- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
Bence konu sahibi ingilizceyi öğrenmiş belki yanina başka bir dilde öğrenmiştir. 3 yıl öncesi yani.
Eneem atladım yazdım ben de hortlak konuya...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence konu sahibi ingilizceyi öğrenmiş belki yanina başka bir dilde öğrenmiştir. 3 yıl öncesi yani.
Penpall diye bir site var orda tum dunyadan insanlar bulunuyor ingilizce icin cok iyi orasiselam kızlar..
yine ben ve yine başka bir derdim.
22 yaşındayım, ingilizce alt yapım olmasına rağmen hala takır takır konuşabiliyor değilim ve bu konu beni mahvediyor.
stresli sıkıntılı işimden ingilizcem olmadığı için ayrılıpta yeni bir iş bulamıyorum, her yer ama istisnasız her yer ,bu ingilizceyi istiyor.
how are you falan seviyesinde değilim, çalıştığım ve evli olduğum için kursa gitme zamanımda yok.
ben de internette takılıyorum araştırıyorum, livemocha, busuu,ıcq gibi programlar kurdum ama kimseyi bulamıyorum şu pratiği yapacak.
kimse cevap vermior yazmıyor,niyetimi belli etmiyorum hal hatır sorarak giriyorum ama hiçbir siteden dönüş olmuyor.
sizin bildiğiniz chat yapabileceğimiz bir ortam varmı internette, tabikide yalnızca bayanlarla konuşacağım ,
bu saydığım sitelerin hiçbirinden istediğim sonucu alamadım.
sizinde bu şekilde kurduğunuz arkadaşlıklar varsa, veya aynı şekilde belkide türkçeyi öğrenmek isteyen birileri varsa yardımcı olur musunuz bana özel mesaj atarmısınız,
inanın gerçekten bunalmasam bu konuyu burda sizinle paylaşıp vaktinizi almazdım, ama benim yaşım zamanım geçmeden bu sorunumu halletmem gerekiyor
desteklerinizi bekliyorm
Az daha bende atlıycaktimda tarihe baktım malum eski konular hortluyor ansızın.Eneem atladım yazdım ben de hortlak konuya...