infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

meraba kızlarr.bugün dr a gittim.dr um bu ay iğne tedavisine geçelim dedi ama geç kalmışız.2. günü başlanıyomuş.bu ay sadece yumurta takibi yapılacakk.
:KK16:
Dilerim hayırlı haberler bekliyoruzzz:KK52:
Haydi hayırlı olsun canım benim tedavin

kızlar merhaba

ben de geldim aranıza.daha önce farklı topikteydim ama dağıldık çok.kimsecikler gelmiyor.aslında bu süreci birileriyle paylaşmak çok önemli.

2012 eylül ayından bu yana korunmuyoruz.6 ay klomen,çatlatma iğneleri,hsg,tahliller ve en son ocakta 1 başarısız aşılama derken bu günlere geldik.bu ay duphaston harici ilaç kullanmadım.BAT 27/28 şubat.pkoluyum bu arada

Aramiza hosgeldinn tatlım:KK16:
Bende ocak 23të aşılama oldum malesef tutmadı:KK14:
Listeye ekleyeyim seni de canım :KK52:

İyiki varsınız kızlar :KK16:
Yoksa derdime kim ortak olurdu:KK19:
Hepinize ayrı ayrı Teşekkürler ederim:KK36:

yeni günden herkese merhabaaaaaaaaa
bu hafat bol bol hamiiş haberi alıp verelim inşlhhhhhhhhhhhhhhhh:KK49::KK52::KK52::KK52:

Allah iyilik versinn canımmm,dilerimm hamileesindirrrrrrr :KK52:
bende henüzzz tııkkk yookkkkkkkkk :KK19: :KK19: :KK19:

ne zamandı canım adet günün. bendede hiç belirti yok tatlım yaaaa. bende umutsuzum o yüzden dilerim yumurtalar kiste dönüşmez

ne zamandı canım adet günün. bendede hiç belirti yok tatlım yaaaa. bende umutsuzum o yüzden dilerim yumurtalar kiste dönüşmez

batt 9 mart canımmm,bende de hiç belirti yookk :KK37:
hayırlı zamanda insallah bizlerindeee olsunnnnn :emir_bebek:
canımm bol bolll incirr yee,yumurta catlatıyomuss :KK16:

topiğinizi ilk günden beri takip ediyorum herkes batını yazarken ben yazamıyordum çünkü imkansızdı neden yazayım ki diyordum tüp bebek bile imkansızdı berbat bi durumdaydım çok şükür ki allahıma hamile olduğumu öğrendim darısı evlat isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

X