infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ahhh kuzumm basınız saolsun,dilerim cennette kavusun.
Anneciğine Allahtan rahmet diliyorummmmmm :KK14:

oncelıkle basın sagolsun canım Allah mekanını cennet etsın annenın..ben yenıyım ama hersey normalken kıst olusuyor hormonlarımn hepsı duzgun cok sukur ama kıst olusuyor :KK43: regl olayım zaten sogan kurune baslıycam ılac kullanmak ıstemıyoum Allahta muhtac etmesı

Allah razi olsun kizlar mekani cennet olur insallah..
kist stresten mi olusuyor acaba cnm?

günaydınnnn maş. kızlar ne güzel kaynatmışsınız hayırlıııı güzelll bir gün olur inş.:KK33:
ayy ne güzel bir hamiş okudum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. vee bizlerede inş.......

senin yeniymis daha,sen rahat ol cnm...

evett 8 ayy nekiiii tazeciksinn olurrr :KK52:

günaydınnnn maş. kızlar ne güzel kaynatmışsınız hayırlıııı güzelll bir gün olur inş.:KK33:
ayy ne güzel bir hamiş okudum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. vee bizlerede inş.......

sahva hosgeldinn tatlımmmm :KK16:
eee birazcık kaynattık 8den beri :KK9:

Adet olmamam ayri ilginclik birde hic belirtim yok sanki yeni bitmis gibi goguslerde agri akinti yok hormon yukselir onlar yok siskinlik yok hayirlisi yarin bir gidicem doktora kist kesin var oda tarlusal verip yollar adet olunca gelsin sogan suyu:KK66:

hakkımızda hayrılısı.bende çok içtim soğan suyunu ama kistimi küçültmedi sadece ağrılarımı geçirdi.şimdi hayıt tohumu,civanperçemi vs.olan bir karışım içiyorum iyi geliyor biraz küçülmüş .inşallah sonsuza kadar kurtuluruz şu kist meretinden :)

hakkımızda hayrılısı.bende çok içtim soğan suyunu ama kistimi küçültmedi sadece ağrılarımı geçirdi.şimdi hayıt tohumu,civanperçemi vs.olan bir karışım içiyorum iyi geliyor biraz küçülmüş .inşallah sonsuza kadar kurtuluruz şu kist meretinden :)

İnsallah canim benim seninki hormilondan kaynakli kistmiau pko denen

ayy kızlar ne olur dua edin smear sonuçum çıkmış alıcam birazdan inş. temiz çıkar cın 1 rahatsızlığım vardı ALLAH ım inş. temzidir...

yok canım bende endimetriozis varmış çikolata kisti sürekli orda duruyor uzun zamandır uğraşıyorum bununla
maalesef:KK43:((

kistmi var cnm sendee? Pko mu?

kızlar ikinizinde başı sağolsun.mekanları cennet olsun.Allah rahmet eylesin inşallah:KK43:

deryadeniz cnmm senn napıosunnn :KK16:

allah anne olmayı nasip etsin hepimizin tek derdi ortak noktası bu rabbim daha fazla bekletmesin inşallah

lilityy hosgeldinn bacımm,nasılsınnn :KK16:

canım ya bi kaç ayrı tarif aslında bi 15 incirle olan bide 8 9 adet incirle olan ben incirin büyüklüğüne göre bazen 8 bazende 9 koyuyorum 2,5 hazır klorsuz suyu ağzı kapalı kaynatıyorsun kaynayınca 8-9 inciri 2 ye yarıp içine atıyorsun 15 dk kısık ateşte kaynatıp ılık yada soğuk fark etmez içiyorsun ben böle yaptım ki zaten bende kansızlıkta var kansızlığıda çok iyi geliyormuş onun içinde baya faydalı 21 gün uygulanıcak bu ben adet bitimden hemen sonra başladım ama 1 2 günleri başlayanlarda istersen saraçoğlunun stesine girip bir bak derim...

Saol cnm allah razi olsun tarif icin rabbim sifa versin inşallah hepimize tmm cnm bakim bakalim ben ona insallah hamile kaliriz tez zamanda

kistmi var cnm sendee? Pko mu?

deryadeniz cnmm senn napıosunnn :KK16:

lilityy hosgeldinn bacımm,nasılsınnn :KK16:

napayım canım hem işteyim hem sizinle konuşuyorum:))evet bende gitmek bilmeyen bir kist var canım.çikolata kisti maalesef.pko değilmişim ama endimetriozis dedi doktor.okadar cok doktora gittim ki:))hepside kisti gördü biri de demedi yok kist falan bitmiş:))inşalhh bir gün duyarım bu sözü.:)

X