hadi canım cidden bulunuyor mu? yazımı komple okudunuz mu?Kitabevlerinde satılıyor ingilizce kitap. Hem de bir sürü. Kütüphanelerde de bulabilirsiniz rahatlıkla. Neden bulunmayan bir şey gibi bahsettiniz ki?
Okudum da cevap vermeye degmezmis. Üsluba bak, saygısız.hadi canım cidden bulunuyor mu? yazımı komple okudunuz mu?
teşekkür ederim,ne kadar eski tip kitap okumayı sevsem de galiba en iyisi e-kitap olacak.İngilizce kitapları genelde çok ucuza bulmak zor. Eski kitapları falan bulabilirsiniz belki ama orijinal dilde yine pahalı olacaktır. Ben e-kitap okuyorum, kütüphanemde muhakkak elimin altında olsun dediğim mesleğimle ilgili veya sevdiğim alanlardaki kitapları satın alıyorum. Hikaye, roman tarzı kitaplarım e-kitaptır. Onları da satın alırım ama durumum yok derseniz pdf olarak ücretsiz indirme yerleri de mevcut.
benim üslubumda hiçbir şey yok, sizin okuduğunuzu anlama probleminiz var.Okudum da cevap vermeye degmezmis. Üsluba bak, saygısız.
bilmiyorum pek,bildikleriniz varsa yazabilir misiniz? reklam oluyorsa özelden yazabilirsiniz :)Güvenilir takas sitelerine bakabilirsiniz.
teşekkür ederim,ne kadar eski tip kitap okumayı sevsem de galiba en iyisi e-kitap olacak.
peki siz memnun musunuz? hangi cihazı kullanıyorsunuz?
pek durumum yok şu ara maalesef,ücretsiz indirebildiklerimi öyle yaparım artık.
o zaman böyle yapacağım ben de. en iyisi cihaz araştırmasına gireyim şu anÇoğu kitap öyle ücretsiz bulunabiliyor, Fifty Shades serisine para vermek istemediğim için İngilizce pdf'ini indirmiştim, gayet de rahat okunuyor, kaldığın yeri falan işaretliyor zaten uygulama, açtığınızda aynı yerden devam ederek ilerliyorsunuz. iPad 2 var bende, eski bir cihaz bu zamana göre ama memnunum.
bilmiyorum pek,bildikleriniz varsa yazabilir misiniz? reklam oluyorsa özelden yazabilirsiniz :)
bende de o var ama cidden kitapları e-kitap halinde okuyan arkadaşlarım da çok memnun. ondan yavaş yavaş ısındım ben de. bir de kütüphanem tıklım tıklım artık. yeni kitap alıp koyacak yerim kalmadı. en iyisi bu gelişmeleri takip etmek sanırımTakip ettiğim çok sayıda site ve kitap paylaşım grubu var. İnternette 'kitap takas' diye ararsanız yaşadığınız yere ve aradığınız türe göre birçok alternatif bulabilirsiniz. e-kitap da seçeneklerden biri elbette ancak illa kağıda dokunacağım :)
bende de o var ama cidden kitapları e-kitap halinde okuyan arkadaşlarım da çok memnun. ondan yavaş yavaş ısındım ben de. bir de kütüphanem tıklım tıklım artık. yeni kitap alıp koyacak yerim kalmadı. en iyisi bu gelişmeleri takip etmek sanırımkeşke kocaman bir evim ve kocaman bir kütüphanem olsaydı
ben de kütüphanemin yarısını sahaflara verdim,yeni evime taşınmadan önce. lakin yine doldu ve artık kitap konusunda çok seçiciyim. sadece en sevdiğim yazarları,klasikleri vs tutmaya karar verdim ki onlar bile çok yer kaplıyor. ama onlara da kıyamıyorum vermek içine-kitaba alışamadım hala. O yüzden ayrılmak çok zor oldu kesinlikleancak kitaplarımın bir kısmını takas ettim, yeni kitaplar geldi. Bir kısmını bağışladım da biraz yer açıldı. Yabancı ikinci el veya takas siteleri de var ancak biraz tuzluya geliyor.
set olarak mı aldınız? hangi yayınevi?Ben tüyaptan aldım dünya klasikleri, jane austen vs. Hem de çok çok uygun.