http://forum.donanimhaber.com/m_41281681/tm.htm az önce effortless ingilizce setiyle ilgili bu konuyu okudum bikaç güne kadar bende başlamayı düşünüyorum sayfayı okursunuz yine.. söylediğine göre hikaye anlatıp aralarda soru soruyormuş ve aklınıza gelen ilk cevabı yüksek sesle söylemenizi bekliyormuş böyle böyle beyinde otomatikleşiyormuş ingilizce düşünmeyi ve cevap vermeyi sağlıyormuş.. bu setle ilgili bikaç konu okudum siz de araştırırsınız yine ama ben beğendim chat değil belki ama işinize yarayacağını düşünüyorum
ekim gibi kursa başlıycam yanında da bunları düşünüyorum bakalım chat için biraz ilerletmem lazım ingilizcemi ama sete direk başlarım illaki faydası olur diye düşünüyorum :)teşekkür ederim yardımın için,
seti araştıracağım daylight vs var bende ama chat gibi konuşma ortamlarının daha fyadalı olacağına inanıyorum ben sende ingilizceye başlıyorsan bunu düşün bence.
selam kızlar..
yine ben ve yine başka bir derdim.
22 yaşındayım, ingilizce alt yapım olmasına rağmen hala takır takır konuşabiliyor değilim ve bu konu beni mahvediyor.
stresli sıkıntılı işimden ingilizcem olmadığı için ayrılıpta yeni bir iş bulamıyorum, her yer ama istisnasız her yer ,bu ingilizceyi istiyor.
how are you falan seviyesinde değilim, çalıştığım ve evli olduğum için kursa gitme zamanımda yok.
ben de internette takılıyorum araştırıyorum, livemocha, busuu,ıcq gibi programlar kurdum ama kimseyi bulamıyorum şu pratiği yapacak.
kimse cevap vermior yazmıyor,niyetimi belli etmiyorum hal hatır sorarak giriyorum ama hiçbir siteden dönüş olmuyor.
sizin bildiğiniz chat yapabileceğimiz bir ortam varmı internette, tabikide yalnızca bayanlarla konuşacağım ,
bu saydığım sitelerin hiçbirinden istediğim sonucu alamadım.
sizinde bu şekilde kurduğunuz arkadaşlıklar varsa, veya aynı şekilde belkide türkçeyi öğrenmek isteyen birileri varsa yardımcı olur musunuz bana özel mesaj atarmısınız,
inanın gerçekten bunalmasam bu konuyu burda sizinle paylaşıp vaktinizi almazdım, ama benim yaşım zamanım geçmeden bu sorunumu halletmem gerekiyor
desteklerinizi bekliyorm
selam kızlar..
yine ben ve yine başka bir derdim.
22 yaşındayım, ingilizce alt yapım olmasına rağmen hala takır takır konuşabiliyor değilim ve bu konu beni mahvediyor.
stresli sıkıntılı işimden ingilizcem olmadığı için ayrılıpta yeni bir iş bulamıyorum, her yer ama istisnasız her yer ,bu ingilizceyi istiyor.
how are you falan seviyesinde değilim, çalıştığım ve evli olduğum için kursa gitme zamanımda yok.
ben de internette takılıyorum araştırıyorum, livemocha, busuu,ıcq gibi programlar kurdum ama kimseyi bulamıyorum şu pratiği yapacak.
kimse cevap vermior yazmıyor,niyetimi belli etmiyorum hal hatır sorarak giriyorum ama hiçbir siteden dönüş olmuyor.
sizin bildiğiniz chat yapabileceğimiz bir ortam varmı internette, tabikide yalnızca bayanlarla konuşacağım ,
bu saydığım sitelerin hiçbirinden istediğim sonucu alamadım.
sizinde bu şekilde kurduğunuz arkadaşlıklar varsa, veya aynı şekilde belkide türkçeyi öğrenmek isteyen birileri varsa yardımcı olur musunuz bana özel mesaj atarmısınız,
inanın gerçekten bunalmasam bu konuyu burda sizinle paylaşıp vaktinizi almazdım, ama benim yaşım zamanım geçmeden bu sorunumu halletmem gerekiyor
desteklerinizi bekliyorm
konuşarak öğren var telefonda yanabcı eğitmenlerle konuşyorsunuz her gün 10 ve 20 dakikalık paketler şeklinde
onun haricinde http://www.conversationexchange.com var burdada sizin türkçe öğrenmek isteyen biriyle iletişime geçmeniiz sağlıyor
interpals.net i önerebilirim,mektup arkadaşlığı gibi bir site,ordan beğendiğin kişiye yazıp konuşabilirsin,pratiklik kazandırabilir