infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Ozaman bizde hemşeriyiz :) Bende Antalyalıyım vitale ye gidiyorum ben sen nereye gidiyorsun?

Canım Antalyadada ince ince yağmur yağıyor amiiiiiiin inşallah
Cnm ben medical park a gidiyorum ama iki aydir gitmiyorum biraz kendim calisiim dedim bebis icin..
Amin amin benim 12 gun gecti kanda negatif cikti hala gelen giden yok adet belirtilerimde yok 8. Ayimiz hic korunmadim ee yasimda 28 yada 29 bilmek istemiyorum:)) insallah duyar sesimizi :KK49:
cnm ben de 8. Ayimdayim :)
evet kuzum malesef vefat etti beş sene olacak ama hala dün gibii :KK14::KK14:

seni cok iyi anliyorjm cnm ben de 9 ay once kaybettim annemi malesef eksiklikleri hissediliyor hem de cok..

Cnm ben medical park a gidiyorum ama iki aydir gitmiyorum biraz kendim calisiim dedim bebis icin..

seni cok iyi anliyorjm cnm ben de 9 ay once kaybettim annemi malesef eksiklikleri hissediliyor hem de cok..

başın sağolsun canım evet çok belli yerleri ben nişanlıydım annemi kaybettiğimde çok zorlandım Allah yardımcımız olsun mekanları cennet olsun inşallah...

evet kuzum malesef vefat etti beş sene olacak ama hala dün gibii :KK14::KK14:

inşallahhh rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınn cnmmmm :KK16:

başın sağolsun canım evet çok belli yerleri ben nişanlıydım annemi kaybettiğimde çok zorlandım Allah yardımcımız olsun mekanları cennet olsun inşallah...

ben dugunumden 1 hafta once ogrendim kanser oldugunu annemin...
2.5 yil mucadele edebildi ve ben 2.5 yil boyunca bebek dusunmedim..
Annem vefat edince dusunmeye basladim artik..

ben dugunumden 1 hafta once ogrendim kanser oldugunu annemin...
2.5 yil mucadele edebildi ve ben 2.5 yil boyunca bebek dusunmedim..
Annem vefat edince dusunmeye basladim artik..

ahhh kuzumm basınız saolsun,dilerim cennette kavusun.
Anneciğine Allahtan rahmet diliyorummmmmm :KK14:

senin yeniymis daha,sen rahat ol cnm...

oncelıkle basın sagolsun canım Allah mekanını cennet etsın annenın..ben yenıyım ama hersey normalken kıst olusuyor hormonlarımn hepsı duzgun cok sukur ama kıst olusuyor :KK43: regl olayım zaten sogan kurune baslıycam ılac kullanmak ıstemıyoum Allahta muhtac etmesı

duyy sesimizii rabbiiiimmmm :KK16:

canoomm hosgeldinn tatlımm iyimm cnmm anacığımın dizinin dibindeyim bugun.
Benim nette sorun var dünden beri telefondan gırıorm.

antalya alanyadanım kızlarrr :KK52:

Amiiinnnnnn :KK16:

amiiinnnn derya deniz hosgeldinn cnm sende aramızaaa :KK16:

malatyama selam olsun,türkiyemm memleketimmm :KK16:
vatanımmm memleketim,ölüremmm Türkiye'mmm :KK16:

hoşbuldum canım .ne güzel böyle sizlerle konuşmak seni anlayan insanların olması:)

Amin amin benim 12 gun gecti kanda negatif cikti hala gelen giden yok adet belirtilerimde yok 8. Ayimiz hic korunmadim ee yasimda 28 yada 29 bilmek istemiyorum:)) insallah duyar sesimizi :KK49:

ben inanıyorum Rabbim bizi bir gün duyacak ümitsizlik yok .Hala adet olamaman ilginç ama tekrar mı kan testi yaptırsan acaba canım

Tamam tatlım benim Ekleyeceğim
Nette sorun var benim bugün nedense :KK14:
Dert ortağı bulmuşum çokmu ya :KK16::13:
inşallahhhhhhhh anne olmak nasip olur bizlere de:KK16:

inşallah canım benim .Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.Dertlerimize ortak olmak konuşmak rahatlatıyor insanı

ben inanıyorum Rabbim bizi bir gün duyacak ümitsizlik yok .Hala adet olamaman ilginç ama tekrar mı kan testi yaptırsan acaba canım

Adet olmamam ayri ilginclik birde hic belirtim yok sanki yeni bitmis gibi goguslerde agri akinti yok hormon yukselir onlar yok siskinlik yok hayirlisi yarin bir gidicem doktora kist kesin var oda tarlusal verip yollar adet olunca gelsin sogan suyu:KK66:

X