- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
merhaba cnm aminnnnn cümlemize de
evet yılların acısı çok çektiriyor insana ama ne yapalım sabretmekten başka çarem olmayınca dayanıyorum..
evet şükür ki mevlam o mucizeden bizede nasip etti bundan sonra inşlhh tüp bebek için koşturup uğraşırım sen kaç yıllık evlisin sizin sorun ne cnm
merhaba hoş geldin ...aminn inşallah ..
anladım cnm genede varmış ya bu bile güzel sizin adınıza biz bi tanenin peşindeyiz yıllarcaBİZDE 3 yıllık evliyiz...evliliğini lk aylarına eşimin değerlerinin düşük oldugunu öğrendik sayımız 1 miyon du.. daha sonra ilaçalr la kürlerle 3 milyon ve sonrasın da 500 bin olmuştu tabi süreklli değişmesi varikosele bağlıymış..5 ay önce ameliyat oldu... ameliyattan önce sayı 3 milyon hız %45 idi ama ameliyatın 3. ayında sayı aynı ama hız %10 a inmişti tabi tekrar sıkıntıya girdik yükselmesi bklerken süşmesi bizi çok üzdüşimdi tkviye vitamin kullnıyorz 10 gün sonra test yapacağız tekrar yükslirse aşılama yükslemesze de tüp bebek düşünüypruz...
hoşbulduk cnm iim sağol sen nasılsın sizde sperm var galiba dimi
merhabaa kızlarrr....eses07 canm topiğin hayırlı olsunnn...yazdığın güzel dular için ALLAH RAZI OLSUNN...RABBBİM HEPİMİZE EN KISA ZAMNDA BEBEK NASİP EDR İNŞALLAH
ben 7,5 yıllık evliyim ben 32 yaşındayım
eşimin azosperm hastası olduğunu evliliğimiizn ilk aylarında öğrendik ve hemen eşim üroloji dr.una gitti bizden genetik testler istedi genetik problemi yok çok şükür eşimde azosperm hastası olmasının en önemli sebebi çocukken ateşli kabakulak geçirmesiymiş zaten kayınv. çok ağır geçirdi demişti
hiçbişey bilmeden ameliyat oldu tese sonuç 0 ardından kaan hoca da tedavi oldu sonuç alamayınca emre bakırcıoğlunda micro tese oldu sonuç gene kocaman bir 0
biz yıllarca ot senin bu ilaç benim kullandık durduk ve eşim eni bi hoca da tedaviye başladı ve eşimde varikosel olduğu anlaşıldı eşim geçen sene ocak ayında varikosel ameliyatı oldu ardından hocamızın verdiği tedaviyi uyguladık ve 3 ay sonra sperm testi verdiğimizde eşimde 1 milyon yuvarlak hücre çıktınasıl sevindik anlatamam hücre bile bizim için bulunmaz bişeydi.ardından bi 3 ay daha tedavi süreci oldu ve 6. cı ayın sonunda sperm testtinde hamdolsun ki 6 tane sperm bulundu uçtuk,çoştuuk,bağırdık,çağırdık,eşimle hüngür hüngür ağladık ve şimdi tedavi sürecimiz devam ediyor eşim en son testtinde 3 tane gene çıktı ama dondurulamadı. şimdi mart ın ilk haftası bi tüp bebek merkezine gidip vericek testti gene çıkış olursa yeteri, kadar dondurulup bende hemen tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum...şimdi beklemedeyim inşlhh bende tüp bebek denemesi yapabilirim
yılalrca bu günleri görürmüyüm diye bekleyip durdum tam artık yok bundan sonra hi,ç bişey olmaz derken mevlam bi kapı daha actı bize darısı benim gibi sperm bekleyenlere de olsun inşlhhh..........
merhaba canımm...7.5 yıl az bir süre değil ama sonucuna sperm çıkışı olmasına sevindim...inşallah hayırlı ile mart ayınd ayapacağınız teste tekrar çıkış olur ve tüp bebeği yaparsın olumlu sonuçlar alırsın inşallah...RABBİM YARDIMICINIZ OLSUNN...HİÇ KİMSEYİ BEBEK HASRETİ İLE YAŞATMASIN...
merhaba cnm aminnnnn cümlemize de
evet yılların acısı çok çektiriyor insana ama ne yapalım sabretmekten başka çarem olmayınca dayanıyorum..
evet şükür ki mevlam o mucizeden bizede nasip etti bundan sonra inşlhh tüp bebek için koşturup uğraşırım sen kaç yıllık evlisin sizin sorun ne cnm
bende memnun oldum güzelim.
aminnnnnn
evet sayımız 0 dı hep yıllarca dr.umuz celalettin peru onun tedavisi sayesinde alalhın izniyle sperm gördük
cnm ben dr.u tavsiye ederim istersen ayrıntılı bilgiyi sana özelden yazabilirim
merhaba hoş geldin ...aminn inşallah ..
memnun oldum ..
Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder canım..
sayı 0 olduğu haldemi yükselmeye başladı doktorunuz kimdii-?
bi tanıdığımızında aynı problemeleri varda vbelki tavsiye ederim diye düşündüm..:26:
bende memnun oldum güzelim.
aminnnnnn
evet sayımız 0 dı hep yıllarca dr.umuz celalettin peru onun tedavisi sayesinde alalhın izniyle sperm gördük
cnm ben dr.u tavsiye ederim istersen ayrıntılı bilgiyi sana özelden yazabilirim
tşkler tatlım hoş buldummm ...
anladım cnm genede varmış ya bu bile güzel sizin adınıza biz bi tanenin peşindeyiz yıllarca
ama evet değerlerin inip çıkması da zordur
inşlh bu testte yükselir değerleriniz dualarım da olacaksın
cnm keçi boynuzu eşim kullanmıyor çünki fsh ı yükseltiği içinkeciboynuzu içiriyor musun eşinee canımm?
bizim kürler hoca yönlendirip ordan alıyoruz yani neler var içinde pekte bilgim yok o konuda cnmkızlarr kür falan deniyor musunuz?
Paylasır mısınız bizlerlee
cnm keçi boynuzu eşim kullanmıyor çünki fsh ı yükseltiği için
bizim kürler hoca yönlendirip ordan alıyoruz yani neler var içinde pekte bilgim yok o konuda cnm
eşim iğne kulanıyor birde
*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.
*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.
*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur. [/
Teşekküe ederim canım inşallah hayırlısıyla bebek sahibi olucaz.
Haklisn cnm iyi ki uyardin evet karistrmism sen yazinca farkettm.allh kabul etsin...
merhaba kzlar nasilsiniz?
merhaba kzlar nasilsiniz?
Merhaba arkadaşim dolaştık, burger.alışveriş.çay kahve akşam oldu.sen ne yapıyorsun bebeğim
sevva nasılsın cnm adet oldun mıu ne yaptın ne etinnnn
Oh oh hijyen iyidir ya
kzlar birazdan yazacam.gorusuruz
Seva adet olmadı değil misevva nasılsın cnm adet oldun mıu ne yaptın ne etinnnn