. ingilizce pratik sitesiydi. Herkes Turktu ve kizlara asilmak icin gelmislerdi. Seviyeli amacina uygun bir site var mi?

Hayatima kabus gibi coktu ingilizce belasi, mezun olamiyorum resmen :( alttan tek dersim..
Konuyu takipteyim.
Umarim basarabiliriz...

Back
X