- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazırlık okudum zatenSeviyeniz nedir .
Üni hazırlık sınıfları ücretsiz . Az puanla uyduruk bir bölümle hazırlık okuyabilirsiniz .Çok faydası olur .
Youtubeda konu anlatan kanallar var onları izleyebilirsiniz. Birçok kanal var aslında ama izlemediğim için spesifik bir kanal ismi veremiyorum.Ne yapmali nasil calismaliyim peki
Tamam okumada yapicam bundan sonraYoutubeda konu anlatan kanallar var onları izleyebilirsiniz. Birçok kanal var aslında ama izlemediğim için spesifik bir kanal ismi veremiyorum.
Grameri öğrendikçe kelime de öğrenmeniz lazım o yüzden kitap hadi kitap bulamadınız internetten çocuk hikayelerini okuyun.
Pdf olarak bulunabilecek seviyesi düşük hikayeler olabilir internette onlara da bakın. Seviye ilerledikçe yabancı haber sitelerinden haber okuyabilirsiniz.
İngilizce altyazi bulmak daha kolayIngilizce altyazili bulmak zor boyle daha faydali olur diye dusundum bilemedim valla
Peki tesekkur ederimFarklı bir konu açtığın ve İngilizce öğrenmeye merak saldığın için seni tebrik ediyorum @rainyy
YouTube'da ilgini çeken konular üzerine İngilizce videolar izle, İngilizce masal kitapları oku, film/dizi sitelerinde orjinal dil/ altyazılı ayarı oluyor o şekilde izlersin.
Gelirsiniz ama çok zaman alır.Netflix falan ucretli ben ucretsiz bakiyorum bir kac tane buldumda her dizi bulunmuyor. Baslangic seviyem var yalniz dizi izleyerek iyi bir yere gelemez miyim duzenli izliyorum ama henuz bir gelisme yok
Seviyenize uygun hikaye kitapları kesinlikle çok etkili ve flim izlemeye devam . Ne kadar fazla dile maruz kalırsanız o kadar hızlı ilerlerKizlar ingilizce ogrenmeye calisiyorum altyazisiz yabanci dizi izliyorum ama sabrim azaldı sanki ogrenebilcek miyim ve baska tavsiyeniz var mi?
Insallah canim sevgili disinda bir konu acayim dedimTebrik ederim canım benim farklı bir konu açmışsın :) bu sefer banlanmayacaksın inşallah![]()
Netflix ayda 15 TL!Oralara para verecek durumum yok maalesef
elbette bütçenizi bilemem ama ben 2 kişi aynı anda izleme opsiyonlu aylık 30 tl veriyorum. tek hesapla çok daha uygun olması lazım.Netflix falan ucretli ben ucretsiz bakiyorum bir kac tane buldumda her dizi bulunmuyor. Baslangic seviyem var yalniz dizi izleyerek iyi bir yere gelemez miyim duzenli izliyorum ama henuz bir gelisme yok
Indirdim tesekkurllet yolda dinlerim bol bolPodcast dinleyin, yukleyin telefonunuza her yerde takin kulaginiza dinleyin.
Tum seviyeler icin bulabilirsiniz.
Intermediate/advance seviye icin benim favorim: luke's english podcast
Var mi tavsiye ettiginiz bir program? Gecen haftalarda bir sitede yazisayim dedim. ingilizce pratik sitesiydi. Herkes Turktu ve kizlara asilmak icin gelmislerdi. Seviyeli amacina uygun bir site var mi?Önce ing altyazılı sonra altyazisiz izleyin. Cümlelerdeki bilmediğiniz kelimeleri öğrenin. Hatta bi yere cümleleri not alıp tekrarlayin.
Yabancılarla konuşmak için program indirin. Msj ve ses yollamayla pratik yapın