evet tatlım belki geç olacak ama olacak yani inanıyorum rabbim dua eden kullarını geri çevirmez inş.
aynen canım yaa bende 3 yıldır bekliyorum bu güzel duyguyu yaşamayı iki defa oldu dedim ama sonu hüsran oldu kimyasal gebelik dediler hevesim kursağımda kaldı resmen sevinçle acıyı aynı anda yaşadım
bende iyiyim hamdolsun tatlım,kocişimle çay içiyorumm
sen neler yapıyosun görüsmeyeli özledimmmmmm beeeeee
umudumu hiç yitirmedim...
Dua edip körükledim ...
o hayırlısıyla gelecek ...
Allah herşeyi eksiksiz ve güzel yaratır ...
Tüm mümin kardeşlerimize de dua edelim inşa'ALLAH ...
'' ol der de oluverir ''
Huve-lleżî yuhyî veyumît(u)(s) fe-iżâ kadâ emran fe-innemâ yekûlu lehu kun feyekûn(u)
Öyle bir mabuttur ki diriltir ve öldürür; derken bir işin olmasını hükmetti mi ancak, ol der o işe, oluverir.
Dirilten ve öldüren O'dur. Bir işin olmasına hükmetti mi, ona yalnızca: 'Ol' der, o da hemen oluverir.
Hayat veren de O'dur, ölüm de O'nun elindedir.
Derken birşeyin olmasını istedimi, ona sadece ol der ve o şey de hemen oluverir.
Dirilten ve öldüren O'dur. Bir şeye hükmettiği zaman ona 'ol' der, o da oluverir.
O hayat veren, yaşatan, eceller gelince de ölümü gerçekleştirendir. Bir planı icra ederken ona sadece:
Ol der. O da oluverir.
Dirilten de, öldüren de O'dur. O, bir işi (yaratmak) istediği vakit sade Ol der, oluverir.
Yaşatan ve öldüren O'dur. Bir işin olmasını istediği zaman, ona sadece, ol der ve o hemen oluşmaya başlar.
O, yaşatandır ve öldürendir. Bir şeye karar verdiğinde, ona sadece Ol der, o da oluverir. *
Dirilten, öldüren O'dur. Bir şeye karar verirse "Ol" der, o da oluverir.*
O, yaşatan ve öldürendir. Bir şeye karar verdiğinde, ona sadece ol der, o da oluverir.
O, hem dirilten hem de öldürendir. O, herhangi bir işin olmasını dilediği zaman yalnız "Ol!" der, o da oluverir.
Dirilten ve öldüren O'dur. Herhangi bir işi diledi mi, ona "Ol" der, o da oluverir.
O, hem yaşatır, hem öldürür. O, bir şey yapmak isteyince ona sadece "ol!" der, o şey de hemen oluverir.
O odur ki hem diriltir, hem öldürür, hasılı o bir emri istediği vakıt ona sâde «ol!» der oluverir
O, hem dirilten, hem öldürendir. (Öyle ki) O, her hangi bir iştin olmasını) dilediği zaman yalınız «Ol» der, o da oluverir..
O, hayatı veren ve öldürendir.(2) Öyle ki bir işe hükmettiği zaman, artık ona sâdece: Ol! der; (o da) hemen oluverir! *
Dirilten ve öldüren O'dur. Bir işin olmasına hükmetti mi ona yalnızca: Ol der, o da hemen oluverir.
O, o (Hâlık-i Hakîm)dir ki, diriltir ve öldürür, velhasıl O bir şeyi irâde edince ona ancak «Ol!» der, o da hemen oluverir.
Hayat veren ve ölüm dağıtan O'dur; bir şeyin olmasını istediğinde ona sadece Ol! der -ve o (şey hemen) oluverir.
Hayatı veren ve hayatı alıp öldüren O'dur. Bir işin olmasına hükmedince, sadece Ol! der, o da hemen oluverir.
Yaşatan ve öldüren O'dur. Bir işin olmasını istedi mi, ona sadece "ol!" der, o da olur.*
Hayat veren ve öldüren O'dur. Bir işe hüküm verince, ona sadece ol der, o da hemen oluverir.
Dirilten de, öldüren de Odur. O bir işin olmasına hükmettiğinde sadece Ol der; o da oluverir.
O O'dur ki, hem hayat veriyor hem öldürüyor. Bir iş ve oluşa hükmedince, ona sadece "Ol!" der; o hemen oluverir.
