- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
-
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Selamlar,
Bu konuda yardımcı olmak için başka arkadaşlar da başlık açmış zaten; ama yardıma ihtiyacı olanlar buraya da yazabilirler.
Konu anlatımı isteyebilir, taktik sorabilir ve her seviyede sorularınızı yazabilirsiniz.
Ayrıca İİngilizce pratik yapmak isteyenler de İngilizce yazdıkları taktirde muhabbet açar pratik de yaparız. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
süperrr olur benim cok kötü ingilizcemm birlkaç sey öğrensem fena olmaz
Selamlar,
Bu konuda yardımcı olmak için başka arkadaşlar da başlık açmış zaten; ama yardıma ihtiyacı olanlar buraya da yazabilirler.
Konu anlatımı isteyebilir, taktik sorabilir ve her seviyede sorularınızı yazabilirsiniz.
Ayrıca İİngilizce pratik yapmak isteyenler de İngilizce yazdıkları taktirde muhabbet açar pratik de yaparız. :)
ayy bende öğrenmek istiyorummmmSelamlar,
anladığım kadar tercüme edeyim :) hey,hoşuma gider..ben istiyorumm fakat nereden başlayacağım bilmiyorumhey ! ıt's nice idea.. ı want to learn but ı dont know where to start...
We can talk every time :)
thanks
Hey ! It's nice idea.. I want to learn but I dont know where to start...
Thanks
anladığım kadar tercüme edeyim :) hey,hoşuma gider..ben istiyorumm fakat nereden başlayacağım bilmiyorum
her zaman konusabilirim :)
Hi,
I want to but I can't write a sentence
Cümle kurmak için adım adım gitmek lazım.. Benim bir zamanlar iyi kötü İngilizcem vardı ama yıllarca kullanmaya kullanmaya unuttum. O zmm herşeyi İngilizce anlatmaya çabalayalım varsın hatalı olsun.
Ok?
Hey ! It's nice idea.. I want to learn but I dont know where to start...
Thanks
ayy bende öğrenmek istiyorummmm
Güzel bir konu. :) benim de ihtiyacım var. :/ temelim var ama kelime ezberim ve karışık cümleler konusunda sıkıntım var. Cümleleri birbirine bağlamada ve kArmaşık cümleler kurmada.
anladığım kadar tercüme edeyim :) hey,hoşuma gider..ben istiyorumm fakat nereden başlayacağım bilmiyorum
her zaman konusabilirim :)
Hi,
I want to but I can't write a sentence
This is a great idea :) so lets talk girls
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cümle kurmak için adım adım gitmek lazım.. Benim bir zamanlar iyi kötü İngilizcem vardı ama yıllarca kullanmaya kullanmaya unuttum. O zmm herşeyi İngilizce anlatmaya çabalayalım varsın hatalı olsun.
Ok?