- 9 Ağustos 2009
- 5.011
- 2.833
- 40
günaydın kızlarrr bol hamişli günlerrr
sana da gnydn cnm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarrr bol hamişli günlerrr
ahhh kuzumm basınız saolsun,dilerim cennette kavusun.
Anneciğine Allahtan rahmet diliyorummmmmm
oncelıkle basın sagolsun canım Allah mekanını cennet etsın annenın..ben yenıyım ama hersey normalken kıst olusuyor hormonlarımn hepsı duzgun cok sukur ama kıst olusuyor regl olayım zaten sogan kurune baslıycam ılac kullanmak ıstemıyoum Allahta muhtac etmesı
senin yeniymis daha,sen rahat ol cnm...
günaydınnnn maş. kızlar ne güzel kaynatmışsınız hayırlıııı güzelll bir gün olur inş.
ayy ne güzel bir hamiş okudum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. vee bizlerede inş.......
Adet olmamam ayri ilginclik birde hic belirtim yok sanki yeni bitmis gibi goguslerde agri akinti yok hormon yukselir onlar yok siskinlik yok hayirlisi yarin bir gidicem doktora kist kesin var oda tarlusal verip yollar adet olunca gelsin sogan suyu
sana da gnydn cnm..
Allah razi olsun kizlar mekani cennet olur insallah..
kist stresten mi olusuyor acaba cnm?
hakkımızda hayrılısı.bende çok içtim soğan suyunu ama kistimi küçültmedi sadece ağrılarımı geçirdi.şimdi hayıt tohumu,civanperçemi vs.olan bir karışım içiyorum iyi geliyor biraz küçülmüş .inşallah sonsuza kadar kurtuluruz şu kist meretinden :)
evet kuzum malesef vefat etti beş sene olacak ama hala dün gibii
başın sağolsun canım evet çok belli yerleri ben nişanlıydım annemi kaybettiğimde çok zorlandım Allah yardımcımız olsun mekanları cennet olsun inşallah...
İnsallah canim benim seninki hormilondan kaynakli kistmiau pko denen
yok canım bende endimetriozis varmış çikolata kisti sürekli orda duruyor uzun zamandır uğraşıyorum bununla maalesef((
yok canım bende endimetriozis varmış çikolata kisti sürekli orda duruyor uzun zamandır uğraşıyorum bununla
maalesef((
kızlar ikinizinde başı sağolsun.mekanları cennet olsun.Allah rahmet eylesin inşallah
allah anne olmayı nasip etsin hepimizin tek derdi ortak noktası bu rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
evett 8 ayy nekiiii tazeciksinn olurrr
sahva hosgeldinn tatlımmmm
eee birazcık kaynattık 8den beri
canım ya bi kaç ayrı tarif aslında bi 15 incirle olan bide 8 9 adet incirle olan ben incirin büyüklüğüne göre bazen 8 bazende 9 koyuyorum 2,5 hazır klorsuz suyu ağzı kapalı kaynatıyorsun kaynayınca 8-9 inciri 2 ye yarıp içine atıyorsun 15 dk kısık ateşte kaynatıp ılık yada soğuk fark etmez içiyorsun ben böle yaptım ki zaten bende kansızlıkta var kansızlığıda çok iyi geliyormuş onun içinde baya faydalı 21 gün uygulanıcak bu ben adet bitimden hemen sonra başladım ama 1 2 günleri başlayanlarda istersen saraçoğlunun stesine girip bir bak derim...
Allahım sıfa verır ınsallah hepımıze
ne bıleyım ama sonucta ugrasıyorum 8 aydır sıkıntı olmasa olurdu sorun var demekkı
kistmi var cnm sendee? Pko mu?
deryadeniz cnmm senn napıosunnn
lilityy hosgeldinn bacımm,nasılsınnn
Saol cnm allah razi olsun tarif icin rabbim sifa versin inşallah hepimize tmm cnm bakim bakalim ben ona insallah hamile kaliriz tez zamanda
Bal, tarçın, corekotu karışımı canm nete gir bak ac karnjna bir yemek kasigi