İngilizce öğrenmek istiyorum

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
arkadaşlar maddi durumum iyi olmadığı için herhangi bir kursa gidemem veya ücretli uygulama indiremem ama internetim sınırsızdır bana bu konuda yardımcı olur musunuz? yaşım 23 ilerde nasip olursa (2yılsonra) yüksek lisans yapmak istiyorum ama ingilizcem yok önerilerinizi bekliyorum

Ucretsiz olanini kullaniyordum ben. " wordtest.com " haftasonlari turkiye geneli sinav falan yapiyor, bir gözatin faydasi olabilir.

mord tes te üye oodum :):) hemen senin kine de bakıyorum loreth :):)

bedava olacaksa neden olmasın :):)

Bol bol altyazılı film izleyip ingilizce sözlü müzikler dinleyebilirsin.
Benim hem ingilizce ögrenirken hem de italyanca da çok işime yaramıştı.
Gerçi italyanca materyal çok az ama ingilizce heyyula kadar. Hem de şimdi internet devrindeyiz.
Çok şanlısın.
Hele de meraklıysan asla elinden kurtulamaz.

bende istiyorum. çok teşekkürler önerileriniz için bende bi inceleyim bakim :)

Kalıplaşmış ingilizce cümleler diye yazarsanız google a bir dünya cümle var ben böyle büyük yol katettim (hala öğreniyorum ama ) . Alt yapı varsa daha kolay olur. İngilizce öğrenmenin en kolay yöntemini araştırdığım sıra bir yazıya denk gelmiştim de bununla ilgili. dilbilgisi yani gramerini öğrenmeden daha etkili olduğuyla ilgiliydi, sonuçta çocuklarda anadilini konuşmaya en önce dilbilgisini öğrenerek başlamıyolardı bana mantıklı geldi uyguladım. Ayrıca yabancı dizi çok fazla izliyorum yıllardır bazen onları da ingilizce altyazı şeklinde izliyorum ya da yabancı şarkıların türkçe karşılıklarına bakıyorum bu şekilde kendimi bayağı geliştirdim ben açıkçası

Nickin süper ötesi

hadi bakalım :) aslında hevesim çabuk kaçan biriyimdir ama bırakmak istemiyorum önümdede yüksek lisans gibi bir hedef olduğu için çalışmak daha kolay geliyor:)
bende istiyorum. çok teşekkürler önerileriniz için bende bi inceleyim bakim :)
canım yabancı dil bölümüne de konu açtım orada bize katılmannı tavsiye ederim :)

Yüksek lisansında başarılar diliyorum. Böyle çalışkan kızlara bayılıyorum :))
BDV de örnekleri çok az..
Ben eğitim hayatıma uzun bir süre ara verdim ama 2 sene önce yeniden başladım.
önlisans bitiyor, lisansa devam edeceğim.
Halim kalırsa benim de hayalim yüksek lisans.

BDV ?? benim önlisans bitti dgs ye girdim işte kazandım gibi bakalım :) 2 yıl sonra ales var önümde şimdiden hazırlanmam lazım :):) ama hiç para harcamadan nasıl öğreneceğim bilmiyorum sadece internet yeterli olacak mı ki

Ahaha teşekkür ederim, anısı var

Anlatsana balonyanak

Sen yenisin galiba
BDV : Bir Derdim Var

Hiç altyapın yok mu ? Yoksa en az 3 kur ders al üstüne kur. Çünkü bende ismekte ögrendim maddi durumum iyi değildi.
Sonra üstüne kurdum altyapının.
Ama 4 sene boyunca tüm derslere giriyordum,benden üst sınıflara değil ama alt sınıflara.
Deliymişm ya, nasıl bi öğrenme arzum varsa

Son düzenleme:
he hatırladım :) yeni sayılmam da çok fazla girmiyorum :) biraz var tabii alt yapım ama bugüne kdar konuşmaktan ve yazmaktan kaçtığım için kendime güvenim yok diyeyim

Anlatsana balonyanak
Hoşlandığım birisi tombiş yanaklarıma ithafen seneler önce İLTİFAT olarak söylemişti iltifat diyorum bak, sanırım rehberinde bile öyle kayıtlıydım O zaman çok hoşuma gitmişti tabi ama o hoşlaşma biteli çok oldu anısı da bende bir iz hala Seninde bir hikayen varsa duymak isterim KotuKediSerafettin

he hatırladım :) yeni sayılmam da çok fazla girmiyorum :) biraz var tabii alt yapım ama bugüne kdar konuşmaktan ve yazmaktan kaçtığım için kendime güvenim yok diyeyim
Anlıyorum ama konuşamıyorum diyorsun
aman ya zaten konuştuğun bir çok insanın anadili olmuyor ki.
ben şu anda dış tic yöneticisiyim.
hiç amerikalı ya da ingiliz müşterim yok
Demin konuştuğum bir ispanyoldu mesela. onun aksanına alıştım da fransızların o ağdalı aksanı beni öldürüyor
İnsan balyanak der balonyanak değil yahu, eniştemiz azıcık öküzmüş
Bende hikaye çooook ama nikimin yok, şeroyu herkes bilir, daha önce başka niklerim vardı buradan bi arkadaş şero olsun didi senin adın öle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…