- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Nasip ya kafaya takma diyolar bide onu başarabilsek olmuyo iste
Mümkün değil
Yıllardır bekleyip
emekler ziyan olunca
Kaç yaşındasın
hangi ildesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasip ya kafaya takma diyolar bide onu başarabilsek olmuyo iste
Benim 7. Denemede pgt sonucu her 2 embriyo sağlıksız, transfer iptal edildi yine..
Benim 7. Denemede pgt sonucu her 2 embriyo sağlıksız, transfer iptal edildi yine..
Evet yaşınız genç, daha deneyebilirsiniz, karar sizin..Yok daha 25 yaşındayım doktor asilama dedi isterseniz 6 ay bekleyelim dedi eşimin değerleri düzeleli de 3 ay oldu bakalım biraz daha normal denemek mantıklı gibi geliyor ama bilemiyorum
2 embriyo pgt+dondurma+biopsi 4 bin verdim.Aaa canım
Pgt kaça yapılıyor
Kaliteli embriyoda da kromozom anamolisi çıkabiliyor.Bize de yapılsa
Sağlıklı dedikleri embriyo
Sorunlu mu
Kaliteli embriyoda da kromozom anamolisi çıkabiliyor.
2 embriyo pgt+dondurma+biopsi 4 bin verdim.
Bende de pko varmış kızlar o yüzden 6 aydır hamile kalkmıyormuşum, yeni evliyim yaşım 34. Klomen başlayalım dedi dr, acele edersen aşılama yapalım dedi, bilemiyorum ki.Evet yaşınız genç, daha deneyebilirsiniz, karar sizin..
Bende de pko varmış kızlar o yüzden 6 aydır hamile kalkmıyormuşum, yeni evliyim yaşım 34. Klomen başlayalım dedi dr, acele edersen aşılama yapalım dedi, bilemiyorum ki.
Ah kizlar ah
Bekarlık gerçekten sultanlık mis o zamanlar hemen bebek olur diye düşünüp hayaller kurmuştuk halbuki o bebek hemen olmuyormuş
Bende bir buçuk yıllık evliyim bebeğimiz olmadı. Ben doktora gittim hsg çektirdim bir sorun çıkmadı eşim sperm testi verdi sperm sayısı düşük cikti. En son 76 milyon sperm ileri hız %22 çıktı. Doktorlar aşılama diyor. Yasimiz da 34 oldu.. Bu sonucla sonucla hamile kalma ihtimalim yok mu sizce ?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımAynı benim ve eşinin yaşadıkları 8 sene olmadi canım bizimde evladımız aşılama klomen tedavi ve vs ama sonuç 0 tedaviyi bıraktık esimin spermleri için eminininsen özel bi karışım yaptırdık 2 ay kullandı o onu kullanırken bende incir yedim her akşam bi iki tane çok şükür şifa oldu ve kendiliğinden gebe kaldım ilki düştü hemen adet. Girmeden 2. Ye gebe kaldım bin şükür Allah 'a ikiz di onlarda nasip olmadi ama en azından gebe kalabiliyormuşum diye şükür ettim ve 3. Kez bu bebeğe gebe kaldım Allah 'ın izni ve bagislamasiyla çok şükür ...
Yanı canım evet yaşadığını yaşadım ve asla olmaz deme umut ve inanç asla kaybetme inşallah sana ve burda isteyen tüm kadınlara Allah hayırlı evlatlar nasip etsin..
Aynı benim ve eşinin yaşadıkları 8 sene olmadi canım bizimde evladımız aşılama klomen tedavi ve vs ama sonuç 0 tedaviyi bıraktık esimin spermleri için eminininsen özel bi karışım yaptırdık 2 ay kullandı o onu kullanırken bende incir yedim her akşam bi iki tane çok şükür şifa oldu ve kendiliğinden gebe kaldım ilki düştü hemen adet. Girmeden 2. Ye gebe kaldım bin şükür Allah 'a ikiz di onlarda nasip olmadi ama en azından gebe kalabiliyormuşum diye şükür ettim ve 3. Kez bu bebeğe gebe kaldım Allah 'ın izni ve bagislamasiyla çok şükür ...
Yanı canım evet yaşadığını yaşadım ve asla olmaz deme umut ve inanç asla kaybetme inşallah sana ve burda isteyen tüm kadınlara Allah hayırlı evlatlar nasip etsin..
Allah razı olsun canım yaratan Rabbim sana ve yürekleri avucunda dua eden ısteyen tüm kadın kardeşlerime nasip eylesin inşallah..
Iffeti Hz.Meryem güzelliği Hz. Yusuf timsali salih birer evlat sahibi olalım inşallah..
Kadir gecesine az kaldı dualarda birlik olup isteyen tüm kadınlara evlat nasip eyle Allah 'ım deyip Aminin demek nasip olsunnn
Amin güzel haberleri alacağız senden. genetiğe gittin mi bu arada? yazmış olabilirsin ben görmedim kusura bakma şimdidenRabbim sabrımı arttırsın
Şikâyet ettirmesin
Hayır canım Henüz daha kanamam yeni bitti diğer ay giderim artıkAmin güzel haberleri alacağız senden. genetiğe gittin mi bu arada? yazmış olabilirsin ben görmedim kusura bakma şimdiden
eşinle senle kanda genetiğe bakılıyor. devlet hastanelerin de geç ama ücretsiz dışarda pahalı olan bi test. eğer yaptırmadıysa kanamanın btmesini bekleme onla bi bağlantısı yok. kanla pıhtılaşmaya vs. bi çok şeye bakıyorlar.Hayır canım Henüz daha kanamam yeni bitti diğer ay giderim artık
eşinle senle kanda genetiğe bakılıyor. devlet hastanelerin de geç ama ücretsiz dışarda pahalı olan bi test. eğer yaptırmadıysa kanamanın btmesini bekleme onla bi bağlantısı yok. kanla pıhtılaşmaya vs. bi çok şeye bakıyorlar.