Her gecenin sabahi olduğu gibi,
Bizleri de sevindir Rabbimmm
Hayırlı Evlat inşallahh
Gökleri Yaradan rabbim, sabaha çıktığımız gibi ferah a çıkar.
bizlere hayırlı evlatlar nasip ettt aminnnn aminnnn
Rabbim duysun inşallah sesimizi
amin canımmm zaten eşimede diyorum 1. olsun Allah ın izniyle. ne kadar zor olsada razıyım 2. için hiç beklemicem korunmıcam kesinlikle.aynenn canımmmmmmmm 2.cocugu yaptılar ama napalım,nasippp rabbim bizleri de utandırmasın insallahhh
afiyetler olsun canim.bende cok ozledim.benimde koca gelmis,vakid keciriyoruz
amin canımmm zaten eşimede diyorum 1. olsun Allah ın izniyle. ne kadar zor olsada razıyım 2. için hiç beklemicem korunmıcam kesinlikle.
gözün aydın canımmmmmmmmmm özledin kocişini vakit geçir tabikiiisiii
saqol canim benim,rabim bizlere bide evlad versin dahada mutlu olalim.
aynennn
ama inanır mısın nişanlıyken ilk3 yıl yapmayalım diye konuştuk biz ;
Allah duydu mu?DiLeğimiz kabul mu oldu diyorum bendeee
adetın 3 gunu hormın testleri verdım bılgısı olan bana yardım edebılırmı
TSH (Tiroid Stimülan Hormon) 1.31 μIU/mL 0,27 - 4,2 ECLIA Serum
FSH (Folikül Stimülan Hormon) 7.9 mlU/mL ECLIA Serum
3.5-12.5 Foliküler faz
4.7-21.5 Ovulasyon faz
1.7-7.7 Luteal faz
25.8-134.8 Postmenapoz
LH (Luteinizan Hormon) 10.5 mIU/mL ECLIA Serum
2.4-12.6 Foliküler faz
14.0-96.0 Ovulasyon faz
1.0-11.4 Luteal faz
7.7-59.0 Postmenapoz
Prolaktin 12.4 ng/mL 4,8 - 23,3 ECLIA Serum
Estradiol (E2) 25.3 pg/mL ECLIA Serum
ARALIKLARI 12.5-166.0 Foliküler faz
85.5-498.0 Ovulasyon faz
43.8-211.0 Luteal faz
<5.0-54.7 Postmenapoz
215->4300 1.Trimester
Sayfa
insallahhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insallahhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
küre basla kocişine sende cnm insallahh sifa olur vesile olur bebeklerimiz de olsunnnnnnnnnn
insalah amin.yaparim bende.alah yuzumuzu guldursun insalah
bende ilk 2 yıl demiştimmm(((( senn 3 yıl dolmuş ama gelmek üzere o zaman. benm daha 1 yıl var ((
adetın 3 gunu hormın testleri verdım bılgısı olan bana yardım edebılırmı
TSH (Tiroid Stimülan Hormon) 1.31 μIU/mL 0,27 - 4,2 ECLIA Serum
FSH (Folikül Stimülan Hormon) 7.9 mlU/mL ECLIA Serum
3.5-12.5 Foliküler faz
4.7-21.5 Ovulasyon faz
1.7-7.7 Luteal faz
25.8-134.8 Postmenapoz
LH (Luteinizan Hormon) 10.5 mIU/mL ECLIA Serum
2.4-12.6 Foliküler faz
14.0-96.0 Ovulasyon faz
1.0-11.4 Luteal faz
7.7-59.0 Postmenapoz
Prolaktin 12.4 ng/mL 4,8 - 23,3 ECLIA Serum
Estradiol (E2) 25.3 pg/mL ECLIA Serum
ARALIKLARI 12.5-166.0 Foliküler faz
85.5-498.0 Ovulasyon faz
43.8-211.0 Luteal faz
<5.0-54.7 Postmenapoz
215->4300 1.Trimester
Sayfa
insallahhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepimize boyle olmayi diliyorum
inşallah olmazsın canım bir sürpriz yaşarsın bende 3 yıllık evliyim bugün kırmızı kartı gördüm akşama kadar çok sancılandım şimdi biraz iyiym çok şükür benimde yarın doktor randevum var aşılama için ilaçlara başlayacağız bakalım ne diyecek bende heyecanlıyım inşallah tutar aşılamam dua edin nolur Rabbim isteyen herkese versin sen nerden katılıyon