İngilizce pratik yapalım diyenler burası sizin mekanınız artık

tatoş sen belmek kurslarına mı yazılmıştın acaba yanlış mı hatırlıyorum çocuk okula gidiyor ya o yokken kurslara gidebilirsin aslında. belediyenin halk eğitimin filan iş olursa ayrılırsın kurstan.

evet canım bizim buradaki kursun adı ismek..aslında ismek kursuna başvurdum..inanki ilk iki hafta gittim ..yalnız hiç memnun kalmadım..öğretmen iğrenç derecede ingilizce konuşan,telafuzu bile çok kötü, devamlı fıkra yada şarkı söyleyen biri..tatlicadiarzu inanki bir kelime bile doğru dürüst öğrenemedim.Çok üzgünüm çoook.ve bende bıraktım gitmeyi..şakkıdı
hatta ilk gün derse başladığımızda siz cd yi izleyin dedi ve kendisi masada uyukladıtatlicadiarzu
eğer güzel bir işe girersem mutlaka güzel bir kursa yazılacağım...yerimseniben

what are you doing this morning girls?
bu sabah ne yapıyoruz kızlar?

ı will go shop..later taha is will go scholl..ben markete gideceğim.sonra taha okula gidecek..

ı must sleep:))uyumalıyım..

we will get up early. we will have breakfast.we will go to playground (park) tomorrow noon. i am and my son. he will go down on the slide, go down and go up on the see saw, and he will swing go down and go up on the swing. and he will run.

biz erken kalkacağız. kahvatı yapacağız. yarın öğlen oyun parkına gideceğiz. ben ve oğlum. o kaydıraktan aşağı kayacak. tattiravalli de aşağı ve yukarı gidecek . ve salıncakta aşağı yukarı sallanacak ve koşacak.

hi girls :)) How are you today. I am home now and reading your conversations. I was out of town for a while. I would like to join your conversations I thing you're really having good time here.

Selam kizlar bugun nasilsiniz. Ben su an evdeyim ve sohbetlerinizi okuyorum . Bir sure icin sehir disindaydim. size (sohbetinize) katilmak isterim sanirim burada gercekten cok iyi vakit geciriyorsunuz

ooo its very nice to write in English here....

Everyone wants to improve English. So its very useful I think...

Hello girls...

I´m a superstar...şakkıdı
The prettiest, sexiest and smartest girl you´ve ever seen...

Beside that, you have to know that i hate you miss girbaa...:icecream:
shut up stupid :smiley-cool:
i cant stand you :mymeka:
im very ill, leave me alone şakkıdı

canım benim meslek kısmında doktor yazıyorduda bu yüzden doktormusun diye sordum..
demek ihracat müdürüsün..süperrr:nazar:

bende hausewife :çok üzgünüm:

ne şanslı bir çocuk olacak desene.yerimseniben.rabbim hayırlısıyla o günleri göstersin..:nazar:
canım Allah razi olsun
have a nice day :)

shut up stupid :smiley-cool:
i cant stand you :mymeka:
im very ill, leave me alone şakkıdı

Mother put her little daughter
15 minutes under water
not to cause her any troubles
just to see the funny bubbles...

I hope your mother makes the same thing with you too gurbaa
i want to see how you die :icecream:

tatoş where is mina? i miss her. did you speak with her recenly? also please write your sentence's mean .i dont understand. i am serious.

good night girls!
tatoş mina nerde. onu özledim. son zamanlarda onunla konuştun mu? ayrıca lütfen senin cümlelerin anlamlarını yazar mısın. anlamadım. ciddiyim.

sıla bir cümleni düzeltmemde sakınca var mı?

did you speak with her recently yerine have you spoken with her recently demen daha uygun..

hi! friends
ben yeni üye oldum.sizin grubu bir arkadaşım önerdi.
ingilizce öğrenmek için kursa gidiyorum.fakat henüz çok başındayım. bana yardımcı olursanız çooooook sevinirim..a.s.a.s.a.s.a.s.

hi! friends
ben yeni üye oldum.sizin grubu bir arkadaşım önerdi.
ingilizce öğrenmek için kursa gidiyorum.fakat henüz çok başındayım. bana yardımcı olursanız çooooook sevinirim..a.s.a.s.a.s.a.s.

aramıza hoşgeldin canım..:1hug:
sende kursda öğrendiklerini bizimle paylaşırsan bizde senden birşeyler öğrenmiş oluruz..a.s.

did you speak with her recently yerine have you spoken with her recently demen daha uygun..

sakınca yok canım bekliyorum zaten cümlelerimin düzeltilmesini. doğru bu zaman daha uygun bu cümleye thank you so much.

incim nasıl gitsin öğrenmeye çabalıyorum..daha çok çalışmam gerek bunu gayet iyi biliyorum ama arada kaytarıyorumda:)))
ama sen maşşallah çok iyisin..umarım sıla ile bende sizler gibi şakırız...

no problem. thank you. you are right. your sentence is more adequate than my sentense.
problem değil. teşekkür ederim. haklısın. senin cümle benim cümlemden daha uygun.

kursum daha yeni başladı zaten.henüz to be lerdeyiz.önümüzdeki ay zamanlara geçeceğiz.pacasetter diye bir kitabı işliyoruz çok keyifli bir yayın.ama ben ikinci bir kitaptan da çalışıp pekiştirmek istiyorum.

incim nasıl gitsin öğrenmeye çabalıyorum..daha çok çalışmam gerek bunu gayet iyi biliyorum ama arada kaytarıyorumda:)))
ama sen maşşallah çok iyisin..umarım sıla ile bende sizler gibi şakırız...
inşallah canım okurken bile anlasam film izlerken çok sevinicem. sen film izliyor musun?

inşallah canım okurken bile anlasam film izlerken çok sevinicem. sen film izliyor musun?

evet sılacığım ingilizce film izlemeyi çok seviyorum...
en azında telafuzlara çok dikkat etmeye çalışıyorum...
bol bol fırsat buldukca yabancı kanallarda dolaşıyorum..hoş hepsini anlamasamda en azında anladığım birkaç kelime çıkıyor ...yerimseniben
sende bol bol izlemeye çalış tatlım...a.s.

evet sılacığım ingilizce film izlemeyi çok seviyorum...
en azında telafuzlara çok dikkat etmeye çalışıyorum...
bol bol fırsat buldukca yabancı kanallarda dolaşıyorum..hoş hepsini anlamasamda en azında anladığım birkaç kelime çıkıyor ...yerimseniben
sende bol bol izlemeye çalış tatlım...a.s.

EVT gercekten cook faydali oluo insanin kulaklari asina oluo bazi sozcuklere :içelim:

sakınca yok canım bekliyorum zaten cümlelerimin düzeltilmesini. doğru bu zaman daha uygun bu cümleye thank you so much.

perfect tense anlam olarak daha uygun gibi görünsede, past da doğru, recently zaten bize gerekli anlamı verecektir ve recently kelimesini sadece past tense ve perfect tense de kullanabiliriz aklınızda olsun :KK66:

X