infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

içiriyorum canım ama yeni başladık dahaa aşılama gününe kadar full iç diyorum belki ozamana kadar iyiyce gelişir diyorum bakalım hayırlısı :26::26:

sabah aksam içsin aç karına inşallahh şifa olur ttalımmm :KK16::KK16::KK16:
bende incir yiyorum bol bolll insallah vesile olur birseyler :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ahh canım hiç olmazmııı unuttum yazmayı ben :KK1: eşimin sperm değerleri düşük 18 milyon ilk doktora karar verdiğimizde bende yumurta takibi yaptı herşey normal gelişti çatlamamda düzenli oldu daha sonra eşimi üroloğa yönlendirdi eşim için ameliyatlık bir durumun yok dedi bu değerlerlede olur ama zor dedi proxeed plus diye bir ilaç önerdi ama onuda sadece bir kutu alabildik maliyetli bir ilaç çünkü sigortada karşılamadı bizde aşılamaya karar verdik tüm tetkikler yapıldı rahim filmi çekildi ondada benim sağ tüp için doktorum biraz şüpheli dedi sol açık eşim için üzülürken bunada üzüldüm ama elden birşey gelmiyor herşey takdiri ilahi bakalım kısmetimiz ne zamana :KK50::KK50:

bizde ameliyattan önce proxeed plus kullandık canım ama değerlerde artış olmadı ameliyat öncesi sperm sayımız 40 milyondu bizim hareket sorunumuz var canım ilaçlar çok maliyetli oluyor bi yerden kısıp bu seferde argınmax aldık canım hep bi umut bekliyoruz. inş yarın her şey yolunda gider tatlım. buraya gelişmeleri yaz tatlım

tabiki canımm ben onu laf olsun diye söyledim yoksa Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin çok zor çünkü biliyorum :26::26:
aynen canım ben 10 aydrı yaşıyroum ama hep eksik yuvam. o kadar güzel ve mutlu bir evliliğim var ki, çocuklarımız çok şanslı büyür ve maddi olanaklarımızda iyi. herşeyimiz tam ama ben hep eksik hissediyorum ve birgn o kokuyu duymadan yuvam asla tamamlanmıcak

bizde ameliyattan önce proxeed plus kullandık canım ama değerlerde artış olmadı ameliyat öncesi sperm sayımız 40 milyondu bizim hareket sorunumuz var canım ilaçlar çok maliyetli oluyor bi yerden kısıp bu seferde argınmax aldık canım hep bi umut bekliyoruz. inş yarın her şey yolunda gider tatlım. buraya gelişmeleri yaz tatlım

yazmaz olurmuyum canım hiç inan bol bol dua ediyorum Rabbime kuran okuyorum meryem suresini okuyorum bol bol herşey dua üstüne kurulu inşallah balım yaa inşallah olumlu olur sonucumuz bende merak içindeyim Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah bizlerinde hayırlı evlatları olsun biran önce :emir_bebek::emir_bebek:

sevva7 nerelerdesin kayıp balıkk sennnnnnnn aaa hosgeldinnnnnnn :KK52::KK52::KK52:

aynen canım ben 10 aydrı yaşıyroum ama hep eksik yuvam. o kadar güzel ve mutlu bir evliliğim var ki, çocuklarımız çok şanslı büyür ve maddi olanaklarımızda iyi. herşeyimiz tam ama ben hep eksik hissediyorum ve birgn o kokuyu duymadan yuvam asla tamamlanmıcak

insallah rabbim mutlulugumuza mutluluk katacak inanıyorummm :KK16::KK16::KK16:

yazmaz olurmuyum canım hiç inan bol bol dua ediyorum Rabbime kuran okuyorum meryem suresini okuyorum bol bol herşey dua üstüne kurulu inşallah balım yaa inşallah olumlu olur sonucumuz bende merak içindeyim Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah bizlerinde hayırlı evlatları olsun biran önce :emir_bebek::emir_bebek:

inş tatlım allah çok bekletmeden sağlıklı bi evlat nasip etsin inş amin...bende çok dua ediyorum, dua etmekten başka çaremiz yok zaten

inş tatlım allah çok bekletmeden sağlıklı bi evlat nasip etsin inş amin...bende çok dua ediyorum, dua etmekten başka çaremiz yok zaten

insallah rabbim dualarımızı duyacak bacım inanıyorumm ki bizleri evlat hasretiyle bırakmaz :KK16::KK16::KK16:

aynen canım yaa bende 3 yıldır bekliyorum bu güzel duyguyu yaşamayı iki defa oldu dedim ama sonu hüsran oldu kimyasal gebelik dediler hevesim kursağımda kaldı resmen sevinçle acıyı aynı anda yaşadım :KK31::KK31:

insallah rabbim mutlulugumuza mutluluk katacak inanıyorummm :KK16::KK16::KK16:

aminnn canım bende inanmak ve artık hayal kırklığı yaşamamak istiyorum. yıpranıyorum çünkü. bu mudur bizim sınavımız bilemedim ki çevremdeki herkes hemen 2 3 ayda hatta çoğu ilk istedikleri ayd hamile kaldı

aminnn canım bende inanmak ve artık hayal kırklığı yaşamamak istiyorum. yıpranıyorum çünkü. bu mudur bizim sınavımız bilemedim ki çevremdeki herkes hemen 2 3 ayda hatta çoğu ilk istedikleri ayd hamile kaldı

aynenn canımmmmmmmm 2.cocugu yaptılar ama napalım,nasippp rabbim bizleri de utandırmasın insallahhh :KK54::KK54:

ALLAH’ım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
:KK16::KK16::KK16:Aminnnnnn :KK16::KK16::KK16:

İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii
İsim bat durum
kib 22 şubat beklemede
minigmanig 22 subat beklemede
Lility 2 mart beklemede
sndz 3 mart beklemede
isyan 5 mart beklemede
eses07 9mart beklemede
delinefsim 10 mart beklemede
cano1985 22 subat beklemede
sevva 15 mart beklemede
sewda22 17 mart beklemede
cemrem29 umutla beklemede :16 :
Eylemsiva 25subat beklemede
mevanurrrr 21 mart
emotions88 26 şubat
suzansu 29 subat beklemede
nrycck25 20 subat
berre 4 mart beklemede
hanife81 9 mart beklemede
Brownim 2 Mart beklemede
jonguil 20 şubat beklemede
littebirre 13 mart beklemede
sultan33 18 mart beklemede
feelcrying 9 mart beklemede
umuttttt 1 mart beklemede
sadecim 16 mart beklemede
zehra9090 ?
kurabiye83 ?
sewda22 ?

sipsirine ? mart beklemede

inşallahh listemiz uğurlu gelir de ,bu ayy hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler :KK16:

iyim canim,senden he haber.:KK16:

:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

X