infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

insalah canim benim pek sansim yok.sizin hamilelik haberiniz beni cok mutlu eder canlarim.

çok şükür diyelim canım hamdolsun her halimize

olmus cnm ben olmadım daha bat 17 sı cok heyecanlıyımm ama hıc umutlu deılım kasık agrılarım varrrrr

Ayyyy inşallah hayırlısıyla bizlere de nasip olur anne olmak
Pes peşe inşallahh hamile kalacağız inanıyorum olacak

Rabbim Her zaman hayırlı olsun istiyorumm inşallah bizimde bebeklerimiz olacak hayırlısı olsun diye dua edeceğiz inşallahh hamile kalacağız

benimle aynı dertte olanlar buyrunnn
o bebek bu göbişe girecek inşallahhh

İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah İnşallah bizlerin de evlatları olur aminnnn aminnnn

güneşli,sıcacık bir antalyadan herkeslere selamm olsunn

anladım cnm genede varmış ya bu bile güzel sizin adınıza biz bi tanenin peşindeyiz yıllarca
ama evet değerlerin inip çıkması da zordur
inşlh bu testte yükselir değerleriniz dualarım da olacaksın

ewet cnm çok şükürr ..RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLUR İNŞALAH...

kızlarr kür falan deniyor musunuz?
Paylasır mısınız bizlerlee

CANM BİZ KÇİ BOYNUZU KÜRÜ DENEDİK AYRICA PEKMEZİNİ DE YEDİ EŞİM..
BİRDE 1 AY BOYUNCA İNCİR KÜRÜ VE ZEYTİNYAĞINDA BKLETİLMİŞ İNCİR YEDİ.. 10 GÜNDÜR BİŞEY DENEMİYORUZZ ...
SİZ...

anladımm cnm,bende keciboynuzu içiriyordum 1haftadır bıraktım.
Hicbirsey yapmıyorum,artık sıkıldım,olursa olur,olmazsa napayım cok yoruldummm

anladımm cnm,bende keciboynuzu içiriyordum 1haftadır bıraktım.
Hicbirsey yapmıyorum,artık sıkıldım,olursa olur,olmazsa napayım cok yoruldummm

öyle deme canm ümidimizi kesmeyelim...kaç yıldır evlisin ve çocuk istiyorsun..

Rabbim Her zaman hayırlı olsun istiyorumm inşallah bizimde bebeklerimiz olacak hayırlısı olsun diye dua edeceğiz inşallahh hamile kalacağız

slm şekerler ne yaparsınız bakim nasılsınızz ben eşimle birz dolaştık parka gittik güzel güneşli bir hafta sonu geçirelim dedik daha yeni geldik eve bir gireyim neler var neler yok dedimm eee yokmu güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…