Hello Girls! I am teacher of English. If you have any problems, you can ask me. I've seen here recently. Soon we will try to improve much more....
Kızlar ben İngilizce Öğretmeniyim, takıldığınız yerlerde sorabilirsiniz, ben burayı yeni gördüm, artık bundan sonra daha da geliştirmek için çabalarız.
hii girls
ı m a diabteic :senağlama:
ı have to on medication...sorry this at topic..ı like very yummy but dont yummy
my mother is diabteic and my father is was at diabteic..my father is obiit 10 years ago ..
family diabteic ... bad a ill diabteic...
ı feel very tired but ı cant sleep
my son is sleeping:))
ben şeker hastasıyım..ilaç kullanıyorum..üzgünüm kötü bir konu..tatlıyı çok seviyorum fakat tatlı yasak.
annem şeker hastası ve babamda şeker hastasıydı..babam 10 yıl önce öldü.
sülale şeker hastası..şeker kötü bir hastalık..
kendimi çok yorgun hissediyorum ama uyuyamıyorum...
arkadaşlar bir zahmet cümlelerimi kontrol edermisiniz...şimdiden sonsuz teşekkürlerrr a.s.
good morning girls:)
i have bad headache
hello girls,
good afternoon.
this topic is very nice.
ı must improve my english because ı will forget .ı dont make pratic english recently.ı forgot lotf of gramers,words,verbs.
thank you for this topic.ı hope,ı will attend your talk.
hii girls
ı m a diabteic :senağlama:
ı have to on medication...sorry this at topic..ı like very yummy but dont yummy
my mother is diabteic and my father is was at diabteic..my father is obiit 10 years ago ..
family diabteic ... bad a ill diabteic...
ı feel very tired but ı cant sleep
my son is sleeping:))
ben şeker hastasıyım..ilaç kullanıyorum..üzgünüm kötü bir konu..tatlıyı çok seviyorum fakat tatlı yasak.
annem şeker hastası ve babamda şeker hastasıydı..babam 10 yıl önce öldü.
sülale şeker hastası..şeker kötü bir hastalık..
kendimi çok yorgun hissediyorum ama uyuyamıyorum...
arkadaşlar bir zahmet cümlelerimi kontrol edermisiniz...şimdiden sonsuz teşekkürlerrr a.s.
hello girls,
good afternoon.
this topic is very nice.
ı must improve my english because ı will forget .ı dont make pratic english recently.ı forgot lotf of gramers,words,verbs.
thank you for this topic.ı hope,ı will attend your talk.
SÖZLÜĞE BAKIYORUM BAZI KELİMELERİN BİRÇOK ANLAMI VE KARŞILIĞI VAR..BENDE ŞAŞIRIYORUM HANGİSİNİ YAZAYIM DİYE...BUNUN DOĞRUSU NEDİR ARKADAŞLARRR..??.hangi kelimeyi cümlede doğru şekilde kullanacagımı nerden anlayacağım...
SÖZLÜĞE BAKIYORUM BAZI KELİMELERİN BİRÇOK ANLAMI VE KARŞILIĞI VAR..BENDE ŞAŞIRIYORUM HANGİSİNİ YAZAYIM DİYE...BUNUN DOĞRUSU NEDİR ARKADAŞLARRR..??.hangi kelimeyi cümlede doğru şekilde kullanacagımı nerden anlayacağım...
goodnight girls .a.s.
ı like very tea...ı drink tea now..
ı dont like coffe..
ı am home now and reading your banter at kk..
ı like kk ..kk but for accept many people ::) and very happyy
ı m a toothache(
ı have accept analgesic...
herkesin kandilini kutlarım....