İngilizce.. Tek kelime.. Lütfen yardımcı olun..

selam kızlar..
yine ben ve yine başka bir derdim.

22 yaşındayım, ingilizce alt yapım olmasına rağmen hala takır takır konuşabiliyor değilim ve bu konu beni mahvediyor.
stresli sıkıntılı işimden ingilizcem olmadığı için ayrılıpta yeni bir iş bulamıyorum, her yer ama istisnasız her yer ,bu ingilizceyi istiyor.
how are you falan seviyesinde değilim, çalıştığım ve evli olduğum için kursa gitme zamanımda yok.
ben de internette takılıyorum araştırıyorum, livemocha, busuu,ıcq gibi programlar kurdum ama kimseyi bulamıyorum şu pratiği yapacak.
kimse cevap vermior yazmıyor,niyetimi belli etmiyorum hal hatır sorarak giriyorum ama hiçbir siteden dönüş olmuyor.

sizin bildiğiniz chat yapabileceğimiz bir ortam varmı internette, tabikide yalnızca bayanlarla konuşacağım ,
bu saydığım sitelerin hiçbirinden istediğim sonucu alamadım.
sizinde bu şekilde kurduğunuz arkadaşlıklar varsa, veya aynı şekilde belkide türkçeyi öğrenmek isteyen birileri varsa yardımcı olur musunuz bana özel mesaj atarmısınız,

inanın gerçekten bunalmasam bu konuyu burda sizinle paylaşıp vaktinizi almazdım, ama benim yaşım zamanım geçmeden bu sorunumu halletmem gerekiyor

desteklerinizi bekliyorm
Penpall diye bir site var orda tum dunyadan insanlar bulunuyor ingilizce icin cok iyi orasi

Konu sahibi için geç olsa da başka ihtiyaç sahipleri için yol gösterici olabilir diye yazdım.

interpals i kullaniyordum ben ama cok fazla geri donus olmuyor ve bunun en onemli nedenlerinden biri ulkemize karsi olusmus onyargilar.Belki bu tarz bi ortamda kimliginizi saklayarak konusabilirsiniz. Skype araciligiyla ders veren veya pratik yapmaniza yardimci olan yabancilar varmis onlarla iletisime gecebilirsiniz

X