İngilizce öğrenmek istiyorum

sağol canım .. bakıcakm..

kalır kalır merak etme ara verince daha bi hevesli oluyo insan. tecrübeyle sabittir 13 yıl sonra ölisans bitirdim ben ve devam edicem inş.

bölümün ne canım ve istediğn bölüm? ben 13 yıl sonra önlisans bitirdim dgs girdim ama çok iyi gelmedi puanım. bakıcaz bakalım gittiği yere kadar devam edicem çok istiyorum.

Ahaha hemde ne!! Ona göre bunlar iltifat ötesiydi ama bana başka neler dediğini bir bilsen iltifat adı altında kahkaha atarsın Arkadaş çok yaratıcıymış, bu arada ben her türlü hikaye dinlemeyi severim

sosyal hizmetler canım :) senin bölümün ne

sosyal hizmetler canım :) senin bölümün ne
büro yönetim ve yönetici asistanlığı. esk anadolu üni. halkla ilişkiler ve reklamcılık istiyordum ama anadolunun puanları yüksek benim puanım düşük. dgs berbattı gerçekten ösym yine iyi kazık attı millete

inşallah olur yine :) yoksa seneye tekrar girersin ya :) ea puanı ı aldın ? sözel mi

sözel 259 ea 236 ben sözel.sizin ea dır sanırım. sen naptın?
a a iki puan mı hesaplandı sende :) benim ea 267 5000 olmuşum.. tutar mı hiç bilmiyotum ata aöf s. hizmetler istiyorum baya yorumlara forumlara falan bakıyoruz benim üst puanım hep hukuk falan istiyor.. kontejyanlar az geliyor ban aya 200 müş..

sözel sıralamam 3 bin küsür 4 bin de. sözelciyim fakat ea da gözüküyo anlamadım sistem bi tuhaf zaten. kontenjanlar az evet ama puanın iyi. aöf için dgs gerek yok ye biliyorum direk kayıt olabiliyo sanki yanlışmı biliyorum?

hayır canım yanlış biliyorsun dgs şart malesef... evet herkes bi tuhaflık vs.. diye yazoyor iptal olur mu sınav hiç bilmiyorum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…