İngilizce pratik yapalım diyenler burası sizin mekanınız artık

canm ben bilmediğim kelimeleri anlamıyorum ki film izlerken kelimeyi bilirsem öyle. canm telaffuz yapılır zamanla ya önemli olan cümle kurabilmek bence seslisözlükten bakıyorum ben telaffuzları ama senin dediğin gibi ezbelediğim kelimeleri defalarca yazarak ve sesli söyleyerek ezberlesem daha iyi olur bende üşengecim güzelim oku oku içimden ezberle böyle işte. olsun yavaş yavaş her gün az az çalışıp yapıcaz bişeyler inşallah. aman senin daha zor çalışırken gündüz iş akşam ev işleri hafta sonu kurs zor valla. ama kursa gidecek paran oluyor işte bizde de o yok :teytey:

ben de de para yok canımcım.halk eğitim merkezinin kursuna gidiyorum fiyatı da baya uygun .öğrenmeye istekli olunca her yerde öğrenilir .vaktin varsa deneyebilirsin o şekilde ...bazen yurtdışında bulunmuş öğretmenler dek geliyor ..(benim ki malesef öyle değil ama..kurs yine de iyi gidiyo...)öğrenme sürecine düzen getiriyor.kitaptan akşamları çalışıyorum .sorularımı haftasonu öğretmene soruyorum iyi oluyo..

maşallah ne güzel burdaki halk eğitm nasıl bilmiyorum yıllar önce bikaç kursa gitmiştim. şimdi eklenmiştir belki ingilizce. burasıda nüfusu yüzbinin üstünde ama kurslar büyük şehir gibi değil yani. çocuk küçük şimdi sonra düşünebilirim belki. tabi bu forum bile yani bi bugün ne yaptın diyen bir kişi bile çok faydalı oluyo. Allah razı olsun yardım edenlerden onların da işleri kolaylaşsın inşallah. ben bugün hiç ders çalışamadım. hemen biriki bişey bakayım eşim gelmeden. siz neler yaptınız sınıf arkadaşlarım.:1hug:

woodland: ormanlık ( ağaçlı arazi) (vudlınd)
appetizing: iştah açıcı (eppitayzing)
learned: bilgin (lörnd)
hang :asmak (heng)
nail: çivi (nail)

hang the coats on the nails.----ceketleri çivilere as
he is a learned man. --------------o bir bilgindir

evet canım shall eskiden çok kullanılıyordu artık karşılaşmıyorum bende, ama yinede görüyorum kullanıyorlar, sadece bu değil bir çok şey var, bunun için bol bol güncel text oku, gazete dergi... zaten sen amerikadaymışsın sanırım zamanla oturur her şey merak etme türkler telaffuz açısından amerikan ingilizcesini daha iyi beceriyorlar, onun dışında amerkada ingiliz ingilizcesi konuşsan anlarlar ama ingilterede amerikan ingilizcesi konuştuğun zaman bazen anlamayabiliyor anlasa da garip karşılayabiliyorlar aklında olsun

hi everyone:))
how ARE YOU?

kızlar kermese lif yetiştirmekten ingilizceye bakmaya pek fırsatım olmuyor...

a.s. a.s.

benim hikayenin sonu güme gitmesin güzeller bi el atıverin bakalım mavi kuş nolmuş??a.s.

hi everyone:))
how ARE YOU?

kızlar kermese lif yetiştirmekten ingilizceye bakmaya pek fırsatım olmuyor...

a.s. a.s.
tatoş kız beceriklisin valla hiç bişey yapamıyomm ben.bilmiyom yapmayııı. ama onları örerken yanına kelimelerini alıp ezberleyebilirsin bence canım. :1hug:

Yanlışlar mavi olanlar a.s.

hi everyone. i want to improve my english too. this is my first week in women's club. so i am glad to be with you here.

herkese merhaba. bende ingilizcemi geliştirmek istiyorum. kadınlar kulubunde bu benim ilk haftam. burada sizinle olmaktan mutluyum.

Yanlışlar mavi olanlar a.s.

hikayemiz bitti çok sağol canım. okumaya devam edicem ama nedense gramer çalışasım gelmedi. elimde fononun gramer kitabı var çok güzel. 560 sf peki bu kitap bitince ne olacak ne çalışıcam deyimler atasözleri filan mı? a.s.

welcome honey a.s.:teselli:

hi friends :)
I'm an english teacher and if u need, i can help you here :)

................................................................................

Son düzenleme:
i want to speak english with you but i was forget speak english because i wasn't pratic large time

LadyBaltimore, kitapta shall yerine should kullaniliyor dendigine emin misin ? bence WILL olmali.. shall ile should cok farkli... shall ile will ayni anlamda.. ikisi de gelecek zaman yardimci fiili... gercektende shall artik kullanilmiyor ama edebiyat vs yazilarda görebilirsiniz... will ile farki shall in her özne ile kullanilamiyor olmasi.. shall cogullarda kullanilabilir ..

hi girls, if you want you could write an article about yourselves, your environment, the city that you live or your family. For the beginning I would advice you using only ''simple present tense'' ... We can go on with other tenses if it works well...

arkadaslar... isterseniz kendiniz, cevreniz, oturdugunuz yer ya da aileniz. hakkinda bir yazi yazin... baslangic icin sadece genis zaman kullanmanizi tavsiye ederim... eger ise yararsa diger zamanlarla devam ederiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…