infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

sağolaısn canımm keyfin daim olsun inşallahh bene napim takılıyorum öyle yarın doktor randevum var işte merak edyorum bakalım ne diyecek nolacak dua edin nolurr

buyur canım hoşgeldin aldık gitii eee anlat bakalım sende derdini kaç yıllık evlisin anlatki derdini birazda olsa birbirimize destek olabilelim tekrar hoşgeldin

hoşbuldumm 3 yılı geçti evleneli.ilk 8 ay korunduk.3 kere yumurta geliştirici hap kullandım rahim filmi çekindim olmadı.şimdilik bi sorun yok.sadece pko var ama ileri boyutta değil.bugün yada yarın adet günüm inşallah olmaaaz

Cano hepimiz kazanalim cnm rabbim hepimize versin gobislerimiz dolsunnnnnnnnn inşallah

amin canım amin ben laf olsun diye söyledim Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah sen napıyorsun kaç yıllık evlisin tedavi görüyormusun ayyy çok soru sordum kusura bakma beni yorma kızzz sen anlat

sağolaısn canımm keyfin daim olsun inşallahh bene napim takılıyorum öyle yarın doktor randevum var işte merak edyorum bakalım ne diyecek nolacak dua edin nolurr

Ayy inşallah iyi haberler alırsın Cano mm

benide alın aranızaa

Hoşgeldin aramıza tatlım nasılsın

Toplu hamile kalacağız inanıyorum inşallah canım

hoşgelmişsiniz kızlar doğru söylüyorsun aslında hepimiz hayatla bir yarışma içindeyiz bakalım kim kazanacak iyi olan kazansın değilmi

neden resimleri görmek için 25 msj isteniyor

Anlamadım acikcasi ne resmi????

Girecek inşallah eses; im

İnşallah balım hakkımızda hayırlısı inşallah

inşallah olmazsın canım bir sürpriz yaşarsın bende 3 yıllık evliyim bugün kırmızı kartı gördüm akşama kadar çok sancılandım şimdi biraz iyiym çok şükür benimde yarın doktor randevum var aşılama için ilaçlara başlayacağız bakalım ne diyecek bende heyecanlıyım inşallah tutar aşılamam dua edin nolur Rabbim isteyen herkese versin sen nerden katılıyon

inşallah balım yaaa heyecanla yarını bekliyorumm

Ayy kızlar3muz de3yıllık evliyiz
Zehra canım benim de seninle aynı dereceleri mız

Ayy kızlar3muz de3yıllık evliyiz
Zehra canım benim de seninle aynı dereceleri mız

ya kızlar ben bişe soracam aşılama için evrak falan diyorlar yaa onlar ne gibi evraklar yaa acaba doktor yarın bana ne diyecek eşimin gelmesine gerek varmı ilk günden acaba ilaçmı yazacak eses canım senin ilk gittiğinde ne olmuştu aşılama için ayyy çok sordum kusura bakma canımcım ama nolur biraz anlatırmısın bana benim ilk olduğu için bilmiorum hiçbirşey

iyi akşamlar herkese. bugün adet günüm ama gelen giden yok.yarın kesin olurum test yaptım negatif maalesef:) güzel haberler yok mu bugün

evet ne güzelmiş ozaman üçümüzde aynı anda güzel haberler alalım inşallahhh

Ayy inşallah ya inşallah canım benim
Ben özelde oldum canım, aşılama :26:
Evrak falan hiç bir şey yok ki

iyi akşamlar herkese. bugün adet günüm ama gelen giden yok.yarın kesin olurum test yaptım negatif maalesef:) güzel haberler yok mu bugün

hoşgeldin canım inşallah yarında olmazsın belli olmaz eğer varsa daha erken diye çıkmamış olabilir inşallah hamişsindir tatlım veee bende malesef kırmızı kartı bugün yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…