ingilizce kitap bulmak

Eğer çok güncel kitaplar aramıyosan nerdeyse tüm yabancı dünya klasiklerini internette bulabilirsin ebook olarak.Yasal olarak sunulmakta bazı siteler tarafından.Aradığın kitabın adının yanına epub veya pdf yazarak googleda ararsan çok rahat bulursun.Mesela Jane Austen Pride and Prejudice epub gibi.

Evet burcubahar hanım haklı ücretsiz baya kitap var mesela Apple Store'da. Örneğin i-books'umda Jane Eyre, Alice in Wonderland, Oliver Twist, Sigmund Freud'un Dream Psychology ve birkaç kitabı daha mevcut, ücretsiz indirmiştim bunları. Ama Kindle alma planınız varsa o başka tabi.

1-2 tane değil hanımlar,bayağı bir kitaba ihtiyacım var.uzun bir süre kitap okumaya ara vermek zorunda kalmıştım,artık günde en az 100 sayfa kitap okumaya karar verdim. okumak istediğim çok fazla yazar var,o kadar birikti ki. yalnız bu süreçte ingilizcemi de geliştirmek istediğim için ve genelde orijinal dilde okumayı sevdiğim için kitapların hepsi ingilizce olacak.
şimdi problemim şu günde 100 sayfadan hesap edersek, ortalama bir kitaba da 280 sayfa falan desek ayda 10 kitaba tekabül ediyor:oha: ben bu kadar kitabı nereden bulacağım. bulmak problem değil aslında better world books gibi harika siteler var. sahaflardan da alabilirim ama yine de bütçem yetmez. e-kitap deneyimim hiç olmadı,sıcak bakıyorum ama daha uygunsa düşünebilirim ancak.aslında benim derdim çok ucuza nerelerde bulabilirim?
ya da istanbul'da bildiğiniz kütüphaneler var mı? kaliteli yazarların olduğu.
son olarak kitap takası yapabilirim.verebileceğim çocuk kitapları ve ygs-lys test kitapları var. isteyen olursa özelden yazabilir.
şimdiden teşekkür ederim herkese:KK200:
not: işsiz misin demeyin,evet işsizim. bu yıl kendimi ingilizceye adamaya karar verdim.
Merhaba belki bana kizacaksiniz gereksiz bulacaksiniz yazimi ama bende sizin gibiuzun sure ev coluk couk sorunlar derken okuyamadim.simdi bendeingzce olmasada okumak istiyorum.siz basarabildiniz mi. Birgrup kursanjz benide ekleseniz de okusak bildirsek.gaza gelsekve okuduklarimizi paylassak. Ha ayrica ikinci elsiteler varbenaliyorum ve satiyorum birbakinisterseniz daha ekonomik oluyor

X