Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
have your visitors gone or have your visitors left
ya da
did your visitors go or did they leave
a.s.
Canım kardeşim sözlükte yazıyordu genel anlamda kullanıyorlarmışşş..:Şeniz:
elf yada elfin yaramaz demek...
ee senin bildiğin yaramazın ingilizcedeki anlamı nedir? ben de senden öğreneyim canım..a.s.
Hikayenin devamı:
He turned away from the familiar path and followed the track on his left. The track wound its way between a valley and a high hill. The valley contained a pretty litte river. ''This is one of the most beatiful place I have ever seen''. Mr. Robinson thought. İt was very lonely, but he liked the lonely place in the moorland. He looked at his map. The high hill was marked on the map. İt was called Oldcastle Hill.
hımmm bana gerek kalmamış burda heralde arkadaşlar.maşallah sizler faal bi şekilde devam ediyorsunuz.sıla işleri almış eline sizlere iyi çalışmalar bana ihtiyacınız olursa ben herzaman burdayım.
hımmm bana gerek kalmamış burda heralde arkadaşlar.maşallah sizler faal bi şekilde devam ediyorsunuz.sıla işleri almış eline sizlere iyi çalışmalar bana ihtiyacınız olursa ben herzaman burdayım.
i have repeated before i memorized half to words.----------daha önceden ezberlediğim kelimelerin yarısını tekrar ettim.(tekrar etmiş durumdayım)
i have forgotten half to words.-------------yarısını unutmuşum. (unutmuş durumdayım)
tatoş i advice to repeat your words.-----------tatoş kelimelerini tekrar etmeni tavsiye ederim.
ok. bu cümleleri kurarken yeni tekrar etmiştim o yüzden present perfect tense kullandım. birinci cümlede have i kaldırmışsın bilerek mi yaptın yoksa unuttun mu? birde which kelimesini kullanmışsın before kalkmış. whichin cümleye katkısı nasıldır yani kuralı bilmiyorum. çok sağol cevap için. halftan sonra of kullanılacağını bilmiyordum ayrıca. :))
canım birinci cümleden have'i kaldırmamın sebebi cümlenin geçmiş zaman olması.
which cümleye "ezberlediğim kelimelerin" anlamını katıyor.before kullanırsan ezberlediğim kelimelerden önce demiş olursun.