Ayy inşallah ya inşallah canım benim
Ben özelde oldum canım, aşılama :26:
Evrak falan hiç bir şey yok ki
Ayy inşallah hamilesindir canım benim yaiyi akşamlar herkese. bugün adet günüm ama gelen giden yok.yarın kesin olurum test yaptım negatif maalesef:) güzel haberler yok mu bugün
bilmiyorum canım yaaa hani evrakları falan teslim ettik diyor bazı arkadaşlar bende merak ettimm benden isterlermiki bende üniversite hastanesinde olacam ayyy benimde kafam ne çok karışıyor yaaa
Basket Üniversitesi Araştırma Hastanesi de oldum ben deilk aşılaman mi acaba senin gibi de ♡♥♡♥♡
hoşgeldin canım inşallah yarında olmazsın belli olmaz eğer varsa daha erken diye çıkmamış olabilir inşallah hamişsindir tatlım veee bende malesef kırmızı kartı bugün yedim
Ayy inşallah hamilesindir canım benim ya
evet canım ilk bende çukurova üniversitesinde olacam
canım hamile olsam kesin çıkardı testte deminden beri okuyorum idrar testinde hamileliğini öğrenenler topiğini adetine 3 gün kala öğrenmişler geneli böyle yani ben kesin olurum yarın( önümüzdeki ay beraber bekleriz tatlım üzülme kaç aydır deniyorsunuz siz?
canım bende 3 yıllık evliyim üç yıldır normal yolla denedik olmadı malesef oldu ama kimyasal gebelik oldu bizde aşılamaya başlıyoruz yarın başlayacağız inşallah bugün adet oldum yarın randevum var doktorda gel aşılama yapalım dedi nasıl olacak neler uygulayacak bir bilgi sahibi değilim herşey yarında saklı
Tutar canım benim ya çook yorulduk dilerim hemen olur:emir_bebek : doktoruna sor bi istersen
amin canım yaa inşallah tutar benim ve isteyen herkesin inan tutunca işte oldu deyip avazım çıktığı kadar bağırırım herhalde
canım sorun yok mu ikiniz de de . bizde 2.5 yıldır istiyoruz olmadı canım eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri yeni düzeldi bekleyin dedi doktor yaza kadar beklemeyi düşünüyoruz bizde yazın aşılama ile başlarım bende(
canım bende 3 yıllık evliyim üç yıldır normal yolla denedik olmadı malesef oldu ama kimyasal gebelik oldu bizde aşılamaya başlıyoruz yarın başlayacağız inşallah bugün adet oldum yarın randevum var doktorda gel aşılama yapalım dedi nasıl olacak neler uygulayacak bir bilgi sahibi değilim herşey yarında saklı
ah tatlım keşke olsam dünyaya yeniden gelmiş gibi hissdecem kendimi o kadar doluyum yani(
canım hamile olsam kesin çıkardı testte deminden beri okuyorum idrar testinde hamileliğini öğrenenler topiğini adetine 3 gün kala öğrenmişler geneli böyle yani ben kesin olurum yarın( önümüzdeki ay beraber bekleriz tatlım üzülme kaç aydır deniyorsunuz siz?
evet canım ilk bende çukurova üniversitesinde olacam
canım sorun yok mu ikiniz de de . bizde 2.5 yıldır istiyoruz olmadı canım eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri yeni düzeldi bekleyin dedi doktor yaza kadar beklemeyi düşünüyoruz bizde yazın aşılama ile başlarım bende(
ALLAHım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn
İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii
İsim bat durum
kib 22 şubat beklemede
minigmanig 22 subat beklemede
Lility 2 mart beklemede
sndz 3 mart beklemede
isyan 5 mart beklemede
eses07 9mart beklemede
delinefsim 10 mart beklemede
cano1985 22 subat beklemede
sevva 15 mart beklemede
sewda22 17 mart beklemede
cemrem29 umutla beklemede :16 :
Eylemsiva 25subat beklemede
mevanurrrr 21 mart
emotions88 26 şubat
suzansu 29 subat beklemede
nrycck25 20 subat
berre 4 mart beklemede
hanife81 9 mart beklemede
Brownim 2 Mart beklemede
jonguil 20 şubat beklemede
littebirre 13 mart beklemede
kurabiye83 ?
sewda22 ?
sultan33 18 mart beklemede
feelcrying 9 mart beklemede
umuttttt 1 mart beklemede
sadecim 16 mart beklemede
sipsirine ? mart beklemede
inşallahh listemiz uğurlu gelir de ,bu ayy hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler
ahh canım hiç olmazmııı unuttum yazmayı beneşimin sperm değerleri düşük 18 milyon ilk doktora karar verdiğimizde bende yumurta takibi yaptı herşey normal gelişti çatlamamda düzenli oldu daha sonra eşimi üroloğa yönlendirdi eşim için ameliyatlık bir durumun yok dedi bu değerlerlede olur ama zor dedi proxeed plus diye bir ilaç önerdi ama onuda sadece bir kutu alabildik maliyetli bir ilaç çünkü sigortada karşılamadı bizde aşılamaya karar verdik tüm tetkikler yapıldı rahim filmi çekildi ondada benim sağ tüp için doktorum biraz şüpheli dedi sol açık eşim için üzülürken bunada üzüldüm ama elden birşey gelmiyor herşey takdiri ilahi bakalım kısmetimiz ne zamana
insallah bizlerinde olur anons ederiz suralarrraaa
ALLAHım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn
İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii
İsim bat durum
kib 22 şubat beklemede
minigmanig 22 subat beklemede
Lility 2 mart beklemede
sndz 3 mart beklemede
isyan 5 mart beklemede
eses07 9mart beklemede
delinefsim 10 mart beklemede
cano1985 22 subat beklemede
sevva 15 mart beklemede
sewda22 17 mart beklemede
cemrem29 umutla beklemede :16 :
Eylemsiva 25subat beklemede
mevanurrrr 21 mart
emotions88 26 şubat
suzansu 29 subat beklemede
nrycck25 20 subat
berre 4 mart beklemede
hanife81 9 mart beklemede
Brownim 2 Mart beklemede
jonguil 20 şubat beklemede
littebirre 13 mart beklemede
kurabiye83 ?
sewda22 ?
sultan33 18 mart beklemede
feelcrying 9 mart beklemede
umuttttt 1 mart beklemede
sadecim 16 mart beklemede
zehra9090 ?
sipsirine ? mart beklemede
inşallahh listemiz uğurlu gelir de ,bu ayy hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler
canom boynuz kürü içir kocişine tatlımmm
hoşgelmişsiniz kızlar doğru söylüyorsun aslında hepimiz hayatla bir yarışma içindeyiz bakalım kim kazanacak iyi olan kazansın değilmi
inşallah balım ya inşallah
öyle canım da bu yarışmada hepimiz kazanalımmmmm