E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
yani tamlama kullanacağım zaman cümlede bu kuralı uygulayacağım öyle mi?
i went the shop.(dükkana gittim). you had gone the shop. (sen dükkana gitmiştin)
i went the shop you had gone.(senin daha önce gitmiş olduğun dükkana gittim)
I went to the shop. You had gone to the shop.
I went to the shop which you had gone.
aa which i unutmuşum. tamam bu konuyu yarın çalışayım. deftere kaydedeyim.bu konunun adı ne acaba? zaten bugün yazdığım kelimeleri de ezberlemedim. thank you so much.
tatoş banuskanın verdiği hikayeleri çevircen mi sende güzel oluyor hikaye okumak.
tatoşum we will learn to english together. i dont understand really. i dont know. why am i feel? i am very tired now. i didnt much housework. i didnt go to outside. i slept yesterday night. moreover i slept one hour in the afternoon too.sılacığım sen gayet güzel çeviriyorsun..a.s.
bende senden kopya çekiyim olmazmı...:1rolleyes:
tabbiki bu bana:tomatohakediyorum canım)
good morning girls!
alışmış olduğu patikadan saptı ve solundaki patikacığı takip etti. patikacığın döndüğü yol vadi ve yüksek tepenin arasındaydı. vadide küçük sevimli bir nehir devam ediyordu. (ya da vadi küçük sevimli bir nehir içeriyordu). şimdiye kadar gördüğüm en güzel yerlerden biri diye düşündü Mr Robunson. orası çok tenhaydı ama o kırdaki ısıısz yerden hoşlandı. haritasına baktı. yüksek tepe haritada belirgindi. oldcastle tepesi adındaydı.
tatoşum we will learn to english together. i dont understand really. i dont know. why am i feel? i am very tired now. i didnt much housework. i didnt go to outside. i slept yesterday night. moreover i slept one hour in the afternoon too.
tatoşum ingilizceyi beraber öğreneceğiz. gerçekten anlamıyorum. bilmiyorum . neden böyle hissediyorum. çok yorgunum şu an. fazla ev işi yapmadım. djışarıya çıkmadaım. dün gece uyudum. ve dahası öğleden sonra da bir saat uyudum.
canım inşallah ikimizde yaparız hayallerimize kavuşuruz.inşallah canım..umarım ikimizde hayallerimize kavuşuruz..:1hug:
tatlım hava değişimindende olabilir..yada kullandığın bir ilaç varsa yan etkiside olabilir..rabbim başka dert vermesin canım...çocukda seni yoruyor sonuçda..buda olabilir...
biliyormusun ben sana inanıyorum çok güzel gidiyorsun..ve sonunda gerçekten ingilizceyi başarabilecegine kesinlikle inanıyorum..
rabbim bizlere zihin açıklığı versin..inanki evde misafir olmasına ragmen buraya bakmadan geçmek istemiyorum..rahat edemiyorum..ama tam anlamıyla kafamı veremiyorum..bazen inanki okuduğumu bile anlamıyorum...
ı am GOING TO wash the dishes now...şimdi bulaşık yıkayacagım.
ım very bored...çok canım sıtkın
my mother HAS GONE to elder sister..ı m alone AT HOME.. annem ablama gitti.ben evde yalnızım
my son is sleeping oğlum uyuyor
my husband is working, HE IS NOT AT HOME now...eşim çalışıyor şuan evde yok..
ım tired but ı NEED TO STUDY...yorgunum ama ders çalışmam lazım..
a.s.
Maşallah ne kadar ilerleme var sen de farkedebiliyormusun, hiç cümle kurmasanızda cümle kurmak için çalışmak düşünmek bile çok faydalı oluyor ama çok güzel cümleler bunlar
tatoşum we will learn to english together. i dont understand really. i dont know. why am i feel? i am very tired now. i didnt much housework. i didnt go to outside. i slept yesterday night. moreover i slept one hour in the afternoon too.
tatoşum ingilizceyi beraber öğreneceğiz. gerçekten anlamıyorum. bilmiyorum . neden böyle hissediyorum. çok yorgunum şu an. fazla ev işi yapmadım. djışarıya çıkmadaım. dün gece uyudum. ve dahası öğleden sonra da bir saat uyudum.
hi girls, how are you? I'm keeping your lessons and I'm memorize the words.. Masallah Sila and Tatos you are good learner and hearhbroken, civciv and other friends thank you for the added new lessons..Please fix my wrong words.. See you, take care your self..
Merhaba kizlar, nasilsiniz? Derslerinizi takip ediyorum ve kelimelerinizi ezberlemeye calisiyorum. Masallah sila ve tatos cok iyi ogrencilersiniz ve hearhbroken, civciv ve diger arkadaslar yeni eklemeleriniz icin tesekkurler.. Lutfen yanlis kelimelerimi duzeltin.. Gorusmek uzere, kendinize iyi bakin..
Ayrica arkadaslar memorize ve fix kelimelerinin kullanimi dogrumu veya bu kelimeler yerine hangi kelimeleri kullanabilirirm?
banuska where you learnt english?
where did you learn english?
which sentence true?