infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

günaydınlar arkadaşlar neler yaptınız bakalım görüşmeyeli ben bi kaç gündür pek giremiyorum yaaa çok yoğunum bu aralar esesciğim sen naptın nasılsın tatlım :KK54::KK54:

Amin amin benim 12 gun gecti kanda negatif cikti hala gelen giden yok adet belirtilerimde yok 8. Ayimiz hic korunmadim ee yasimda 28 yada 29 bilmek istemiyorum:)) insallah duyar sesimizi :KK49:

duyy sesimizii rabbiiiimmmm :KK16:

günaydınlar arkadaşlar neler yaptınız bakalım görüşmeyeli ben bi ki aç gündür pek giremiyorum yaaa çok yoğunum bu aralar esesciğim sen naptın nasılsın tatlım :KK54::KK54:

canoomm hosgeldinn tatlımm iyimm cnmm anacığımın dizinin dibindeyim bugun.
Benim nette sorun var dünden beri telefondan gırıorm.

Canım Antalyadada ince ince yağmur yağıyor amiiiiiiin inşallah

antalya alanyadanım kızlarrr :KK52:

Amin aminn ecmain inşaallah :KK49: :KK49: :KK16: :KK16: :KK16:

Amiiinnnnnn :KK16:

amin canım .Rabbim çok aratmasın inşallah hepimizi.

amiiinnnn derya deniz hosgeldinn cnm sende aramızaaa :KK16:

Ozaman bizde hemşeriyiz :) Bende Antalyalıyım vitale ye gidiyorum ben sen nereye gidiyorsun?

Merhaba kizlar ben malatyadayim cok guzel yagmur yagiyor insallah bu rahmeti bize ulasyiran rabbim melekleriyle bebeklerimizi bize verir..Allahim dualarimizi kabul buyur amin..

malatyama selam olsun,türkiyemm memleketimmm :KK16:
vatanımmm memleketim,ölüremmm Türkiye'mmm :KK16:
Evet hemseriyiz cnm ben 29 um ama 30 da diyebiliriz 2014 e girdik ne de olsa :) 3.5 yilik evliyim 8. Ayimdayim cnm..

aminnnnnn canım inşallah :)

Canım Antalyadada ince ince yağmur yağıyor amiiiiiiin inşallah
yağmur sesiyle uyuyup uyanmak ne güzel özlemişiz resmen yağmuru yağmurlu bir Adana danda merhaba kızlar her bir yağmur damlasını bir melek indirirmiş yeryüzüne düşünsenize şu an yeryüzü meleklerle kaynyor bunun için yağmur yakarken tutulan dilekler edilen dualar geri çevrilmez derler Rabbim sesimiiz duysun bizlerede hayırlı evlat nasip etsin inşallah...

yağmur sesiyle uyuyup uyanmak ne güzel özlemişiz resmen yağmuru yağmurlu bir Adana danda merhaba kızlar her bir yağmur damlasını bir melek indirirmiş yeryüzüne düşünsenize şu an yeryüzü meleklerle kaynyor bunun için yağmur yakarken tutulan dilekler edilen dualar geri çevrilmez derler Rabbim sesimiiz duysun bizlerede hayırlı evlat nasip etsin inşallah...

Amin aminnnnnn insallah melekler bizi duyar goturur dualarimizi:emir_bebek: gelir

canomm yakınız yaa,alanyaya kıs gelemedi sabah cilendi biraz.
Sogukta yookk.yazın yancazzz :KK52: canommm canommmmmmmm :KK19:

duyy sesimizii rabbiiiimmmm :KK16:

canoomm hosgeldinn tatlımm iyimm cnmm anacığımın dizinin dibindeyim bugun.
Benim nette sorun var dünden beri telefondan gırıorm.

antalya alanyadanım kızlarrr :KK52:

Amiiinnnnnn :KK16:

amiiinnnn derya deniz hosgeldinn cnm sende aramızaaa :KK16:

malatyama selam olsun,türkiyemm memleketimmm :KK16:
vatanımmm memleketim,ölüremmm Türkiye'mmm :KK16:

ohh aman iyi ol tatlım annenin dizinin dibinde olmak ne güzel kıymetini bil annenin benim annem yok malesef o kadar çok arıyorumki onuu :KK14::KK14::KK43:

Amin aminnnnnn insallah melekler bizi duyar goturur dualarimizi:emir_bebek: gelir

insallahh meleklerimiz,süt kokulularımız cabucakk gelirlerrr bizlereee kızlarrrrr :KK19:

Yağmur yağarken,tekvir suresini. okuyan kimse,Allahdan ne murad ederse. bi iznillah kabul edlir.

Tekvir suresi:

Bismillahirrahmanirrahim.İzeş şemsü küvvirat.ve izen nücümünkderat.Ve izel cibalü süyyirat.Ve izel işaru uttilet.Ve izel vühüşü huşirat.ve izel biharu süccirat.Ve izen nufüsü züvvicet.Ve izel mevü’üdetü süilet.Bi eyyi zenbin kutilet.Ve izes suhufü müşirat.Ve izes semaü küşitat.Ve izel cehiymü. sü’irat.Ve izel cennetü üzlifet.Alimet nefsün ma ahdarat.Fe la. uksimü bil. hunnes.Elcevaril künnes.Vel leyli iza as’as.Ves subhi iza teneffes.İnnehü le kavlü rasülin kerim.Zi kuvvetin ınde zil arşi mekin.Mütain semme emin.ve ma sahibüküm bi mecnun.Ve la kad raahü bil üfükıl mübin.Ve ma hüve alel gaybi bi danin.ve ma hüve bi kavli şeytanir racim.Fe eyne tezhebün.İn hüve İlla zikrun lil alemin .Li men şae minküm en yestekıym.Ve ma teşaüne illa yeşaellahü rabbil alemin.

ohh aman iyi ol tatlım annenin dizinin dibinde olmak ne güzel kıymetini bil annenin benim annem yok malesef o kadar çok arıyorumki onuu :KK14::KK14::KK43:

Yağmur yağarken,tekvir suresini. okuyan kimse,Allahdan ne murad ederse. bi iznillah kabul edlir.

Tekvir suresi:

Bismillahirrahmanirrahim.İzeş şemsü küvvirat.ve izen nücümünkderat.Ve izel cibalü süyyirat.Ve izel işaru uttilet.Ve izel vühüşü huşirat.ve izel biharu süccirat.Ve izen nufüsü züvvicet.Ve izel mevü’üdetü süilet.Bi eyyi zenbin kutilet.Ve izes suhufü müşirat.Ve izes semaü küşitat.Ve izel cehiymü. sü’irat.Ve izel cennetü üzlifet.Alimet nefsün ma ahdarat.Fe la. uksimü bil. hunnes.Elcevaril künnes.Vel leyli iza as’as.Ves subhi iza teneffes.İnnehü le kavlü rasülin kerim.Zi kuvvetin ınde zil arşi mekin.Mütain semme emin.ve ma sahibüküm bi mecnun.Ve la kad raahü bil üfükıl mübin.Ve ma hüve alel gaybi bi danin.ve ma hüve bi kavli şeytanir racim.Fe eyne tezhebün.İn hüve İlla zikrun lil alemin .Li men şae minküm en yestekıym.Ve ma teşaüne illa yeşaellahü rabbil alemin.

amiiinnnn ecmaa_innnn insallahhhhh rabbim kabull eylesinn dualarımıızııı :KK16:
tatlımmm güzelll paylasımmm icinnnn tesekkürlerrrr ederimmmmmmmmmmm :KK19:

X