- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Çok geçmiş olsun canım ne denir ki pıhtılaşma sorunu olabilir ona bı baktır derim bir de genetik test yaptırın iki oldu bu cunku.
Genetik yapılmadı
Hibor yapıyordum
Herhangi belirgin bir sorun yoktu
Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım ne denir ki pıhtılaşma sorunu olabilir ona bı baktır derim bir de genetik test yaptırın iki oldu bu cunku.
yok tutmadı canım neden tutmadığını bulamadılar. ara da normal yoldan oldu oda 4 haftalık düştü. yani öyle bilinmezliklerle uğraşıp durdum. şimdi iyi gidiyoruz ama insan korkuyo yinede
Allah razı olsun canım benim inşallah
Dualarını esirgeme
Kan sulandırıcı hibor yapıyordum hergün
Kan pıhtılaşma vs çıkmamıştı
Canım hiçbir sorun yokSenden Allah razi olsun canim guzel kalbin gibi guzel evlatlar nasip olsun sana insallah.. inaniyorumki sen bu teslimiyet ve sabrinin mukafatini alacaksin insaallah.. rahmin zaten geliyorum bebeklerle diye sana mujde vermeye baslamis .. insallah sımsıkı sana tutunucak hayirli evlat gelecek canim.. incir ye bide olurmu .
keşke bu. Soruların cevabını bile bilseler ..bunu yanlız Allah bilir kuzum.her birimizin kaderi farklı şer yaşarken içindeki hayırı sonra fark edebiliyoruz..ne denir ki bize sadece dua ve teslimiyet düşüyor Allah yar ve yardımcımız olsun canimCanım hiçbir sorun yok
Neden onca yıl hamile kalmadım
Ya da neden düşüyor soruları kafamda dolanıyor
Canım nasılsın
İyim tatlım elhamdulillah Sen nasılsın? Toparladın mı kendini?
keşke bu. Soruların cevabını bile bilseler ..bunu yanlız Allah bilir kuzum.her birimizin kaderi farklı şer yaşarken içindeki hayırı sonra fark edebiliyoruz..ne denir ki bize sadece dua ve teslimiyet düşüyor Allah yar ve yardımcımız olsun canim
Yine düşük yaptım
Çookkk üzgünümm
Canımmmm
Bende üzüldüm inan, rabbim şu mübarek ay hürmetine nasip etsin hayırla ne diyeyim
Tekrar hamile kalabilirsen hiçkimseye söyleme buraya bile yazma eşin sen bilin yeter ,nazardan da olabilir canım benim..
inşaallah olacak hayırla.. nasip vaktine esirdir. Bakalım rabbim senin için ne vakit yazmış.. dualarım seninle
Bilmiyorum
Çok üzgünüm
İçimden koptu gitti
Kan uyuşmazlığı yada kanda pıhtılaşma falan testleri yapıldı mı size? Bir arkadaşım 4 tane düşürdü 9 ay iğne ile doğum yaptı ancak evladına kavuştu
Yapılmadı
Araştırma yapılsın dedim
Doktorum gerek yok dedi
gittiğimde tekrar görüşeceğim
araştırılsın istiyorum
Herhangi bir sorun var sanırım
Neden düşüp duruyor
Nasıl yapılmıyor ya! Tüp bebek merkezindeki dr. mu yaptırmayan? Para için mi engelliyorlar?
Başka bir dr. a da görüşebilirsin canım.Tedavinin Evveliyatından bahsetme senelerdir düşünüyoruz bebek de git bakalım ne der?
İnsanın maddi manevi tüm duygularıyla oynuyorlar. Basit bir test belki ama işi bu raddeye getirdikten sonra neyin manası var anlamıyorum bu doktorları.
Canım evet
Yüz yüze görüşmedim henüz
Kanamam devam ediyor
Dün parça düştü
Kesin yaptır canım.Yapmazsa başka yerde yaptırırım
Allahım sen büyüksün. Şu ramazan günü insanı ne kadar üzüyorlar ya. Belki çok basit bir ilaçla iğneyle çözülebilecek bir durum.
Sen hiç üzme canını vardır bir hayır elbet. Ama araştırılsın.. sen bu gün bebek düşünmeye başlamadın ki senelerdir bekliyorsun. Bunu onların teklif etmesi gerekir.
Nikah işlemlerinde kan uyuşmazlığı varmıydı eşinle?
Kesin yaptır canım.