- 12 Ekim 2022
- 1.673
- 4.154
Biri ingilizce birşey sorduğunda kekeme taklidi yapıyorumTürkçeyi zor konuşuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri ingilizce birşey sorduğunda kekeme taklidi yapıyorumTürkçeyi zor konuşuyorum
Biliyorum konu ne?Bu ne arkadaş niye hepiniz dalga geçiyorsunuz
Tam olarak konuşabiliyon muBiliyorum konu ne?
Bunun tam olarak konuşabiliyon mu su yok nofacım seviyesi olabilir en fazla b1 b2 gibiTam olarak konuşabiliyon mu
Pek alakam olmadığı için bilmiyorum canım yani demek istediğim şey karşındaki biriyle konuşabiliyor musunBunun tam olarak konuşabiliyon mu su yok nofacım seviyesi olabilir en fazla b1 b2 gibi
Bu kadar kırıcı olmak zorunda mısın GerçektenNe burunmus arkadaş doktora gidip duzelttirse ya
Evet konuşabilirimPek alakam olmadığı için bilmiyorum canım yani demek istediğim şey karşındaki biriyle konuşabiliyor musun
Tam olarak konuşabiliyon mu
Mülakat yapar gibi saçma sapan sorular sorana kadar derdin neyse yazsana normal bir insan gibi şurayaPek alakam olmadığı için bilmiyorum canım yani demek istediğim şey karşındaki biriyle konuşabiliyor musun
Ana diliniz Türkçe diye düşünüyorum. Misal siz şimdi tam olarak konuşabiliyonuz mu Türkçeyi?Tam olarak konuşabiliyon mu