Eses07 gecmis olsun arkadasim rabbim yuzunu guldursun umarim. Neyse caresi bulunur ins. Hangi sehirdesin hilmiyorum fakat dr.mustafa acet i duydun mu? Duymadiysan bi arastir derim. Ben onda buldum dermanimi Rabbimin izniyle. Kendini toparlayip dr arastirmasina girdiginde bi bak incele derim. Tekrar gecmis olsun.
Canım git devlet hastanesine ücretsiz yapıyorlar. ileri tarih veriyorlar ama olsun. O zamana kadar dinlenirsin. kesin yaa genetik yada pıhtı sorunun var. sorunu çözdükten sonra inşallah meleğini kucağına alacaksın. Bak benim 3 koca negatif ve doktorlar neden tutunamadığını bile bulamamışlardı. en azından sen de meleğin sana tutunmaya çalışıyor. bu da yorucu ve yıpratıcı da olsa güzel bir haber. lütfen git bi devlet hastanesi yada araştırma hastanesine( ben ege üni. ücretsiz yaptırmıştım) oralarda yaptırabilirsin.Kızlar buradaki doktora gittim kese düşmüş genetik testi istediğimi söyledim iki üç tane bir şeyler yazdı O testler 3 bin liraya geçiyor yaptırıp yaptırmayacağım bilmiyorum şu anda tek bildiğim ara vermek çok yorgunum ve çok üzgünüm üçüncü tüp bebek denememde düştü
Kızlar bende geldim aranıza Bugün bismillah dedim aslanpençesine başladm hayıt tohumuyla böğürtlenide beraber kullansam bi sıkıntı olr mu
Bakalım canım bayram geçsin deCanım git devlet hastanesine ücretsiz yapıyorlar. ileri tarih veriyorlar ama olsun. O zamana kadar dinlenirsin. kesin yaa genetik yada pıhtı sorunun var. sorunu çözdükten sonra inşallah meleğini kucağına alacaksın. Bak benim 3 koca negatif ve doktorlar neden tutunamadığını bile bulamamışlardı. en azından sen de meleğin sana tutunmaya çalışıyor. bu da yorucu ve yıpratıcı da olsa güzel bir haber. lütfen git bi devlet hastanesi yada araştırma hastanesine( ben ege üni. ücretsiz yaptırmıştım) oralarda yaptırabilirsin.
Hoşbldm 1 buçk senedir uğraşyorm cnm bu uğraşta 1 dış gebelik amilyatla sonlandı birde haziran ayında düşük oldu yeni hasta oldm hazirandan bu yana düşükten snra bütün dengeler yok oldu :)Hoşgeldin cnm
Ne zamandır uğraşıyorsun
Hoşbldm 1 buçk senedir uğraşyorm cnm bu uğraşta 1 dış gebelik amilyatla sonlandı birde haziran ayında düşük oldu yeni hasta oldm hazirandan bu yana düşükten snra bütün dengeler yok oldu :)
Sen daha yeni evlesin olur inşallahHoşbldm 1 buçk senedir uğraşyorm cnm bu uğraşta 1 dış gebelik amilyatla sonlandı birde haziran ayında düşük oldu yeni hasta oldm hazirandan bu yana düşükten snra bütün dengeler yok oldu :)
canım şöyle diyim ben hala inanmakta zorluk çekiyorum. o kadar şeyleri yaşadıktan sonra inanmak güç geliyor. hala eşya almaya başlasam mı yoksa buna da mı bişi olacak diye elim gitmiyor. psikolojin yerlerde olması gayet normal ama yine diyorum. senin meleğin en azından sana tutunuyor. ben de o bile yoktu. bana göre +1 öndesin unutma ve kendini zamana bırak ve şu testi lütfen git yaptır. koy köşede dursun sen hazır oluncaya kadar da sonuçlar çıkar.Bakalım canım bayram geçsin de
Ne yapacağımı bilmiyorum
Umutsuzluğa kapıldım istemeden
Valla cnm ne bende ne kocamda bı sık tı yok yumrtlamada güzel ama bi kere klomen kullandm onda dış gebelik bikerede klomen çatlatma iğnesinde düşükCamım doğal mı gebeliklerin peki
2 sene bitti cnm yaSen daha yeni evlesin olur inşallah
canım şöyle diyim ben hala inanmakta zorluk çekiyorum. o kadar şeyleri yaşadıktan sonra inanmak güç geliyor. hala eşya almaya başlasam mı yoksa buna da mı bişi olacak diye elim gitmiyor. psikolojin yerlerde olması gayet normal ama yine diyorum. senin meleğin en azından sana tutunuyor. ben de o bile yoktu. bana göre +1 öndesin unutma ve kendini zamana bırak ve şu testi lütfen git yaptır. koy köşede dursun sen hazır oluncaya kadar da sonuçlar çıkar.
2 sene bitti cnm ya
Valla cnm ne bende ne kocamda bı sık tı yok yumrtlamada güzel ama bi kere klomen kullandm onda dış gebelik bikerede klomen çatlatma iğnesinde düşük
Aynn canm bnmOff bu düşükler kabusumuz
Derdimizi veren RabbimAynn canm bnm
Amenna kki öyleDerdimizi veren Rabbim
Dermanı da verir elbette
Amenna kki öyle