-
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Selamlar,
Bu konuda yardımcı olmak için başka arkadaşlar da başlık açmış zaten; ama yardıma ihtiyacı olanlar buraya da yazabilirler.
Konu anlatımı isteyebilir, taktik sorabilir ve her seviyede sorularınızı yazabilirsiniz.
Ayrıca İİngilizce pratik yapmak isteyenler de İngilizce yazdıkları taktirde muhabbet açar pratik de yaparız. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hiçbir kursa gitmeden bu ingilizce tam anlamıyla öğrenilebilir mi? bir de seviyemi ölçmek istiyorum önereceğin bir site var mı
Hey! You are the very first studish to start a conversation in my topic. It's such a pleasure for me.
Here's an idea for you where to start.
We can focus on only one side of the language.
I mean, you can start working on your speaking skills or grammar or reading.
You can choose one of those to start.
Dersimiz ingilizce sitesine girip sirayla calisin konulari (grammar konularini)zamanla belli bir seviyeye gelirsiniz.
Eheh :)
It's really nice that you know what you need to learn.
Okay. So you want to learn 'present continuous tense'. (Şimdiki zaman in TR) right?
Would you like me to explain it in Tr or in En?
Hiçbir kursa gitmeden bu ingilizce tam anlamıyla öğrenilebilir mi? bir de seviyemi ölçmek istiyorum önereceğin bir site var mı
Selamlar,
Bu konuda yardımcı olmak için başka arkadaşlar da başlık açmış zaten; ama yardıma ihtiyacı olanlar buraya da yazabilirler.
Konu anlatımı isteyebilir, taktik sorabilir ve her seviyede sorularınızı yazabilirsiniz.
Ayrıca İİngilizce pratik yapmak isteyenler de İngilizce yazdıkları taktirde muhabbet açar pratik de yaparız. :)
Hi böğürtlen kusu. I often see you in bdv. (Bdv nin onune bir prepositions eklemem lazim mi ki?)
I want to speak clearly english and i always must to speak and read. Can you help me? But ozelden konusalim mi rezil olmak istemiyorum
i want to speak english with you
but i can't . you speak very good and i write very slow because i don't remember english vacop and i have not caurage
caurage: cesaret it is true?:))
Hi everybody!
I can also help you if you have any questions about English language learning.Of course with the help of topic owner :)
and we can chat here too
Hi,
I'm now beasy with my problemsbut I will buy it as soon as possible .
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Hi,
Hi,
ok😊
1-simple present
2-simple past
3-simple present continues
4-past continues
5-future simple
6-future perfect continues
7-present perfect continues(a little bit)
ben kalıpları istiyorum basit anlatımı varsa hepsini ayrımını görebiliceğim kafam karıştı iyice,birde video tarzı alıştırma yapabiliceğim bir set alsam nasıl olur sizce elementary seviyesindeyim ben
Hello again.
Sorry for the delay. I needed some space to relax and i wasnt in the mood for teaching. But i'm just back!
Are you still around?