infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

napayım canım hem işteyim hem sizinle konuşuyorum:))evet bende gitmek bilmeyen bir kist var canım.çikolata kisti maalesef.pko değilmişim ama endimetriozis dedi doktor.okadar cok doktora gittim ki:))hepside kisti gördü biri de demedi yok kist falan bitmiş:))inşalhh bir gün duyarım bu sözü.:)

tamam tatlım,insallahh bizlerindee olurrrrr :KK19:

Selam kızlar iki gunluk aradan sonra tekrar burdayım:KK16::KK16::KK16::KK16:

Nasılsınız varmı yeni annelerimiz ... İnşallah vardır ve daha da çok olur .. benım 3 gunum kaldı sonuca ama dun test yaptım komple kıpkırmızı oldu sanırım test bozuk demek oluyor bu ...bu akşam bidaha yapcam bakalım hayırlısı İnşallah saglıcakla kalın İnşallah kızlar öpüyorum..

cnm oyle dusunme bence bak ben her seye baktirdim rahim filmi cektirmedim sadece esime de bakildi ama bi sorun gorunmedigi halde kalamiyorum..Bi vakti var snrm onu bekliyor..

Benim arkadasimn ablasida senin gibiydi esinde ve kendisinde bir sorun cikmadi ama stres yapmaktan 2 yil cocugu olmadi ne zamanki tup bebege karar verdi yazin yaptirmak icin ozaman oldu. Cunku kizti tup bebek icin yazi bekleyecekti ve doktor %90 opir demisti o rahatlikla ayni ay hamile kaldi psikoloji cok onemli

Slm kızlar birazdan çatlatma iğnemi vurulmaya gidiyorummm. Dün akşam doktordaydım. sağda 2 adet 18 mm solda 6 adet 15 mm var dedi. Dua edin ne olur bu ay olsun :KK34: Bu ay dilerim bir sürü hamilelik haberi alırız.

Slm kızlar birazdan çatlatma iğnemi vurulmaya gidiyorummm. Dün akşam doktordaydım. sağda 2 adet 18 mm solda 6 adet 15 mm var dedi. Dua edin ne olur bu ay olsun :KK34: Bu ay dilerim bir sürü hamilelik haberi alırız.

Cogul gebelik ihtimalin yuksek insallah bebislerin gelir:KK55:

kizlar hangi ovulasyon testini oneriyorsunuz ona gote netten siparis vereyim cok marka var :-(
Laboquick marka kullanmistim memnundum cnm..
Amin cnm insallah.sen ovulasyon testi kullandin mi hic Önerdiğin marka var mi?

Benim arkadasimn ablasida senin gibiydi esinde ve kendisinde bir sorun cikmadi ama stres yapmaktan 2 yil cocugu olmadi ne zamanki tup bebege karar verdi yazin yaptirmak icin ozaman oldu. Cunku kizti tup bebek icin yazi bekleyecekti ve doktor %90 opir demisti o rahatlikla ayni ay hamile kaldi psikoloji cok onemli
Insallah o gunlere kalmam ama psikoloji etkili evet biraz kaderciyim ne zaman nasip olursa olur..
Hakkinda hayirlisi cnm masallah epey yumurtan olmus sansin yuksek..

Laboquick marka kullanmistim memnundum cnm..

Insallah o gunlere kalmam ama psikoloji etkili evet biraz kaderciyim ne zaman nasip olursa olur..

Hakkinda hayirlisi cnm masallah epey yumurtan olmus sansin yuksek..

cizgj olarak mi gösteriyordu sonucu cnmm gulucuk olarak g osterende varmis

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım?

Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz aramıza

Umarım en yakın zamanda hepimiz bebeklerimize kavusmus olaraktan

artık onlarla ilgili sorularımızı sorarız bırbırımıze:KK16::KK16::KK16:

Hayali bile öyle güzelki:KK16:

tatlım ben hic ovulasyon kullanmadım.
Bilenler yazabilirler miiiii ??? :KK17:

ben 2 aydır kullanıyorum kızlar Laboquick marka gayet iki ve hep gününde çift çizgi çıkıyor artık öğrendim onun sayesinde hangi gün yumurtladıüımı:).çift çizgiyi onda da olsa gördüm sonunda:)))

X