- Konu Sahibi EU1
-
tamam sira bende :))
Hi girls
my name is Ozlem I am 32 years old. I live in The U.S. I came here almost 5 years ago. I am married, but I don't have any child yet.I really want to have one. I studied hotel management in my country, but I work as a photgrapher here. My husband and I have a studio. I really like my job. I came to America without knowing English I took some courses here . I have to improve my English as soon as possible :))
benim adim ozlem 32 yasindayim Amerikada yasiyorum buraya 5 yil once geldim evliyim ama henuz cocugum yok ama bitane olsun cok istiyorum turkiyede otelcilik okudum ama burada fotografcilik yapiyorum esimle bir studyomuz var isimi gercekten cok seviyorum amerikaya geldigimde hic Ingilizce bilmiyordum bazi kurslara katildim en kisa zamanda ingilizcemi ilerletmem lazim
Ayy hadi bakalim nasil oldu :)))
slm arkadaşım have in kalıplaşmış anlamları vardır burdada öyle.burda sahiplik bildirmiyor bikaç örnek vereyimya canımm buradaki have in görevini tam anlamadım ben birkaç yerde daha rasladım. i have a headick. sahiplik gibi mi acaba görevi?
nasılsınız kızlar :) kafam kazan gibi yeni geldim eve iki tane sınavım vardı o kadar uykusuzum küüüü senağlama
see you a.s.
tamam sira bende :))
Hi girls
my name is Ozlem I am 32 years old. I live in The U.S. I came here almost 5 years ago. I am married, but I don't have any child yet.I really want to have one. I studied hotel management in my country, but I work as a photgrapher here. My husband and I have a studio. I really like my job. I came to America without knowing English I took some courses here . I have to improve my English as soon as possible :))
benim adim ozlem 32 yasindayim Amerikada yasiyorum buraya 5 yil once geldim evliyim ama henuz cocugum yok ama bitane olsun cok istiyorum turkiyede otelcilik okudum ama burada fotografcilik yapiyorum esimle bir studyomuz var isimi gercekten cok seviyorum amerikaya geldigimde hic Ingilizce bilmiyordum bazi kurslara katildim en kisa zamanda ingilizcemi ilerletmem lazim
Ayy hadi bakalim nasil oldu :)))
hikayemiz bitti çok sağol canım. okumaya devam edicem ama nedense gramer çalışasım gelmedi. elimde fononun gramer kitabı var çok güzel. 560 sf peki bu kitap bitince ne olacak ne çalışıcam deyimler atasözleri filan mı? a.s.
http://www.ibg.ac.at/2a_98_99/1998-99/englisch/read_pr/readpr1.htm
kızlar böyle bir site buldum işimize yararmı? kısa hikayeler konusunda...
İyi bir yere benziyor seviyesi baya düşük. hikayelere bakın bakalım eğer hoşunuza gitmezse sıkılırsanız bırakırsınız...a.s
Canım bir konuyu tamamladım hadi diğerine geçeyim diye çalışılmaz ki ingilizce ye sürekli tekrar etmek gerekir, yine kitaplar okumaya devam edersin, atasözleri deyimleri de canın sıkıldıkça üç beş adet halinde öğren çünkü onlarında hepsini birden öğrenemezsin. Zamanla olacak birşeydir bu a.s.
ya canımm buradaki have in görevini tam anlamadım ben birkaç yerde daha rasladım. i have a headick. sahiplik gibi mi acaba görevi?
take a shower olmazmi peki
canım take a shower gidip duş alman gerektiğini söyler ( you need it and you are washing on purpose
ama
have a shower ise herhangi bir duş almaktan bahseder ( it is an actual shower :)
anlatabildimmi bilmiyorum yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?