omgMemleketimde bir ikinci el dükkanı var; yapılan bağışları satıyorlar daha çok. Kurucuları İngilizler olduğu için genelde bağışçıları da İngilizlerden ve bol bol kitap bağışı geliyor.
2 kitap 1 lira. Hazirana kadar beni idare edecek 20 kitap alıp 10 lira vermek paha biçilemez.
Belki sizin yaşadığınız yerde de vardır böyle oluşum; bir araştırın derim.
Ben Kindle kullanıyorum. Benim kullandığım model paperwhite 2 en özellikli modellerindendi. 450 tlye almıştım birkaç sene önce. Wifi ışık gibi özellikleri var. Ucuz olsun derseniz 200 TL civarında bulunabiliyor diye biliyorum piyasada.teşekkür ederim,ne kadar eski tip kitap okumayı sevsem de galiba en iyisi e-kitap olacak.
peki siz memnun musunuz? hangi cihazı kullanıyorsunuz?
pek durumum yok şu ara maalesef,ücretsiz indirebildiklerimi indiririm.
cihaz alacaksam bir kere alacağım ve yıllarca kullanacağım. o yüzden iyi olmasını tercih ederim,biraz araştırayım en iyisi. kindle almak istiyorum ben deBen Kindle kullanıyorum. Benim kullandığım model paperwhite 2 en özellikli modellerindendi. 450 tlye almıştım birkaç sene önce. Wifi ışık gibi özellikleri var. Ucuz olsun derseniz 200 TL civarında bulunabiliyor diye biliyorum piyasada.
ben de kütüphanemin yarısını sahaflara verdim,yeni evime taşınmadan önce. lakin yine doldu ve artık kitap konusunda çok seçiciyim. sadece en sevdiğim yazarları,klasikleri vs tutmaya karar verdim ki onlar bile çok yer kaplıyor. ama onlara da kıyamıyorum vermek içinsiz e-kitap da okuyorsunuz o zaman ara sıra?
benim hem bütçe yüzünden hem de taşındığım evin çok küçük olmasından. zaten hiçbir şeyim sığmıyor.Okuyorum mecburen... Benim e-kitap maceram doktor tavsiyesiyle başladı gibi
Kitap biriktirme olayı çığırından çıkmaya başlamıştı. Kitaplarla "ay bunu yılın ilk yağmuru yağarken almıştım, vazgeçemem. Şunun kenarına şu notu düşmüşüm, vazgeçemem" şeklinde saçma bağlar kurmaya başlamıştım. Bir de kitap biriktirme olayı istifçilik eşiğine dayanmıştı. Bir arkadaşım, kitapla sadece kitap olarak ilişki kurabilmem için bir süre e-kitap okumamı tavsiye etti. Sanırım e-kitap olayına biraz da bu zorunluluk yüzünden ısınamadım
Bunun dışında bütçe sorunu da e-kitaba mecbur edebiliyor bazen.
evet roman arıyorum daha çok,amacım akıcı olması biraz ve dilimi geliştirebilmem. ama akıcı olacak diye saçmasapan şeyleri de okumak istemiyorum. dediğiniz gibi o tarz yerlere bakayım,hiç aklıma gelmemiştiAradığınız İngilizce kitaplar roman veya klasikler türüyse İngiliz Dili ve Edebiyatı fakültelerinde okuyanların kitap alıp sattığı yerlere bakabilirsiniz. Ders kitabı olarak okudukları için hırpalanmış olanları ucuza veriyorlar. Ankara'da Olgunlar'dan ve Ulus'taki sahaflardan almıştım bu tür kitapların çoğunu.
yaaaBir yerden sonra bu hevesinden vazgeçeceksin hissediyorum he ben bir program vasıtasıyla indirdim ama okumuyorum benim hevesim kaçtı
ptt kargo ile alıcı ödemeli olarak yollayabilirsinizBenim kitaplığim ingilizce kitaplarla doldu taştı. Verecek yer arıyorum. İmkan olsa yollardım.
öyle yapacağım,kütüphane ve e-kitap benim için en uygunları gibi. sahaflardan aldım birçok kere ama yine de pahalı geliyor bana.azıcık kalın bir kitapsa 10tl'den aşağı vermiyorlarKadıköy ve Beyazıt sahaflarda çok ucuza bulabilirsin. Hatta dernekler falan ücretsiz de veriyordu bi ara ben öğrenciyken. Bi araştır istersen. Boş vaktin varsa git kütüphaneye istediğin kadar oku. Hem de bedava.
güncel kitapların çoğunu beğenmiyorum zaten. klasikleri okusam daha iyi gibi kendime de bi'şey katarım. iyice boş teneke oldum.Eğer çok güncel kitaplar aramıyosan nerdeyse tüm yabancı dünya klasiklerini internette bulabilirsin ebook olarak.Yasal olarak sunulmakta bazı siteler tarafından.Aradığın kitabın adının yanına epub veya pdf yazarak googleda ararsan çok rahat bulursun.Mesela Jane Austen Pride and Prejudice epub gibi.
Ya şimdi benim kullandığım program sıkıntı yaratıyor sözlüğe giriyorum arada bilmediğim kelime çıkıyor sonra programa dönüyorum reklamlar giriyor sonra kasıyor kapatıyor filan hevesimi kaçırdı valla ama belki sende öyle olmaz :)yaaa
öyle mi dersin,neden?
e-kitap olayına sıcak da bakmaya başlamıştım aslında tam ama,neden öyle dedinne gibi eksileri var sence?
ouuv anladım. öyle olunca sen de haklısın :/Ya şimdi benim kullandığım program sıkıntı yaratıyor sözlüğe giriyorum arada bilmediğim kelime çıkıyor sonra programa dönüyorum reklamlar giriyor sonra kasıyor kapatıyor filan hevesimi kaçırdı valla ama belki sende öyle olmaz :)
Set olarak değil beğendiklerini aldım genelde. Çoğu sphere nin kitabı.set olarak mı aldınız? hangi yayınevi?
benim hem bütçe yüzünden hem de taşındığım evin çok küçük olmasından. zaten hiçbir şeyim sığmıyor.
o kurduğunuz bağlar bende de varhatta ben dergilerimi vs de atamıyorum veremiyorum.
bence o tavsiye bizim gibiler için çok yerinde olmuş,biraz da olsa iyi gelmiştir. orada da istifleriz hem