Görünce direk o geldi aklıma canım yanlış anlama sakin
yok neden yanlış anlayayım bende o şekilde anlaşılsın diye yazdım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görünce direk o geldi aklıma canım yanlış anlama sakin
yok neden yanlış anlayayım bende o şekilde anlaşılsın diye yazdım :))
insallahhhh canııımmmm
canomm hosgeldinnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eve gidiyorumm canımm dısarı cıkmıstık kardesimle,dolastık,yürüdük,yemek yedikkk.eve geciyorummm :)
sen neler yapıosunn tatlısımmmmmmmm :)
yarışmaci.arkadaslara başarılar
tam o kıvamda bi yazı oldu :))
benimle aynı dertte olanlar buyrunnn
o bebek bu göbişe girecek inşallahhh
benide alın aranızaa
hoşgelmişsiniz kızlar doğru söylüyorsun aslında hepimiz hayatla bir yarışma içindeyiz bakalım kim kazanacak iyi olan kazansın değilmi
buyur canım hoşgeldin aldık gitii eee anlat bakalım sende derdini kaç yıllık evlisin anlatki derdini birazda olsa birbirimize destek olabilelim tekrar hoşgeldin
Cano hepimiz kazanalim cnm rabbim hepimize versin gobislerimiz dolsunnnnnnnnn inşallah
sağolaısn canımm keyfin daim olsun inşallahh bene napim takılıyorum öyle yarın doktor randevum var işte merak edyorum bakalım ne diyecek nolacak dua edin nolurr
benide alın aranızaa
hoşgelmişsiniz kızlar doğru söylüyorsun aslında hepimiz hayatla bir yarışma içindeyiz bakalım kim kazanacak iyi olan kazansın değilmi
neden resimleri görmek için 25 msj isteniyor
Girecek inşallah eses; im
hoşbuldumm 3 yılı geçti evleneli.ilk 8 ay korunduk.3 kere yumurta geliştirici hap kullandım rahim filmi çekindim olmadı.şimdilik bi sorun yok.sadece pko var ama ileri boyutta değil.bugün yada yarın adet günüm inşallah olmaaaz
Ayy inşallah iyi haberler alırsın Cano mm
Hoşgeldin aramıza tatlım nasılsın
Toplu hamile kalacağız inanıyorum inşallah canım
Anlamadım acikcasi ne resmi????
İnşallah balım hakkımızda hayırlısı inşallah
hoşbuldumm 3 yılı geçti evleneli.ilk 8 ay korunduk.3 kere yumurta geliştirici hap kullandım rahim filmi çekindim olmadı.şimdilik bi sorun yok.sadece pko var ama ileri boyutta değil.bugün yada yarın adet günüm inşallah olmaaaz
amin canım amin ben laf olsun diye söyledim Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah sen napıyorsun kaç yıllık evlisin tedavi görüyormusun ayyy çok soru sordum kusura bakma beni yorma kızzz sen anlat
Ayy kızlar3muz de3yıllık evliyizinşallah olmazsın canım bir sürpriz yaşarsın bende 3 yıllık evliyim bugün kırmızı kartı gördüm akşama kadar çok sancılandım şimdi biraz iyiym çok şükür benimde yarın doktor randevum var aşılama için ilaçlara başlayacağız bakalım ne diyecek bende heyecanlıyım inşallah tutar aşılamam dua edin nolur Rabbim isteyen herkese versin sen nerden katılıyon
Ayy kızlar3muz de3yıllık evliyiz
Zehra canım benim de seninle aynı dereceleri mız
Ayy kızlar3muz de3yıllık evliyiz
Zehra canım benim de seninle aynı dereceleri mız
evet ne güzelmiş ozaman üçümüzde aynı anda güzel haberler alalım inşallahhh
ya kızlar ben bişe soracam aşılama için evrak falan diyorlar yaa onlar ne gibi evraklar yaa acaba doktor yarın bana ne diyecek eşimin gelmesine gerek varmı ilk günden acaba ilaçmı yazacak eses canım senin ilk gittiğinde ne olmuştu aşılama için ayyy çok sordum kusura bakma canımcım ama nolur biraz anlatırmısın bana benim ilk olduğu için bilmiorum hiçbirşey
iyi akşamlar herkese. bugün adet günüm ama gelen giden yok.yarın kesin olurum test yaptım negatif maalesef:) güzel haberler yok mu bugün